- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
ABD ve Birlesik Krallik, Turkiye'den gelen direkt ucuslarda cep telefonundan buyuk elektronik esyalari yanimizda tasimamizi yasakladi. Oldu olasi ucuslari tamamen iptal ettirseydiler. Ben simdi ne yapayim, tum islerimi kucuk flash disklere koyup Turkiye'de laptop mu bulayim.
Var mi cin fikirliler? Cloud demeyin ne olur!
Tum isadamlari, akademisyenlere tum beyaz yakali calisanlara verilmek istenen mesaj su: sizin isinizi boyle sabote ederiz. Bir sey uretmeyin/calismayin/ ogrenmeyin.
Alin size kriz, asil MAGDURIYET budur iste.
Neden bu hale geldik soyleyin bana. Su dustugumuz duruma bakin
Neden biz yurtdisi Turkleri her krizde en buyuk zarari goruyoruz?
Kabinde getiremiyorsunuz. Bagaja kabul ediliyor.ABD ve Birlesik Krallik, Turkiye'den gelen direkt ucuslarda cep telefonundan buyuk elektronik esyalari yanimizda tasimamizi yasakladi. Oldu olasi ucuslari tamamen iptal ettirseydiler. Ben simdi ne yapayim, tum islerimi kucuk flash disklere koyup Turkiye'de laptop mu bulayim.
Var mi cin fikirliler? Cloud demeyin ne olur!
Tum isadamlari, akademisyenlere tum beyaz yakali calisanlara verilmek istenen mesaj su: sizin isinizi boyle sabote ederiz. Bir sey uretmeyin/calismayin/ ogrenmeyin.
Alin size kriz, asil MAGDURIYET budur iste.
Neden bu hale geldik soyleyin bana. Su dustugumuz duruma bakin
Neden biz yurtdisi Turkleri her krizde en buyuk zarari goruyoruz?
Kabine girmesini yasakladı, taşınmasını değil. Bavulunda getirebilirsin.
Asıl mağduriyet derken abartmışsın sanki.bu kadar ajite olmana gerek yok bence,bavulda taşınabilir,güvenmiyorsan da hard disklere yükleme yap
Yok bacım biz köylüyük..Yahu siz galiba hic yurt disina ucmadiniz? BAGAJA LAPTOP KONUR MU?
Her taraf hirsiz dolu, ustelik son geldigimde kilidimi kirmis acmislar yahu yapmayin beynim kisa devre yapti.
Yahu siz galiba hic yurt disina ucmadiniz? BAGAJA LAPTOP KONUR MU?
Her taraf hirsiz dolu, ustelik son geldigimde kilidimi kirmis acmislar yahu yapmayin beynim kisa devre yapti.
Aktarmali ucmak zorunda kalacaksin ne yazik ki, ben de kara kara dusunmeye basladim, bilgisayar asagi verilmez, calinmasa, parca pincik ele gecmesi var:S tek aklima gelen hardisk e koymak, baska da bir sey gelmiyor aklima.
Yok bacım biz köylüyük..
Ne yapayım Trump'ı arayıp kızayım mı? Yinemipilav'ın laptopunu derhal first class yollayın mı diyeyim? Ne bu yani Türkiye'nin en büyük mağduru sen misin şimdi?
Tövbe yarabbim..
Ne yapmamızı istiyorsunuz tam olarak?Bu duyarsiz cevabi vermeseydiniz keske. Turkiye turku oturdugu yerden dalga gecsin, her turlu doiplomatik kriz bizim basimiza patlasin olsun biz cekelim ceremesini oyle mi . Cok ayipladim sizi.
Telefondan küçük harddiskler varHard disk boyut une kadar ?
Kisitlama boyutundan haber vereyim:
1) Cep telefonu olacak ve 2) boyu 16cmx 9.3cm x 1.5cm derinlikte olacak
Bilmem durumun vahimiyetini anlatabiliyor muyum
Bu duyarsiz cevabi vermeseydiniz keske. Turkiye turku oturdugu yerden dalga gecsin, her turlu doiplomatik kriz bizim basimiza patlasin olsun biz cekelim ceremesini oyle mi . Cok ayipladim sizi.
Telefondan küçük harddiskler vartelefon gibi olanlarıda var anlaşılmaz bile harddisk olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?