Bence de haklısınız, cinsellik eğitimi denilen şey heteroseksüellik eğitimidir aslında belki çocuğun tercihi başka olacak... Tercihlerine saygı duymak gerek değil mi? Ya hepsini anlat ya da ergenliği bekle o zaman anlatmak için...ama işin ucu böyle değil... Herşey bu kadar kolay ve geniş değil...
Eğitim bri kültür aktarımıdır, herkes kendi kültürünü aktarır çocuğuna, en başta bunu kabul etmek gerekir... Eskiden bu eğitim evde yapılıyordu şimdi anneler çalıştığı için yahut kendilerini yetersiz hissettiği için kreşler yapıyor... Annelerimiz bize Yatarken, yemek yerken dua öğretirlerdi, ben kuran okumayı ablamdan öğrendim, buna da karışılacak mesela... Kreş de bunun kurumsallaşmışı,...
Çocuğa verilen isimlere de müdahale edilsin o zaman, bir çoğu dini kültürel telmih içeriyor... Çocuk büyüyünce kendi karar versin ismine!!!! Böyle bir dünya yok, çocuk anne babasından tabiki etkilenecek, anne baba tabiki doğru bildiği şeyleri ona aktarmak için uğraşacak, bunun yanlış olan tarafı ne? Mağara kovuğundan çıkmıyor ya insan oğlu...