• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş seçimi

oğlum4 yaşına gelince kreşe vericem, en az fiyatı 1000 liraolmalı,olmalıki hizmetkaliteliolsun, fiyatı en yüksekolanından başlayın araştırmaya,şu an zaten 800liradan az olmamalıbu işinmaliyeti, biraz daha iyibir eğitimiçin 1000 lirayı gözdençıkarmalı

paraya çok takılmamak lazım. pahalı yer her zaman iyi değildir.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama benim bulunduğum şehirde fiyatlar 600 ile 1000 TL arası değişiyor bende bu sene verdim krese çocuğumu aylık 750 TL veriyorum extra hiçbir ücret yok kırtasiye masrafı sosyal etkinlikler geziler sinema vs. Hicbiri için ücret istenmiyor. Sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı meyve saati var aylık mönüyü gönderiyorlar eve gayet güzel ve besleyici et ve sebze ağırlıklı oluyor hiçbirşey hazır değil aşçı bayanlar var onlar yapıyorlar. Oğluma da soruyorum ne yediğini listedekilerin aynısını söylüyor.
Hem.okul öncesi eğitim hem din ve ahlak eğitimi hem de İngilizce eğitimi alıyor. İngilizce için ayrı bir öğretmeni daha var.
Sınıf 12 kişi ikisi de lisans mezunu iki öğretmen devamlı sınıfta. Her katta iki sınıf var ve yine her katta görevli bir bayan var. uyku odası var her çocuğun yatağı ayrı ve devamlı aynı yatakta yatıyorlar. Benim kafamda da çok fazla soru işareti vardı krese başlarken ama çok şükür çok memnunum oğlumda çok seviyor alışma süreci çok kolay oldu inş. Sizde bulursunuz gönlünüze göre bir yer.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama benim bulunduğum şehirde fiyatlar 600 ile 1000 TL arası değişiyor bende bu sene verdim krese çocuğumu aylık 750 TL veriyorum extra hiçbir ücret yok kırtasiye masrafı sosyal etkinlikler geziler sinema vs. Hicbiri için ücret istenmiyor. Sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı meyve saati var aylık mönüyü gönderiyorlar eve gayet güzel ve besleyici et ve sebze ağırlıklı oluyor hiçbirşey hazır değil aşçı bayanlar var onlar yapıyorlar. Oğluma da soruyorum ne yediğini listedekilerin aynısını söylüyor.
Hem.okul öncesi eğitim hem din ve ahlak eğitimi hem de İngilizce eğitimi alıyor. İngilizce için ayrı bir öğretmeni daha var.
Sınıf 12 kişi ikisi de lisans mezunu iki öğretmen devamlı sınıfta. Her katta iki sınıf var ve yine her katta görevli bir bayan var. uyku odası var her çocuğun yatağı ayrı ve devamlı aynı yatakta yatıyorlar. Benim kafamda da çok fazla soru işareti vardı krese başlarken ama çok şükür çok memnunum oğlumda çok seviyor alışma süreci çok kolay oldu inş. Sizde bulursunuz gönlünüze göre bir yer.
Ben de din konusunda hassasım. Dini konuda benim dışımda birinin her hangi bir şey öğretmesini istemiyorum kesinlikle.

Ben de din konusunda hassasım. Dini konuda benim dışımda birinin her hangi bir şey öğretmesini istemiyorum kesinlikle.

evet bu konu da önemli. ben muhafazakarım ama dini bilgi veren kreşlere karşıyım. hele de tarikatın birine bağlıysa aman onu iyice araştırın. sonra çocuğun hayatını etkilemesin. benim işyerinde arkadaşlar çocuklarını kreşlerden aldılar bu yüzden. belki konu sapacak ama dinle çok da alakası olmayan kişi mesela şok olmuştu kreşin bağlantısına hemen alıp devlet okuluna verdi ki yaşı Allah'dan anaokuluna uygundu çocuğun.

evet bu konu da önemli. ben muhafazakarım ama dini bilgi veren kreşlere karşıyım. hele de tarikatın birine bağlıysa aman onu iyice araştırın. sonra çocuğun hayatını etkilemesin. benim işyerinde arkadaşlar çocuklarını kreşlerden aldılar bu yüzden. belki konu sapacak ama dinle çok da alakası olmayan kişi mesela şok olmuştu kreşin bağlantısına hemen alıp devlet okuluna verdi ki yaşı Allah'dan anaokuluna uygundu çocuğun.
Evet konu dine kaysın istemem ama küçük çocuklara din konusunda sert, korkutucu, cehennem vs anlatılmasından korkarım.

Teşekkürler. Kızım bu ay sonu 2 yaşını dolduracak. Nisan sonu işe başlıyorum memurum ve burada kimsemiz yok.

Çocuk kasabası bana çok uzak. Yahyakaptana yakınım ve orada olacağız. Bilge Baykuşla konuştum kontenjanları dolu. Diğer yerlerle görüşeceğim. Siz de mi izmittesiniz?

Ben evlenince İzmit'e yerleşmiştim ama 2 yıl önce eşim tayin aldı, İstanbul'a döndük. 2,5-3 yıl orada yaşadım.

Facebook'ta bi grup var İzmitli anneler diye, orada sıkça konuşuluyor kreş konusu. Üye değilseniz katılıp oradan bilgi alabilirsiniz kreşler hakkında. Genelde söylediklerim tavsiye ediliyor orada da.

Oğlumun kreşi geçen yıl 900 civarında idi indirimli eski öğrenci olduğu için yeni kayıt 1040 dı galiba

Kırtasiye de 960 idi geçen sene

Ama her sınıfın öğretmeni üni mezunu yanında da önlisans mezunu ikinci öğretmen vardı

İngilizce resim müzik öğretmenleri de branşlarından mezun ve kadrolu idi

Yemek yapan ayrı temizlik yapanlar ayrı idi vs vs

Bir gün gözüm arkada gitmedi

Yemekler gıda mühendisi denetiminde idi diyetisyen menüyü hazırlardı ve kendi çocukları da o okulda idi

Bağımsız bir bahçe içinde anaokulu olarak inşa edilmişti

Tuvaletini mutfağını kontrole bile gerek yoktu çocuklar için özel üretilmişti 10 15 kabin vardı

Bunun Yanında villada sadece iki tuvaleti olan yer de vardı

Bence en önemli etken de öğretmen

Okulla konuşmaya gittiğimde öğretmenlerin 10 yıllık olduğunu öğrendim bu da benim için önemli

Back
X