KRIZ! Laptop'umu Turkiye'ye getiremiyorum.

Türkiye Türkü? Neden sizinle dalga geçsin Türkiye Türkü? Biseylerin ceremesini cekmeniz burdakilerin suçu değil. Konuyu açma sebebiniz 'nereye gidiyor bu olanlar' olsa tartışılır, konuşulur vs. laptop için arkadaşlar diğer secenekleri sunmuş zaten. kimse bu durumların ceremesini cekmesin ister herkes ama bu durumda ne yapabiliriz? İnsanlar nasıl bi cevap versin istersiniz sizlere?

Ama libidocugum adamlar telefon disi herseyi yasakladilar... el bagaji nasil bir guvenliketn egecek hic bir fikrim yok. Acip hepsine test yapacaklar anladigim kadariyla.
En azından harddiske birşey olmaz sağlamlar bence sen gene çantana koy sorun yaparlarsa bagaja koyarsın ama sanmıyorum sorun çıkacağını dikkat çekecek birşey değil tipi telefon gibi olanlar var

Tamam olanlar hoş değil katılıyorum ama memleket meselesi haline de dönüştürmemek lazım kanımca.

Bir yolu bir çaresi vardır elbet kii arkadaşlar önerilerde de bulunmuşlar.

Ama sonucta ben bir vatandas olarak etkilenirsem hakkimi kim koruyacak?

Onerilerden en mantiklisi aktarmali ucus ki hem vakit kaybi hem de para kaybi

Sanıyorum bunu uçağın güvenliği nedeniyle yapıyorlar. Laptoplarin içinde bulunan lityum iyon bataryaları patlamaya çok müsait. Yakında tüm uçuşlarda yasaklanırsa şaşırmam.
Bende yurt dışındayım. Tek çare hard diske yüklemek sanırım. Yada bütün dosyaları email olarak yollayın.

Ama sonucta ben bir vatandas olarak etkilenirsem hakkimi kim koruyacak?

Onerilerden en mantiklisi aktarmali ucus ki hem vakit kaybi hem de para kaybi

Orası öyle maalesef, tipik : sorumlusu/muhatabı biz değiliz' denilecek.
Bu cevap fix hiç değişmez.

ahaha Trump'a mı kızalım diyen üye koptum şahanesin Bunun yanında bilmem kaç bin dolarlık laptop bavula konur mu yahu, anında uçar oradan..

Konu sahibi cloud demeyin demişsin ama neden demişsin onu anlamadım.. Dropbox a at bütün sülaleyi alıyor resmen, olmadı hard disk'e at hiç uğraşma.. yalnız şaka maka bu kanun bizim uçuşları çok fena etkileyecek gibi..

Hayir oyle degilmis. Mesele pil sorunu degil, guvenlikmis. Haberlerde yaziyor detaya girmeyecegim.

Yalnız cep telefonlarında da lityum iyon bataryaları kullanılıyor.

Cloud'a yuklemek neden istemiyorum cunku herseyini cloud'a koyarsan ucuncu partilere satiliyor da ondan. Dropbox da ayni mevzu ve kisitli kapasite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…