Kreş mi? Ama nasıl?

Merhaba hanımlar. Derdim minik oğlum. Şimdi 25 aylık. Eylül'de krese vermek zorundayım. İşe başlayacağım ve bu beni çok düşündürüyor.
Bugün iki kreşe baktık. Neye dikkat etmeliyim bilemedim şöyle bir gezdik fiyat konuştuk ama içim buruk. Evin yakınında olsun istiyorum servise veremem.
İnsanlar nette kreşle ilgili neler yazmışlar diye baktım bilemiyorum. Tecrübeli anneler biraz rahatlatın. Oğlum konuşmuyor daha bu arada inatçıdır kendisi. Konusmaktansa kendi işini kendi görür. Sosyalleşmesi açısından da gitmesi şart. Pimpirikli de değilimdir ama yüreğim sıkışıyor. Bir de Çamlıca/ Bulgurlu taraflarında önereceğiniz kreş varsa önerilere açığım.
Endişeleriniz gayet normal ama oğlunu 8 aylıkken kreşe bırakmak zorunda olan bir anne olarak iyi bir kreş bulduğunuzda gözünüz zaten arkada kalmayacak. 15 gün sonra çocuğun akşam davranışlarından , huysuzluğundan vs anlarsınız zaten... Kreşin varsa facebook paylaşım sayfası bir süre takip edin , yapılan etkinlikleri , velilerin yorumlarını size yardımcı olur. Kartal tarafında olsaydınız içiniz rahat bir şekilde bizim kreşe gelin derdim :) Oğlum 4,5 yaşında ve okulunu arkadaşlarını çok seviyor hafta sonu evde sıkılınca keşke okul olsaydı diyor :) Kreşlerin faydası çok öğrenme ve gelişimleri konusunda sadece doğru yeri bulmanız önemli...Hayırlı olsun.

Ay inşallah ben de konuştugunu görürüm. Bu gec konuşma bayağı yaygınmis. Bugün bir yerle görüştüm. Küçük bir kreş sahibi başında bu işte bayağı eskimiş. Çok fazla ilgilendiler. Her katın mutfağı ayriymis merdiven başlarında koruma kapıları vardı çalışanlar bayağı kalabalıktı çocukları hiç boş birakmiyorlardi. Halılar küçük. Bahçesi fena değil. Fiyatı 1600 dü. Fiyatı başta değil de en sonda söylediler hep pazarlama stratejisi hiç sevmem.:olamaz::olamaz:

komutlarda soru yok demişsiniz. o yüzden konuşacağına eminim ben biranda. valla il il fiyatlar değişiyor sanıyorum.
ben Gaziantepteyim burada sanırım fiyatların en yükseği o kadar değildir. ortalama 1000 falan

Endişeleriniz gayet normal ama oğlunu 8 aylıkken kreşe bırakmak zorunda olan bir anne olarak iyi bir kreş bulduğunuzda gözünüz zaten arkada kalmayacak. 15 gün sonra çocuğun akşam davranışlarından , huysuzluğundan vs anlarsınız zaten... Kreşin varsa facebook paylaşım sayfası bir süre takip edin , yapılan etkinlikleri , velilerin yorumlarını size yardımcı olur. Kartal tarafında olsaydınız içiniz rahat bir şekilde bizim kreşe gelin derdim :) Oğlum 4,5 yaşında ve okulunu arkadaşlarını çok seviyor hafta sonu evde sıkılınca keşke okul olsaydı diyor :) Kreşlerin faydası çok öğrenme ve gelişimleri konusunda sadece doğru yeri bulmanız önemli...Hayırlı olsun.
İnşallah. Şükür tabi bu zamana kadar ben yanındaydım. İnşallah doğru yeri buluruz. Keşke referansim olaydı bı arkadas vardı çocuğunu verdiği kresin kapısından giremedim bebek arabasıyla. Baştan fiyat bile almadan eledim.

komutlarda soru yok demişsiniz. o yüzden konuşacağına eminim ben biranda. valla il il fiyatlar değişiyor sanıyorum.
ben Gaziantepteyim burada sanırım fiyatların en yükseği o kadar değildir. ortalama 1000 falan
Banker Bilo' da diyorlar ya burası İstanbul İstanbul. O hesap işte. Bu yer icin dediğim sadece aylık ücret. Kırtasiye parası da varmış.

Teşekkür ederim aslında doktoru da düşünüyorum ama çocuk doktoru mu ona karar veremedim. İnşallah bir an evvel konuşur buna da çok üzülüyorum.
Üzülmeyin benim ki de çok geç konuştu ama bir konuştu tam konuştu.... Ben konuşmaya geçtiği dönem okul öncesi eğitici oyunlar , türkçe ve ingilizce çocuk şarkıları indirmiştim tablete
İnşallah. Şükür tabi bu zamana kadar ben yanındaydım. İnşallah doğru yeri buluruz. Keşke referansim olaydı bı arkadas vardı çocuğunu verdiği kresin kapısından giremedim bebek arabasıyla. Baştan fiyat bile almadan eledim.
Çocuk parkına gidiyorsanız orada çocuğu kreşe giden annelere rastlarsanız onlara sorabilirsiniz. Ben gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Üzülmeyin benim ki de çok geç konuştu ama bir konuştu tam konuştu.... Ben konuşmaya geçtiği dönem okul öncesi eğitici oyunlar , türkçe ve ingilizce çocuk şarkıları indirmiştim tablete

Çocuk parkına gidiyorsanız orada çocuğu kreşe giden annelere rastlarsanız onlara sorabilirsiniz. Ben gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Parktan hiç cikmayiz. Bizimkine çok eğitici şarkılar dinletir izletirdim. Telefon bağımlısı oluyordu. Masal anlatayım diyorum ağzımi kapatıyor. Kitap okuyayım diyorum elimden alıp kaçıyor. Kalemi alıp üstünü çizip okuyormus gibi yapıyor.

Back
X