sevgili mod.arkadaşlar..bu kullanıcının istatistiklerini incelerseniz girdiği konular sadece saç ve benim topiğim...hatta biri sırf bu topic..istatistiklerden o kadar belliki..sanırım bu erkek arkadaşın saç sorunu var..ama benle uğraşmayı seçince yeni üyelikler aldı ve benle uğraşıyo..lütfen gereği yapılsın..istatistikeleri incelemeniz yeterli anıycaksınız ne demek istedimi..
Lütfen sakin olalım;ikili polemiğe girmeyelim..
Sizin de emin olmadan bu kadar üstüne gitmeniz doğru değil..
Arkadaşın mesajlarına baktım,saçla ilgili başka konularda da mesajı var,bence bahsettiğiniz kişi olduğundan bu kadar emin olmayın..Zaten haklıysanız yetkili arkadaşlar incelediğinde haklılığınız ortaya çıkacaktır.Ama dediğim gibi bu üslupla yazışırsanız siz de ceza alırsınız.Lütfen sakinleşelim..yerimseniben
arkadaşlar,yeni bir bilgi daha paylaşmak istiyorum..aktarımın önerisi ile saçlarımı tarçın sabunu ile yıkıyorum..çok memnunum..uzun süredir şampuan kullanmıyorum..farklı sabunlar kullandım,ama tarçın en beğendiğim oldu..tabi bu önerimi boyasız ve röflesiz,işlem görmemiş saçlar için tavsiye ediyoruma.s
Çok ilginçmiş canımCADIARZU
Zeytinyağlı, defneli,ısırganlı vs. duydum ama tarçınlısı neye iyi geliyormuş acep
TARÇIN Sabunu
Mis gibi kokusu ve kan dolaşımına olumlu katkısıyla, tarçın da, güzelliğe giden yolun temel taşlarından biri sayılıyor. Birçok kozmetik ürününü içinde yer alan tarçın, cildin diri ve sağlıklı olmasına yardımcı oluyor. Sorunlu bir cilde sahipseniz, tarçın sabunu ile yapacağınız doğal bakımlar da , pürüzlerin hafiflemesini destekler ve cildinize tazelik gelmesi için yeterli olur.Canlandırıcı, antiseptik ve antifungaldir. Kas gevşetme ve zihini sakinleştirme etkileri bulunmaktadır. Saç ve cilde canlılık ve parlaklık verir.Kokusunun sakinleştirici bir etkisi vardır. Tüm ciltler için uygundur. Ciltte oluşan yara ve çatlakları kapanmasında çok etkilidir. Cildi temizler ve nemlendirir. Tarçının hoş kokusuyla ferahlatıcı ve afrodizyak etkisi vardır. Tarçın yağı, vücutta yağ dengeleyici özelliğe de sahiptir. Aynı zamanda böcek sokmalarına ve kaşıntıya karşı etkilidir.Uzun süreli kullanımda dudakları dolgunlaştırır.
Vayy beeher derde devaymış yani saçına başına sürcenhihoyyyt
Ben de cildi için deneyebilirim canım daha önce de duymuştum methini tarçınlı sabunun ama saça kullanıldığını bilmiyordum.:ecrin_bebek:
ben vücudumada uyguluyorum:))hem saç,hem ciltkaydirigubbakcemile2
:jeyyar:aynen öyle islandım..tadı gayet güzel,içilebilir..ben çok rahat içiyorum..umarım hergün içmeyi aksatmassın a.s..burdan sevinç mesajlarını okurum umarım:1closedeyes:Gördün tabi afrodizyak etkisini...sırnaşık şey
Ben de bugün kırk kilit otunu içmeye başladım ve tadı da gayet güzel geldi rahatça içebileceğim bir bitki.kaydirigubbakcemile
AsO arkadaşım ben 5 gün önce enteleye başladım ama yazdıkların çok ikna ediciydi gerçekten ve bu otuda kullanmalıyım dedim.acaba ikisini beraber kullanabilirmiyim yada enteleyi bırakayımmı_?birbirlerini tetikleyip kötü etki yapabilirmiki_?bir fikrin varmı_?
AsOm bugün saçlarımı kestirdim biraz da senin formüle güvenerek...kaydirigubbakcemile
Gerçi kısalmadı sadece uçlarından aldırdım. Kırk kilide tam gaz devam
Hem içiyorum hem sürüyorum.
Kızlar yok mu başka deneyenhihoyyyt yorumlarınızı bekliyoruz...
tatlım ikisini aynı anda kullanma derim..hangisinin fayda sağladığını anlamassın artı entele zehirli bir bitki olduğu için seni riske atmak istemem nası sonuç verir bilemiycem denemedim...olmaz derim.ben entelede kullandım..saçlarımı yoluk yoluk yapınca bırakmıştım..sert yaptı saçımı..birde sirke kokusu çıkmadı deli oldum günlerce kafamdan çıkmıyodu:)) üşendim sirke mirke:sm_cool:..ama sen masraf edip almışsın,zaten pahalı bir bitki..ben derimki sen enteleyi kullan,bitsin..eğer memnun kalırsan kullanmaya devam et..ama memnun kalmassan eğer,o zaman buraya gelip istediğin soruyu sorarsın,ve at kuyruğunu denersin..umarım entele istediğin sonucu verir,emeğin ziyan olmaz canıma.s.
rica ederim ne demek..sormak istediğin herhangi birşey olursa ben burdayım canım:1hug:...sana şunu öneririm sürme,ama içmende hiç bir sakınca yokyerimseniben..günde 2 bardak demle ve iç..amin herkez şifa bulur işallah:Saruboceq:peki canım o zaman dediğin gibi yapıyım bende.enteleyi bitirip diğerine başlıyım. herkez bu kadar emek veriyor,zaman ayırıyor,para harcıyor umuyorumki hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırızda boşa gitmez yaptıklarımız.ilgine teşekkür ederim canım,seni dinlicem ve uygulıcam. kaydirigubbakcemile5
kızlar ne diycem. omer coşkun dün petek dinçöze katıldı yine. romatizma için kırk kilit otunu önce için kalanı tüm vucudunuza sürün gözeneklerden içeri girer, ayrıca saç ve tırnak için faydalıdır dedi. yaani yüzde kıllanma yapsa tüm vücudunuza sürün demezdi dimi o zaman romatizma hastaları kaptan mağara adamı gibi olurdukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?