- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Türkiye türkünün oturduğu yerde her ay birkaç kere kıçında bomba patlıyor. Siz orada maaşınızı dolar olarak alırken o bahsettiğiniz krizlerde sizin paranız değerli olurken bizimki sizinkinden 4 kat değersiz oluyor. Neye elimizi atsak yanıyoruz, açlık sınırında yaşıyoruz burada. Çünkü paramız değersiz. Şimdi gelmiş bilgisayarını uçakta yanına alamıyorsun diye en büyük zararı gördüğünü iddia ediyorsun. Ben de sizi çok ayıpladım.
Turkiye Turku dediler geldim.Benim cikis girislerde defalarca bagajim kayboldu, defalarca acildi... Demek ki hersey banaymis , millet ne rahatmis. Halbuki eksisozluk'e baktim orada kiyameti koparmislar. Acaba bilmedigim bi sey mi var/ ya da sizin bilmediginiz?
Hanımlar,
konuya siyaset sokmayalım lütfen, laptop getirme çözümü olarak bakın rica ediyorum.
oyy öyle mi olmuş piremses, kıyamam sana. evet tatlım, bir tek sen yurtdışına çıktın.Yahu siz galiba hic yurt disina ucmadiniz? BAGAJA LAPTOP KONUR MU?
Her taraf hirsiz dolu, ustelik son geldigimde kilidimi kirmis acmislar yahu yapmayin beynim kisa devre yapti.
Türkiye türkünün oturduğu yerde her ay birkaç kere kıçında bomba patlıyor. Siz orada maaşınızı dolar olarak alırken o bahsettiğiniz krizlerde sizin paranız değerli olurken bizimki sizinkinden 4 kat değersiz oluyor. Neye elimizi atsak yanıyoruz, açlık sınırında yaşıyoruz burada. Çünkü paramız değersiz. Şimdi gelmiş bilgisayarını uçakta yanına alamıyorsun diye en büyük zararı gördüğünü iddia ediyorsun. Ben de sizi çok ayıpladım.
Öyle tabii. Edirne'den öteyi bir tek pilav hanım biliyor, biz hepimiz buraya tıkılmış, dünyadan haberi olmayan vizyonsuz insanlarız.oyy öyle mi olmuş piremses, kıyamam sana. evet tatlım, bir tek sen yurtdışına çıktın.
kahkaha attımÖyle tabii. Edirne'den öteyi bir tek pilav hanım biliyor, biz hepimiz buraya tıkılmış, dünyadan haberi olmayan vizyonsuz insanlarız.
Siz ne sanıyordunuz ki
Konu hakkında da yorumumu tekrarlıyorum, hard diski bagaja vermeyi düşünebilirsiniz.
Ben de oyle onu istedim Mune, ve arkadaslarin onerileri su:
(1) Aktarmali ucmak
(2) Hard disk (bundan emin degili, ziar SADECE cep telefonu ve medikal cihaz tasimamiza izin verecekler
(3) TRde laptop satin almak (bu en az mumkun cunku bilgiyi bouradan oraya goturmedikce neye yarar
Sonucta calisma insan icin 21. yyilda olabilecek en buyuk magduriyeti yasayacagiz.
Çok geçmiş olsun kardeşSonucta calisma insan icin 21. yyilda olabilecek en buyuk magduriyeti yasayacagiz.
Türkiyede sadece türkler yaşamıyor. Türk olmayanları ötekileştirmeyin. Ben hiçbir zaman alamancı türkler ve türevi ifadeler kullanmadım kullanmam da.Şu: ama siz orda' muhabbeti de sıktı artık. Türkiye'de ki türkler demiş, ne diyecekti ki? Suriyeliler mi? Örneğin Almanya da yaşayan türklere: Alamancı Türkler' derken de bu hassasiyetinizi okumak isteriz mesela.
Giderken Turkiye Turku teyzelerin ruhunu da mi goturdun? Niye milletin gunahsiz cocuguna beddua ediyorsun? Ya da biri senin annene mi beddua etmisti acaba?Fikir veren herkese tesekkurler gercekten fikirleriniz benim icin kiymetli, sagolun varolun
Fikir vermeyip sadece dalga gecenler umarim cocuklarinizin basina gelir bir gun aydinlanirsiniz.
Bu arada BAN yiyen havayollari
BK havayollari:
British Airways, EasyJet, Jet2.com, Monarch, Thomas Cook and Thomson.
Diger havayollari:
Turkish Airlines, Pegasus Airways, Atlas-Global Airlines, Middle East Airlines, Egyptair, Royal Jordanian, Tunis Air, Saudia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?