ben bir ara cok fazla takmıştım uzatmaya bir sürü formülle beraber cok titiz davranarak ayda 4 cm i yakaladım kandırmaca değil yani yerimseniben ki benim sacım 1 cm uzuyosa normalde ona bile şükür derimsimdi kırkkilit otunu kullanıyorum gayet iyi ama sınavlarım vs. üst üste geldi malesef ara vermek zorunda kaldım cok iyi gidiyordu kesinlikle cilde de cok faydalı emin olun yani denemenizi tavsiye ederim tadı da bence cok güzell :1ninca: sağol asocum formül için tamamen baslayınca yazıcam tek tek malesef ara vermek zorunda kaldım ben :çok üzgünüm:
bi ayda 2cm uzuyo ve sen buna anca diyosun =)). Normal kosullarda sac genelde 1cm uzar bi ay gibi bi surede, senin sacin zaten hizli uzuyomus.. hayalindaki 5cm uzama fikrini bence bi rafa kaldir, cunku buna imkan yok. Buraya arada bi 5cm diyenler cikiyo, ama lutfen inanmayin.. kandirmaca bunlar.
ben bir ara cok fazla takmıştım uzatmaya bir sürü formülle beraber cok titiz davranarak ayda 4 cm i yakaladım kandırmaca değil yani yerimseniben ki benim sacım 1 cm uzuyosa normalde ona bile şükür derimsimdi kırkkilit otunu kullanıyorum gayet iyi ama sınavlarım vs. üst üste geldi malesef ara vermek zorunda kaldım cok iyi gidiyordu kesinlikle cilde de cok faydalı emin olun yani denemenizi tavsiye ederim tadı da bence cok güzell :1ninca: sağol asocum formül için tamamen baslayınca yazıcam tek tek malesef ara vermek zorunda kaldım ben :çok üzgünüm:
kızlar yeni bir hapa başladım,içinde kırkilit,ısırgan biberiye havlıcan ve bir kaç bitki daha var..kesinlikle tavsiye ederim..fiyatı 30 tl..aktardan alıyorum..şifa kaynağı kısaca..valla bana hakikaten ilaç gibi geldikaydirigubbakcemile3çünkü çay gibi içemiyorum bu ara,bende hop yutuveriyorumkaydirigubbakcemile2..en azından girsin vucudumuza dimi..ayrıca ısırganda saç için birebir biliyosunuz..araştırın ve edinin mutlaka..içten bakım vazgeçilmezim....bu arada ben şampuanıma defne yağı koyuyorum çam terebenti saç derimde kepek yapıyo bana iyi gelmiyo..defneden memnunum tavsiye ederim..ben bi süre daha yokum..sorusu olan arkadaşlara girince cevap yazarım hepiniz a.e.o
Canım benim hoşgeldinn:1hug:
O hapın adını ve etkilerini hemen istiyorum.Bu aralar çay gibi içmeyi baya ihmal ettim yeni bitkiler alınca. Ama her saç yıkama sonrası son durulama suyu olarak yapıyorum yapmayınca suçluluk duyuyorum saçlarıma ihanet ediyormuşum gibi.-tatlicadiarzu-
Bşr an önce foruma geri dön. Sen de buraları ihmal etme.a.s.
antenlerim var bacım sinyal alıyorumkaydirigubbakcemile3:jeyyar:Sen aştın kendini iyice nerdeenn duyar alırsın bunları anlamam be bacım.kaydirigubbakcemile
ılk sende gördüm yani.
Hele bi kullan iyi gelirse bizde alalım...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?