Saç Uzatma Yöntemleri Krk kilit (At Kuyruu)Otu'nun Sa uzatmadaki etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merve seni basın danışmanım ilan ediyorum-tatlicadiarzu-:roflol:canım çok teşekkürler bilgileri benim yerime vermişsin,ben banlanınca yerime imza at olurmunaniknanikŞeniz

Topiğine hoşgeldin sahibe vereliniortak
ımza olayı tmmdır sırnaşık şey
Topik canlandı bende mutlu oldum..:lepi:
Keşke birileri daha başlasa kırkkilide lülülülülülü Ve bende üşenmesem haftada iki yapsam mirmirmirmir

yok üşenmeklmaz:üşenmek die bir sözü siliyoruz lugattan:lepi:ben seni getiririm gaza beraber yaparız sözmü:lepi:hatta haırlayışımı resimli çekicem yeminle:smiley-cool:

Canım bu tarifi biraz açarmısın ölçüleri ve demleme süresi olarak?
Ne kadar ota ne kadar su kullanıcaz? Kaç dk. demlicez?

ewetttttt uygulamalarıma bunu da ekliyorum bakalım etkisi ne olacak CADIARZU
saçlarımı sarı yapıp yaktığımdan beri düzenli uyguladıklarım şunlar
ilk olarak sinameki kaynatıp içine bemik ampül badem yağı ve özel olarak üç gün beklettiğim zeytinyaı+muskat+karanfil karışımını saçıma sürüyorum üzerine de biraz barcelino(içine yılan yağı da koydum) sıkıyorum en az 4 saat bekletip banyoya giriyorum banyoda balını kendimin eklemiş olduğum şanpuanımla yıkayıp sonra aktardan aldığım defnegar bakım maskesi ile 5 dk beklliyorum sonra uçlarını kremliyip duruluyorum bunlar saçımı inanılmaz yumuşattılar şimdi de artık durulama kısmına bu kırk kilit otunu ekleyeceğim :lepi:
uzasınlar başka bir şey istemiyorum

ya arkadaşlar ben de denemek istiyorum da bunu saca nasıl uygulayacağız? uyguladıktan sonra duruluyormuyuz?yardın edin bir an önce uzasııınn saççlarrrıııımmmm düğünüümm geliioooo.geçen kırıklarını aldırmaya die gittim saçımın yarısını kestiler saolsunlar klava:

Kızlar.. Bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?? Lütfen
Nasıl içicez,ne kadar içicez,nasıl demlicez? a.s

Kızlar şöyleki:Bir tutam kırkkilit otunu, kaynamış suyun içine atıyoruz..Sonra ateşte biraz tıkırdatıyoruz ve bir bardak içiyoruz, istersende hem iç hem saçına dök..şutarafagitti
Ben yapıyordum ama sınavlar fln derken bıraktım,yine başlıcam, rahatlatıcı bir ot bence deneyin vereliniortak

Canım bunları okudum.Ama yine de çok teşekkür ederim.
Benim öğrenmek istediğim ölçüleri.Çok su yada az su koymuş olmayalım diye yani :)

Ben geçen hafta sinameki badem yağı ve bemix ampule başladım.
İkisini bir arada yapsam olur mu acaba:)

Canım bunları okudum.Ama yine de çok teşekkür ederim.
Benim öğrenmek istediğim ölçüleri.Çok su yada az su koymuş olmayalım diye yani :)

Cnm bu senin kararına kalmış..Yani ne kadar içeceğine ve saçına ne kadar dökeceğine..Ben 2 bardak suya 2 tutam kırkkilit koyuyorumkaydirigubbakcemile5

Ben geçen hafta sinameki badem yağı ve bemix ampule başladım.
İkisini bir arada yapsam olur mu acaba:)

Bence ikisini bir arada yapma cnm.. Bi zararı olmaz tabi ama hangisinin etkili olduğunu görmek açısından, ilk önce bu dediğin karışımı yap sonuç alamazsan kırkkiliti dene ..kaydirigubbakcemile5 amaa belkide ikisi birden çok daha güzel etki yapar sana kalmış..:lepi:

bu kırkkilit yani atkuyruğu otunda silika denen bi madde varmış.
Silika (Silica): Doğal olarak Atkuyruğu Otunda ve Yulaf Sapında bulunan bir maddedir. Vücudumuzda özellikle cilt, saç ve tırnaklarımızda bulunur. Kemik, bağdokusu, kıkırdak ve eklemlerin etrafındaki zar için gerekli bir mineraldir. Bağ dokularının normal büyümesi ve gelişmesi için hem metabolik hem de yapısal bakımdan son derece önemlidir. Ek olarak silica saç gövdesinin önemli bir maddesi olan keratin sülfat yapımı için gereklidir. Saç telinin en dış yüzeyi tamamıyla keratin ağıyla örülmüştür. Ayrıca, silika damar açıcı özelliği ile kafa derisine kan akışını arttırarak saç büyümesini hızlandırır ve saçların dolgun ve parlak renkli olmalarını sağlar. Silika, aynı zamanda kemik yoğunluğu için elzem olan kalsiyumun vücut tarafından emilmesi için gereklidir ve kolajen’ in ana unsurlarındandır. Bilindiği gibi kolajen (collagen), tendon, sinir ve kemikler gibi bağ dokularının temel kimyasal yapısını oluşturur. Silika, sağlıklı bir cilt, saç ve tırnaklar için çok önemlidir. Silika tırnakları güçlendirir. Saç dökülmesine karşı saçı besler ve kuvvetlendirir.

Ne demek cnm buyrunnnnnnnnn

Bir kaç soru daha...
İçerken aç ya da tok olmamız farkedermi?
Tatlandırıp içebilirmiyiz?
Mide yaralarına bir zararı olurmu?
Çok çok teşekkür ederim şimdiden.. :1rolleyes::1rolleyes:

Çok soru sordum galiba. Kimse cevaplamıyor bilmiyorumkismile

Tüm sorularımın cevaplarını aldım.İlk sayfadan son sayfaya kadar okuyarak. yerimseniben
Valla daha bir heyecanlandım. Bize bu harika bilgiyi veren arkadaşımıza çok teşekkür ederim. alkisalkisalkis Dün başladım kırkkilit otuma,hergün de yapıcam a.s
Gelişmeleri de yazıcam. okuyup kaçmıcam söz

sayfaların cogunu okuudm genel olarak memnun kalınmış bizdede bu tarz otlar çok kullanılır annem hep der doğal kızım dğal diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…