- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Endişeleriniz gayet normal ama oğlunu 8 aylıkken kreşe bırakmak zorunda olan bir anne olarak iyi bir kreş bulduğunuzda gözünüz zaten arkada kalmayacak. 15 gün sonra çocuğun akşam davranışlarından , huysuzluğundan vs anlarsınız zaten... Kreşin varsa facebook paylaşım sayfası bir süre takip edin , yapılan etkinlikleri , velilerin yorumlarını size yardımcı olur. Kartal tarafında olsaydınız içiniz rahat bir şekilde bizim kreşe gelin derdim :) Oğlum 4,5 yaşında ve okulunu arkadaşlarını çok seviyor hafta sonu evde sıkılınca keşke okul olsaydı diyor :) Kreşlerin faydası çok öğrenme ve gelişimleri konusunda sadece doğru yeri bulmanız önemli...Hayırlı olsun.Merhaba hanımlar. Derdim minik oğlum. Şimdi 25 aylık. Eylül'de krese vermek zorundayım. İşe başlayacağım ve bu beni çok düşündürüyor.
Bugün iki kreşe baktık. Neye dikkat etmeliyim bilemedim şöyle bir gezdik fiyat konuştuk ama içim buruk. Evin yakınında olsun istiyorum servise veremem.
İnsanlar nette kreşle ilgili neler yazmışlar diye baktım bilemiyorum. Tecrübeli anneler biraz rahatlatın. Oğlum konuşmuyor daha bu arada inatçıdır kendisi. Konusmaktansa kendi işini kendi görür. Sosyalleşmesi açısından da gitmesi şart. Pimpirikli de değilimdir ama yüreğim sıkışıyor. Bir de Çamlıca/ Bulgurlu taraflarında önereceğiniz kreş varsa önerilere açığım.