Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreşte sorun yasamak ve cozum önerisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Vallahi aklimda bu dovus sporu meselesi, benim kizim baleye gidiyor ve biraz minnos bir karakter, dovus sporuna uygun degildir diye hep erteledim. Yani bu olay olmasaydi da dusundugum birseydi aslinda.

Sorunlu cocuklar, bir tek benim kizima karsi sorunlu degilmis, cozum su anda rehberlikte eger onlar cozmezse ben magdur aileleri biraraya getirip konuyu buyutmeyi dusunuyorum.

Konuyu su an rehberlige devrettik, onlar cozmezse ki ogretmene gore onlar mutlaka cozermis.

Beklemedeyim.

Acikcasi kafam cidden çorba olmus vaziyette saglikli dusunebilmek istiyorum hem kizim icin hem de diger magdur cocuklar icin.

Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda çözersiniz inşallah. Benim çocuğum yok ama 17 yaşında kız kardeşim var o bile bana bebek gibi geliyor. Birisi bişey yapsa kafayı yerim heralde. kocaman kız demem kim ne yaptıysa hepsini bulup ne yapmam gerekiyorsa yapardım.

Sizin şuan ki psikolojinizi ve endişenizi tahmin bile edemem. Çok üzüldüm dua edicem sizin için.

Ben de öğretmen ve anneyim inanın en azından savunma hamlelerini öğrenmeleri çok şey değiştiriyor.

Aikidoya gonder kaldırıp atıversin geleni de görsünler günlerini: D

Tesekkur ediyorum, sabah kizimi okula bırakip alana dek gecen 5 saatlik sure bana zulum oldu resmen ama bugun konustum yine kendisiyle cocuklar uzak durmuslar, tipki ogretmenin anlattigi gibi.
Ben de öğretmen ve anneyim inanın en azından savunma hamlelerini öğrenmeleri çok şey değiştiriyor.
Eskiden heryer dovus sporu okuluydu, simdi bunu bir arastirmam gerekiyor, Ankara'da bu tarz okullar hep kenar mahallelerde artik dilerim gonlume uygun temiz bir yer bulurumda cozeriz bu isi.
Aikidoya gonder kaldırıp atıversin geleni de görsünler günlerini: D

kizimi hic boyle hayal edemiyorum kiyamazki

Ya som senelerde cok artti bu olaylar hele arkadaslarini öldüren falan çocuklar da var gerçekten madem. Aileler sorumsuz öyle bi adalet sistemi getirilmeli ki aile de cezalandirilsin siddet olaylari çığırından çıktı artık ha bu sadece Türkiye de degil dünya üzerinde insanlar cidden vahsilesti biz aman ha diye buyutulen cocuklardik şimdikilere herseyi mübah görüyor bazi aileler

Yani ne demek istediniz çok anlayamadım ama mesela bazı hocalar var özel ders veren birkaç saat bile görse yeterli:)

Kreşi değiştirin hem de hiç vakit kaybetmeden

Is ailede bitiyor aileler benim cocugum yapmaz modundan cikmadigi surece cozum olmaz benzer durumu ilkokulda yasadik 2 cocuk ogluma saldirip duruyordu bir tanesinin annesi kabul etti o anneyle cocuklar arkadas olsun diye her yolu denedik gercekten olduda cocuk saldirmamaya basladi digeri ne zaman ulassam bir olay icin hemen isi cirkeflige vuruyordu evde yapmiyor kardeslerine vurmuyor ki demeye basliyordu iyide evde sizden cekiniyor olabilir mi yada yapmadigini nereden bilebilirim oteki seneye arasini iyi yaptigimiz cocukta tekrar siddete baslamisti rehberlik zaten umru degildi aksine bir keresinde oglum karsilik verip kendisini korumak icin cocuklardan birini itince suclu benim oglum olmustu diger cocuk okul degistirince otekide tek kaldi bir sey yapmadi ondan sonra ama soyle bir sey var o hic kabul etmeyen ailenin cocugu okulu yalniz gecirdi kimse o cocukla oynamiyordu ne yaptiysa kendi cocuguna yapti aslinda sizde eger cozum bulamazsaniz okulu degistirirsiniz ama diger okuldada olacaktir muhtemelen

Ah annelık ne zor...
Hepimizde de aynı dert

ben arkadasımla bıle arkadaslıgımı bitiriyorum ya boyle bebesi sureklı vurmaca ya da oyuncak paylasım yapmayıp kızımı üzüyorsa mesela

Ya da çocuk istiyor Napayım ıyı anlasıyor dıye katlandıgımız ilişkilere ne demeli

Ben darp raporu alıp anaokulundan şikayetçi olurdum, sonuçta onların sorumluluğunda, yanlış mı düşünüyorum? Bir paçaları tutuşsun. Ama siz bence yine de okulu değiştirin.
Tamamen bu yönde ilerlerdim .Bunun üstünden giderdim tamam hepsi çocuk da engel olunacak olunamıyorsa gereken yapılacak

Müdürle öğretmen ağzımızın tadı kaçmasın modunda olunca yapacak çok bir şey kalmıyor maalesef
Benim kızada birinci sınıfta boyle iki erkek çocuğu dadandı.
Baktım aileler memedim yapmaz modunda e psikolojide bir tek başkalarının çocuğuna lazım olan bir şey olmadığına göre diyip, bir gün kızımı sınıfına kadar bırakıp çocukları göz hapsine alıp sesli şekilde bir daha seni tırnaklayan yada sana vuran olursa okul çıkışında bende onları tırnaklarım annecim sen hiç korkma dedim
O günden beri çok rahatız, ha yaparmıydım yapmazdım ama çocuklar küçük olunca sözü yetti

Benim kuzenim de böyle malesef aslında iyi eğitimli anne babaya sahip ama ısırıyor küfür ediyor tükürüyor destek alıyorlar ama değişmiyor kreşte kim bilir neler yapıyordur

Merhaba kızım bu sene 1. Sınıfa başladı . Bir erkek öğrenci kızıma vede başka bı kız çocuğuna yumruk atıyormuş hatta başka çocuğu merdivenlerden itmiş kafası yarılmış. Bu olaydan sonra yönetimle ve anne babayla rehberlik eşliğinde konuşuldu çocuk tedavi görmeye başlamis o hırçın hareketleri gitmiş . Ben çocuğu gördüğüm zamanda sevgiyle yaklasiyordum , birbirinize zarar vermeyin hepiniz arkadasssiniz , sende çok akıllı bı çocuksun falan diyordum mutlu oluyordu. Ben aileyle diyologa girmedim. Öğretmen bana bırakın dedi o şekilde yaptım. Ama düzelme olmasaydı aileylede öğretmenin bilgisi dahilinde görüşürdum

Sınıf değiştirme imkanınız varsa en güzel yol bu bence. Benim kızımı geçen sene ısırmıslardı anne sizin ki naptıda benim çocuğum gelip ısırdı diyerek bizi çileden çıkarmıştı tabi ki ağzının payını aldı bizden ama insan bu surecte çocuğuna üzülüyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…