KRIZ! Laptop'umu Turkiye'ye getiremiyorum.

Şu: ama siz orda' muhabbeti de sıktı artık. Türkiye'de ki türkler demiş, ne diyecekti ki? Suriyeliler mi? Örneğin Almanya da yaşayan türklere: Alamancı Türkler' derken de bu hassasiyetinizi okumak isteriz mesela.

Benim cikis girislerde defalarca bagajim kayboldu, defalarca acildi... Demek ki hersey banaymis , millet ne rahatmis. Halbuki eksisozluk'e baktim orada kiyameti koparmislar. Acaba bilmedigim bi sey mi var/ ya da sizin bilmediginiz?
Turkiye Turku dediler geldim.Nadiren pahali sirketleri kullaniyorum genelde ucuz sirketlerle ucarim hic bagaj problemi acilma calinma problemi yasamadim.Cok dikkat cekecek bir bavul mu kullaniyorsun acaba?

Hanımlar,
konuya siyaset sokmayalım lütfen, laptop getirme çözümü olarak bakın rica ediyorum.

Ben de oyle onu istedim Mune, ve arkadaslarin onerileri su:

(1) Aktarmali ucmak
(2) Hard disk (bundan emin degili, ziar SADECE cep telefonu ve medikal cihaz tasimamiza izin verecekler
(3) TRde laptop satin almak (bu en az mumkun cunku bilgiyi bouradan oraya goturmedikce neye yarar

Sonucta calisma insan icin 21. yyilda olabilecek en buyuk magduriyeti yasayacagiz.

Yahu siz galiba hic yurt disina ucmadiniz? BAGAJA LAPTOP KONUR MU?
Her taraf hirsiz dolu, ustelik son geldigimde kilidimi kirmis acmislar yahu yapmayin beynim kisa devre yapti.
oyy öyle mi olmuş piremses, kıyamam sana. evet tatlım, bir tek sen yurtdışına çıktın.

Ben burada laptop konusunda bilgi istiyorum, tesekkurler.

Ayrica kontratimi kaybettim, yeni kontrat icin calismam gerekiyor cok zor durumdayim, aclik sinirinda yasiyorum, evet
bilmem anlatabiliyor muyum

oyy öyle mi olmuş piremses, kıyamam sana. evet tatlım, bir tek sen yurtdışına çıktın.
Öyle tabii. Edirne'den öteyi bir tek pilav hanım biliyor, biz hepimiz buraya tıkılmış, dünyadan haberi olmayan vizyonsuz insanlarız.
Siz ne sanıyordunuz ki

Konu hakkında da yorumumu tekrarlıyorum, hard diski bagaja vermeyi düşünebilirsiniz.

Akademisyen misiniz? Ftp açtırıp atın içine. Burdaki üniversitelerde bile var.

Sunucu alın. Cloudu neden istemiyorsunuz anlamadım. Sürekli yolculuk yapıyorsanız güzeldir candır sunucu.

Telefonuza hafıza kartı alıp atabilirsiniz. Artık ne kadar destekliyorsa.

kahkaha attım haklısınız ne diyeyim:)

Umarım bir çıkış yolu bulursun konuya vakıf olmadığım için yardımcı olamayacağım yalnız konun avucumu kaşındırıyor:)) siyaset yok diyorum olay prensesliğe bağlandı, hadi hayırlısı :))

Fikir veren herkese tesekkurler gercekten fikirleriniz benim icin kiymetli, sagolun varolun
Fikir vermeyip sadece dalga gecenler umarim cocuklarinizin basina gelir bir gun aydinlanirsiniz.

Bu arada BAN yiyen havayollari

BK havayollari:

British Airways, EasyJet, Jet2.com, Monarch, Thomas Cook and Thomson.

Diger havayollari:

Turkish Airlines, Pegasus Airways, Atlas-Global Airlines, Middle East Airlines, Egyptair, Royal Jordanian, Tunis Air, Saudia

Türkiyede sadece türkler yaşamıyor. Türk olmayanları ötekileştirmeyin. Ben hiçbir zaman alamancı türkler ve türevi ifadeler kullanmadım kullanmam da.

Teseekurler Kazen, Mune Sanirim ben ogrenecegimi ogrendim, aklimda daha iyi oturdu bazi seyler

prenses konusunu anlayamadim, neyse.

ancak eger siteye tehlikeye sokacaksa konuyu muhurleyelim, ya da su pratik fikir vermektense polemik yaratmak isteyenleri cimbizlayabiliriz.

okuyup cevap veremediklerim olduysa affola, simdi gidip cimen yiyecegim

Giderken Turkiye Turku teyzelerin ruhunu da mi goturdun? Niye milletin gunahsiz cocuguna beddua ediyorsun? Ya da biri senin annene mi beddua etmisti acaba?

Bir sey daha eklemek isterim. Birlesik Kralliktan yaklasik 50,000 kisi Turkiye'de bir kisminin Turk Ingili zaileleri var, bir kismi calisiyor, bir kismi sevgili/nisanli.

Bu ban onlari da etkileyecek.

Daha kotusu BK'dan gelen turist TAMAMEN VAZGECEK tatil yapmaktan. Onlar Kindle olmadan, elektronik cihazssiz bir yere ucmazlar.

K'dan gelip onen isadamlarini yatimicimlari entreoreneurleri firma calisanlarini ... saymadim bile.

Onlar valize laptop KOYMAZLAR anacim.

Isin boyutunu hala anlayamamissaniz ne dieyecegimi bilemiyorum.

Hadi iyi uykular, optum.

Konuyu kapadım çünkü siyasete çektiğiniz yetmemiş Türkiye Türk'ü sözüne takılmışsınız, birine Uygur Türk'ü müsün? dediğinizde sövmüş olmuyorsunuz.

Dünya'da 200-250 milyon civarı Türk yaşamaktadır, bunun sadece 3'te 1'i Türkiye'dedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…