- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
Su an diplerdeyim hickira hickira aglamak istiyorum Rabbim dualarmi karsiliksiz birakma diyorum sağolunüzüldüm.
dua edicem size.
ama sorun ne olursa olsun, eşinizin desteğini alın.
yani ona sıkıntı oluyorum diye tüm sıkıntıyı kendi omzunuza yüklemeyin.
onla paylaşın.
erkekler kadınların işine yaradıkça egoları tatmin olur.
mesela ağrınız olduğunda 'hayatım sana ihtiyacım var, yanımda sen olunca ağrım azalıyo vs.' deyip desteğini isteyin.
böylelikle acı paylaşılır ve size destek oldukça ona yük oluyomuş gibi hissetmezsiniz
Su an diplerdeyim hickira hickira aglamak istiyorum Rabbim dualarmi karsiliksiz birakma diyorum sağolun
Mrb arkadaslar endometriosis hastasiyim ve cok agrilarim var adet dışı veya adet zamani simdi bile. Bes aylik evliyim esimi de cok seviyorum o da beni. Ama hastalogimin caresi yok umitsizim en kötü ihtimal tüm rahmi cikaricaz diyo doktorlar ama korunmadogimiz halde daha cocuk da yok. Surekli kötüyüm esimi biktirmak istemiyorum cok kötüyüm ne olur bana dua edin. Bazen o ağrı karsisinda ölümün care olduğunu düşünüyorum
arkadaşım ben de 10 yıldır endometriozis var neden bu kadar karamsarsın o şekilde ölümü isteyecek kadar ağrı yapmaz başka bir rahatsızlığın olabilir ben ameliyat da oldum gitti yine geldi 3 kez gitti yine geldi arada çok az sancı yapar o kadar.çocuğun da olur meraklanma benim iki çocuğum var ikisi de doğal yoldan oldu halbuki tüp bebek yaptıracaksın diye beni mecbur tutmuştu doktorlar.Bi relax ol eşini de rahat bırak Allah başka dert vermesinMrb arkadaslar endometriosis hastasiyim ve cok agrilarim var adet dışı veya adet zamani simdi bile. Bes aylik evliyim esimi de cok seviyorum o da beni. Ama hastalogimin caresi yok umitsizim en kötü ihtimal tüm rahmi cikaricaz diyo doktorlar ama korunmadogimiz halde daha cocuk da yok. Surekli kötüyüm esimi biktirmak istemiyorum cok kötüyüm ne olur bana dua edin. Bazen o ağrı karsisinda ölümün care olduğunu düşünüyorum
Sizi anloyorim benim ayni zsmanda cok sik bas ve mide agrilarim da oluyo nefret eder oldum kendimden doğal yollarla tedavi etmeye çalışıyorum kendimi ne yapcagimi bilemiyorumşu an size benzer durumdayım.
ben,m de beyinde bir rahatsızlığım çıktı.
henüz 3 yıllık evliyiz. sürekli başım ağrıyor. üzülüyorum eşimesürekli mızırdanıyorum başım ağrıyor diye..
ama şimdi objektif bakınca siz de böyle olsun istemezdiniz ki?? tabi ki ben de.. biz hem hastalıkların acısını çekip hem de eşlerimiz için üzülüyoruz.
Rabbim'in bir bildiği vardır bizi hastalıkla sınıyor.. Rabbim dermansız dert vermesin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?