Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Arkadasim mecburiyetten 6 aylikken cocugunu krese verdi hicbir sikayetini duymadim suan 2 yasinda hala devam ediyor guvenilir icinize sinen bir yer bulmaniz onemli

Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah
O zamana kadar daha detayl iarastirirsiniz

Arkadasim mecburiyetten 6 aylikken cocugunu krese verdi hicbir sikayetini duymadim suan 2 yasinda hala devam ediyor guvenilir icinize sinen bir yer bulmaniz onemli
Boyle olumlu sonuclar duymak bana inanilmaz moral veriyor.. insallah bende icime sinen bir yer bulurum.

Kac aydan sonra gondermek sagliklidir sizce. Cocugumun zarar gormesini istemiyorum. Oglum suan 20 aylik.
Kac aydan sonra gondermek sagliklidir sizce. Cocugumun zarar gormesini istemiyorum. Oglum suan 20 aylik.
Galiba iş durumunuz değişti sevindim hayırlı olsun sizin için Günümüz şartlarında(ev ortamı,akranlarla ilişki sınırlı,televizyon varlığı) 36 Aydan sonra ideal. Ama bir mecburiyet varsa iş gibi,bebekleriyle okula başlayan bir anne olarak ufak tefek özlemler dışında büyük bir sıkıntı olmuyor ‍

Sizin gibi bu konuda eğitimini tamamlamiş birinden bunu duymsk icime su serpti. Evet is durumum degisti. Konuyu ilk actigimda mesleki deneyim sartini tamamlaman gerekiyordu ancak suan o sorunu bi sekilde hallettik ve Allhin izniyle yaza kadar direk işimi kurabilicem. O sure zarfindada oglum 2 yasina basmis olucak.. ilk bi kc ayida kayinvalidemle gecirmesinde karar kildik.. benim yokluguma yavastan alismis olur enazindan.

Merhaba ben de kreşe vermeyi düşünüyordum ama erteledim en azından 2,5-3 yaşına kadar.Konuşamıyor henüz bişey olsa anlatamaz bana.Şimdi anneannesi bakıyor.Kreşe verme konusu beni ürkütüyor. Orada naparlar birşey tutturunca istemeyince kızarlar mı nasıl güveneceğim çok çok duygusallaştım zaman yaklaştıkça.Siz ne yaptınız verdiniz mi kreşe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…