- 14 Kasım 2001
- 21.508
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.634
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Benim tam üç kez kayboldu.günler sonra geri geldi.açılmış karıştırılmış yada eksik eşyalar ile.laptopu bagaja koymak kadar mantıksız birşey olamaz.Ben de hayret etmene hayret ettim pilav abla, yaw nolacak sanki, bir sene öncesine kadar ayda birkaç kez seyahat ederdim (hem yiçi hem ydışı) şimdiye kadar ne benim ne arkadaşlarımın bagajına bişey olmadı.
Deneme dönemi. Sonra yürürlüğe sokarlar tam 365 gün için."Getirilen yasağın sadece 96 saat boyunca geçerli olacağı belirtiliyor. "
Aktarmali ucmak zorunda kalacaksin ne yazik ki, ben de kara kara dusunmeye basladim, bilgisayar asagi verilmez, calinmasa, parca pincik ele gecmesi var:S tek aklima gelen hardisk e koymak, baska da bir sey gelmiyor aklima.
ABD ve Birlesik Krallik, Turkiye'den gelen direkt ucuslarda cep telefonundan buyuk elektronik esyalari yanimizda tasimamizi yasakladi. Oldu olasi ucuslari tamamen iptal ettirseydiler. Ben simdi ne yapayim, tum islerimi kucuk flash disklere koyup Turkiye'de laptop mu bulayim.
Var mi cin fikirliler? Cloud demeyin ne olur!
Tum isadamlari, akademisyenlere tum beyaz yakali calisanlara verilmek istenen mesaj su: sizin isinizi boyle sabote ederiz. Bir sey uretmeyin/calismayin/ ogrenmeyin.
Alin size kriz, asil MAGDURIYET budur iste.
Neden bu hale geldik soyleyin bana. Su dustugumuz duruma bakin
Neden biz yurtdisi Turkleri her krizde en buyuk zarari goruyoruz?
Aktarmali ucmak zorunda kalacaksin ne yazik ki, ben de kara kara dusunmeye basladim, bilgisayar asagi verilmez, calinmasa, parca pincik ele gecmesi var:S tek aklima gelen hardisk e koymak, baska da bir sey gelmiyor aklima.
Yok bacım biz köylüyük..
Ne yapayım Trump'ı arayıp kızayım mı? Yinemipilav'ın laptopunu derhal first class yollayın mı diyeyim? Ne bu yani Türkiye'nin en büyük mağduru sen misin şimdi?
Tövbe yarabbim..
Alip almamalari onemli mi? Elbette aldiklari oldu ve hicbir sekilde geri alamadigimiz kaybolan cok seyler oldu.Açıp bakıyorlar da içinden alıyorlar mı?
Sürekli seyahat edenler çok iyi bagajlar kullanmalı zaten nir video izlemiştim fena atıyorlardı bagajları ama içi kemerli dışı iyi olan bagajlara birşey olmuyor sanırımValla ben ve tum tanidiklarimin basina geldi, defalarca, oyle ki bagaj saglam cikarsa hayret eder olduk.
Valla British airways Pegasus easyJet farketmiyor. Guvenlik her yerde ayni. Ve "zenginlige"de bakmiyor. Sanirim siz pegasustan baska hava sorketi kullanmadiniz.Ben sizin kadar zengin degilim BA ile yolculuk edeyim. Pegasus't kim dinler benim bagajimin kilidi kirilmis, sigorta yoksa benim bagaj bir hic.
valla ister British airways istersen Pegasus kullan ulusal havacilik kurallari heryerde herkese ayni. Pegasus niye dinlemesin sizi?? Her hareketi, musterisi, bagaji kayitli olmak zorunda. Bagcilardan avcilara minibus kullanmiyorsunuz. Havayollari sirketi ile uluslararasi yolculuk ediyorsunuz. Haklariniz belli. Bilincli Bir yolcu olun,Ben sizin kadar zengin degilim BA ile yolculuk edeyim. Pegasus't kim dinler benim bagajimin kilidi kirilmis, sigorta yoksa benim bagaj bir hic.
Ben taşımak istemem bagajda falan, hassas cihazlar bunlar, ve çalınma ihtimali var. Çalınmadı diyelim , öyle atıyorlar ki, kırılma ihtimali var. Bütün önemli evraklarını laptopunda taşıyan insanlar var, özellikle iş için uçanlar, akademisyenler ve öğrenciler bu grupta. THY büyük darbe yiyecek bu işten. bu hamle ile, özellikle emirates, Qatar airways, gibi havayolu şirketlerine darbe vurulmak istenmiş gibi geldi bana.
bavulda yasak degıl. kabınde yasak
Valla British airways Pegasus easyJet farketmiyor. Guvenlik her yerde ayni. Ve "zenginlige"de bakmiyor. Sanirim siz pegasustan baska hava sorketi kullanmadiniz.
valla ister British airways istersen Pegasus kullan ulusal havacilik kurallari heryerde herkese ayni. Pegasus niye dinlemesin sizi?? Her hareketi, musterisi, bagaji kayitli olmak zorunda. Bagcilardan avcilara minibus kullanmiyorsunuz. Havayollari sirketi ile uluslararasi yolculuk ediyorsunuz. Haklariniz belli. Bilincli Bir yolcu olun,
Kazen o yanlis bir duyum, dogrusu "96 saat icinde yururluleg girecek , sonu belli olmayan bir yasak"."Getirilen yasağın sadece 96 saat boyunca geçerli olacağı belirtiliyor. "
Ay uf ayrıca 96 saatlikmiş şimdi baktım ben de, bir de okusak düzgünce
Ki bence üstünüze alınacak bir şey yok
Sonuçta İstanbuldan, Arap Yarımadasından gelen (ABD tarafından tehdit ülke olarak algılanmış) birçok insan geçiyor
Eğer Türkiyeye has bir yasak olsaydı diğer şehirlerden de yasaklanırdı ve daha önceki birtakım ülkelerin insanların yasaklanması arasında Türkiye de olurdu.
O yüzden sakin olmakta fayda var
Zaten İstanbuldan ne olduğu belli olmayan birçok insanın geçtiğini, havaalanında patlamaların olduğunu biliyoruz
Benim cikis girislerde defalarca bagajim kayboldu, defalarca acildi... Demek ki hersey banaymis , millet ne rahatmis. Halbuki eksisozluk'e baktim orada kiyameti koparmislar. Acaba bilmedigim bi sey mi var/ ya da sizin bilmediginiz?
E o zaman sikayet etmeyeceksiniz. Ne diyelim biz simdi size??? Kurallar belli. El bagajinda izin vermiyor bagaja koy diyor. Eger guvenmiyorsaniz koymayacaksiniz size insan gibi anlatiyoruz burda, acikliyoruz. Tesekkur edip dediklerimizi degerlendireceginize bik bik Yok fakir Yok zengin sacmaliyorsunuz.Aw tesekkurler hemen bilincleneyim! siz her havayollarini BA zannetmeyin, ucuz yolculugun kategorisi belli. Ben calistigim firma/okul gonderirken elverdikce iyi sirketleri kullandim cunku onlar oduyorlardi ama kendim BA bileti alacak durumda degilim.
Hayir Kuzey Amerika, AB ve BKnin cogu havayollariyla yolculuk ettim. Arada cok bariz farklar var musteri hizmetlerinde.
Ya benim iki kutu lokumu bile acip bakiyorlar da demek ki bana garezi var birilerinin.
Hizi yavas/ yetersiz olma durumu var gibi.Harddiske kurabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?