Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreşş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sedaaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.406
597
73
hanım lar mrb. benm oğlum suan 16 aylık kv ve kp bakıyolar aynı ewde yaşamak zorunda kaldık benm psikolojim gerçekten cok bozuldu eşimi kreş konusunda ikna edemiyorum ailesini göndermek istemiyo mayısda kreş kayıtları baslayacakmış artk son 2 ayım kaldı eşimle son kez konuscam ailesi de dahil sonunda pişman olur muyum

Neye pişman,kreşe vermeye mi?
Hayır olmazsın.
Kv ile çocuğa bakıyor diye mi aynı evde kalıyorsunuz,maddi sebepler mi?

ilk yıl hastalık çok olur çocuğunuzda küçük sık sık ara verdirip birinden yine destek almanız gerekecek. o dönemlerde çevrenizde size yardım edecek birisi olursa çok etkilenmezsiniz.

Eger kv ile cocuga bakiyor diye ayni evde yasamak zorunda kaldiysaniz, cocugu krese verdiginizde pisman olmazsiniz.
Yalniz kres icin cok kucuk bir yas daha 2 bile degil ama kv ile ayni evde yasamaktansa ben de krese vermeyi ya da bakici bulmayi tercih ederdim

eşiniz istemiyor mu son bir defa konuşacağım derken ?
kreşden pişman olunmaz ama çocuk da çok küçükmüş yapamayabilir
bu seferde yapamadık kreşde tekrar gelin bakın da denmez
malesef dişinizi biraz daha sıksanız bence daha iyi olur

Uygun bi dille eşin le güzelce konuş çocuğun gelişimi açısından yararlı olduğunu bastırarak anlat yada bi krese yollayan arkadaşınız konuşsun

Çocuğun kreşe adapte olabileceğini sanmıyorum. Çünkü daha çok küçük. 18aya kadar ayrılık korkusu yaşıyorlar. Bence 2 yaşını bekleyin.

Bence de 2 yaş daha iyi olabilir, ama kreşin şartlarına göre daha küçükler de sorun yaşamayabiliyorlar. Çok çok memnun olan tanıdıklarım var ama dediğim gibi biraz kalburüstü yerlere gönderdiler.

16 aylık çok küçük biraz daha sabredin enazından 2,5 yaşına gelsin öyle verin. kv çocuğa iyi bakıyorsa bazı şeyleri görmeyi ver sabret.

merhaba bencede daha kreş için küçük ama o kısmından çok bu yıl kreşte ilk yılını geçiren çocuğa sahip bir anne olarak söyleyebileceğim kreş olsa da birine ihtiyacınız olacağıdır.. çünkü malesef çok sık hasta oluyorlar.. benim kızım neredeyse bir hafta kreş bir hafta ev şeklinde geçirdi kışı.. hatta bazen evde kalma süresi daha da uzadı..

kızlar toplu olarak yazıyorum alıntı yapamadım kv ile oğluma bakıyo diye aynı ewde yasıyoruz maddi anlamda aslında onlar varken daha sıkıntı ceker olduk kreş bizim için kurtuluş olacak mayıs ayında kayıtlar başlıyo yaz tatilinde ewde olacak yani eylüle kadar kreş yok o zamnaa 23 aylık olacak yani 2 yasına 1 ay kala ???

Back
X