- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Haha ne alaka?? Valla Ben laptop/ tabletimi her zaman bagaja koyuyorum. Esim de ayni sekilde. Ki onun laptopu isle alakali Bir cok belle evrak barindiriyor. Istanbul ucuslarimizda thy diger ucuslarda genelde British airways kullaniyoruz( birlesik krallikta yasiyoruz) bu zamana kadar hicbir sorun yasamadik. Eger sizin bagaj acildi ise guvenlik kontrolu icin acilmistir. Eger kirdilarsa sikayet edin.Yahu siz galiba hic yurt disina ucmadiniz? BAGAJA LAPTOP KONUR MU?
Her taraf hirsiz dolu, ustelik son geldigimde kilidimi kirmis acmislar yahu yapmayin beynim kisa devre yapti.
ABD ve Birlesik Krallik, Turkiye'den gelen direkt ucuslarda cep telefonundan buyuk elektronik esyalari yanimizda tasimamizi yasakladi. Oldu olasi ucuslari tamamen iptal ettirseydiler. Ben simdi ne yapayim, tum islerimi kucuk flash disklere koyup Turkiye'de laptop mu bulayim.
Var mi cin fikirliler? Cloud demeyin ne olur!
Tum isadamlari, akademisyenlere tum beyaz yakali calisanlara verilmek istenen mesaj su: sizin isinizi boyle sabote ederiz. Bir sey uretmeyin/calismayin/ ogrenmeyin.
Alin size kriz, asil MAGDURIYET budur iste.
Neden bu hale geldik soyleyin bana. Su dustugumuz duruma bakin
Neden biz yurtdisi Turkleri her krizde en buyuk zarari goruyoruz?
Evet ama uçuşta cep telefonlarını zaten kapalı tutuyoruz.Çoğu kişi laptop kullanıyor. Hem sanırım boyut olarak ta farklı cep ile laptopun bataryası.
Haha ne alaka?? Valla Ben laptop/ tabletimi her zaman bagaja koyuyorum. Esim de ayni sekilde. Ki onun laptopu isle alakali Bir cok belle evrak barindiriyor. Istanbul ucuslarimizda thy diger ucuslarda genelde British airways kullaniyoruz( birlesik krallikta yasiyoruz) bu zamana kadar hicbir sorun yasamadik. Eger sizin bagaj acildi ise guvenlik kontrolu icin acilmistir. Eger kirdilarsa sikayet edin.
Telefon dışındaki cihazlar bagaja alınabiliyor.OK bakayim ben bunlara carsida. Bu kadar kuculdugunu bilmiyordum.
Ama problem telefon disi cihaz alabiliyor muyuz onu cozmem lazim demek ki.
Evet haberi şimdi gördüm. Resmen ortadoğu ulkelerine yönelik bir yasak bu.Rezaletten saygısızlıktan başka birşey değil.Hayir oyle degilmis. Mesele pil sorunu degil, guvenlikmis. Haberlerde yaziyor detaya girmeyecegim.
Aynen ben de bagajda laptop çook taşıdım bişey de olmadı, millet konur mu deyince kendi kendime acaba çok mu rahatım dedim bi anHaha ne alaka?? Valla Ben laptop/ tabletimi her zaman bagaja koyuyorum. Esim de ayni sekilde. Ki onun laptopu isle alakali Bir cok belle evrak barindiriyor. Istanbul ucuslarimizda thy diger ucuslarda genelde British airways kullaniyoruz( birlesik krallikta yasiyoruz) bu zamana kadar hicbir sorun yasamadik. Eger sizin bagaj acildi ise guvenlik kontrolu icin acilmistir. Eger kirdilarsa sikayet edin.
Yok bacım biz köylüyük..
Ne yapayım Trump'ı arayıp kızayım mı? Yinemipilav'ın laptopunu derhal first class yollayın mı diyeyim? Ne bu yani Türkiye'nin en büyük mağduru sen misin şimdi?
Tövbe yarabbim..
Hayret ediyorum size. Nasil guvendiniz.Aynen ben de bagajda laptop çook taşıdım bişey de olmadı, millet konur mu deyince kendi kendime acaba çok mu rahatım dedim bi an
Ben de hayret etmene hayret ettim pilav abla, yaw nolacak sanki, bir sene öncesine kadar ayda birkaç kez seyahat ederdim (hem yiçi hem ydışı) şimdiye kadar ne benim ne arkadaşlarımın bagajına bişey olmadı.Hayret ediyorum size. Nasil guvendiniz.
Harddiske kurabiliyorsunBir de arkadaslar, meslege ozel yazilim programlari install ettiyseniz n e olacak? Su donem kullanmiyorum ama muhendislik/ programci/ bilim ile ugrasanlar icin olum demek bu ferman.
Harddiske bagajda hiç birşey olmaz ayrıca bagaj nasıl kayboldu yav olsa olsa binde 1 olur şubatta abim geldi hava durumlarından bagajını sonra yolladılar 2 gün sonra geldi birşey olmadı bu kadar evhan yapma
Açıp bakıyorlar da içinden alıyorlar mı?Ya benim iki kutu lokumu bile acip bakiyorlar da demek ki bana garezi var birilerinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?