KRIZ! Laptop'umu Turkiye'ye getiremiyorum.

Hayir yanlis bilgi o yanlis bir duyum, dogrusu "96 saat icinde yururluluge girecek , bitis tarihi belli olmayan bir yasak".

Servisleri yine bir tehdit almıştır o bölgeden
Büyük bir şey olacaktır
Yukarıda Kazenin paylaştığı haberi gördüm ben de CNNDE
Ne kadar insancıl o tartışılır

Ek: Bir de aktarmalı uçun bence. Daha ucuz hem.

Ne yazik ki asli su

The ban is techincally related to ten airports in eight countries:
  • Queen Alia in Jordan
  • Cairo International in Egypt
  • Ataturk International in Turkey
  • King Abudlaziz and King Khalid in Saudi Arabia
  • Kuwait International in Kuwait, Mohammaed V in Morocco
  • Doha International in Qatar
  • Dubai international and Abu Dhabi international in the United Arab Emirates.

The affected airlines are Royal Jordainia, Egyptair, Turkish airlines, Saudia airlines, Kuwait airways, Royal Air Morocco, Qatar Airways, Emirates and Etihad.

Advertisement
The email – described as a “circular” – is not a public regulation, but airlines will be expected to enforce the new rule. Airlines were issued the circular on Monday and given 96 hours to comply; the rules apply to flights both to and from the US, according to Royal Jordanian airlines.

Yani havayollarinin 96 saat icinde bu yasag uymasi isteniyor , O CNN muhabirini atin isinden bence!

https://www.theguardian.com/busines...vices-larger-cell-phones-flights-13-countries

Bu Trump delisine hem kiziyorum hem seviyorum. Yaptiklarini hic kimse onaylamiyor ama ozunde ulkesinin iyiligi icin ugrasiyor. Yeni gocmen politikasiyla her onune gelene vatandaslik vermemek olsun, Meksika sinirina duvar cektirip uyusturucu ve silah gecisini engellemek olsun, yurtdisinda uretim yapan sirketlere yaptirim uygulayip fabrikalarini Amerika ya cektirip kendi vatandaslarina is imkani saglamaya calismasi olsun, ulkesinin guvenligi icin her turlu karari gozunu kirpmadan verebilmesi olsun... Amerikan vatandasi olmayanlar kizmakta hakli tabii ama aynisini bir Amerikali olarak dusunsenize. Ya da bizim ulkemiz icin. Herif deli meli ugrasiyor sonucta.

Ucuz havayolu da olsa sivil havacılık kuralları her durumda geçerli.

Ben Borajet denilen Pegasus'un da alt sınıfı olan havayolundan 100€ tazminat aldım başka bir konuda

Arkadaslar problem, asil problem laptopu geri getirirken almiyorlar. O yuzden "laptop goturemiyorum (cunku getirmeme engel var)" diye baslik attim. Bu da demek ki, "eger bu taraftan giderken bu riski aldiysan o laptopu asla getirme."

Arkadaslar problem, asil problem laptopu geri getirirken almiyorlar. O yuzden "laptop goturemiyorum (cunku getirmeme engel var)" diye baslik attim. Bu da demek ki, "eger bu taraftan giderken bu riski aldiysan o laptopu asla getirme."

İki yönde yasak gibi.Vay vay Amerikan firmalarını tebrik etmek lazım, iyi iş çıkarmışlar.

Hanımlar,
konuya siyaset sokmayalım lütfen, laptop getirme çözümü olarak bakın rica ediyorum.

Bacım tam olarak neler çekiyorsunuz anlatır mısın? Çeken birileri varsa o da Türkiye Türk'ü.

Yahu siz galiba hic yurt disina ucmadiniz? BAGAJA LAPTOP KONUR MU?
Her taraf hirsiz dolu, ustelik son geldigimde kilidimi kirmis acmislar yahu yapmayin beynim kisa devre yapti.
Ben yurtdışında yaşıyorum zaten,asıl mağduriyet dediğin şey bu ise bence sen Türkiyede hiç yaşama,bu kafayla yaşayamazsın zaten

Turkiye turku oturdugu yerden dalga gecsin, her turlu doiplomatik kriz bizim basimiza patlasin olsun biz cekelim ceremesini oyle mi . Cok ayipladim sizi.
Neden biz yurtdisi Turkleri her krizde en buyuk zarari goruyoruz?

Türkiye türkünün oturduğu yerde her ay birkaç kere kıçında bomba patlıyor. Siz orada maaşınızı dolar olarak alırken o bahsettiğiniz krizlerde sizin paranız değerli olurken bizimki sizinkinden 4 kat değersiz oluyor. Neye elimizi atsak yanıyoruz, açlık sınırında yaşıyoruz burada. Çünkü paramız değersiz. Şimdi gelmiş bilgisayarını uçakta yanına alamıyorsun diye en büyük zararı gördüğünü iddia ediyorsun. Ben de sizi çok ayıpladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…