kronik hastaliginiz var Eşinizi de biktirmak istemiyorsunuz

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Mrb arkadaslar endometriosis hastasiyim ve cok agrilarim var adet dışı veya adet zamani simdi bile. Bes aylik evliyim esimi de cok seviyorum o da beni. Ama hastalogimin caresi yok umitsizim en kötü ihtimal tüm rahmi cikaricaz diyo doktorlar ama korunmadogimiz halde daha cocuk da yok. Surekli kötüyüm esimi biktirmak istemiyorum cok kötüyüm ne olur bana dua edin. Bazen o ağrı karsisinda ölümün care olduğunu düşünüyorum

bendede benzer bi sorun vardi ama benim adet zamani cok kotuydu sanki icimden biseyler kopuyormus gibi. 1 yasinda kizim var 2 sene olmadi sonrasinda hamile kaldim dogumdan sonra ne agri kaldi ne baska bisey simdi cok sukur ikinciye hamileyim. eger bebek dusunyorsan doktor takibinde yumurtlama takibiyle kalabilirsin. endometriosis hamilelige engel degil sadece olmasi zaman alabiliyor

Benim hem adet zamani hem adet dışı surekli agrim var bazen gece bes veya gunduz hic farketmez tutuyor ve hayati zindan ediyor ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu artik saglikli gunlerimi ozledim 2010 dan beri boyleyim daha ne kdr dayancam bilmiyorum

üzüldüm.
dua edicem size.
ama sorun ne olursa olsun, eşinizin desteğini alın.
yani ona sıkıntı oluyorum diye tüm sıkıntıyı kendi omzunuza yüklemeyin.
onla paylaşın.
erkekler kadınların işine yaradıkça egoları tatmin olur.
mesela ağrınız olduğunda 'hayatım sana ihtiyacım var, yanımda sen olunca ağrım azalıyo vs.' deyip desteğini isteyin.
böylelikle acı paylaşılır ve size destek oldukça ona yük oluyomuş gibi hissetmezsiniz

Su an diplerdeyim hickira hickira aglamak istiyorum Rabbim dualarmi karsiliksiz birakma diyorum sağolun

Su an diplerdeyim hickira hickira aglamak istiyorum Rabbim dualarmi karsiliksiz birakma diyorum sağolun

canım benim.
Allah acılarını hafifletsin, sağlıklı mutlu günler senin olsun inşallah.
inşallah hayırlısıyla bebeğin olur bugünler geride kalır.
hiç bir şey kalıcı değil.
duamdasın.

Allah yardımcınız olsun.
Eşinizle de konuşun endişelerinizi.
Onun moral dolu cümleleri size daha iyi gelir.

Hastaliginiz hakkinda bilgim yok ama uzuldum. Rabbim sifa versin. Insallah tez zamanda atlatirsin..

İyi aksamlar özelden mesaj yazdım bakar misiniz lütfen

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz. Diğer konu: iyi günde ve kötü günde. Eminim eşiniz hasta olsa size hiç zor gelmezdi.

arkadaşım ben de 10 yıldır endometriozis var neden bu kadar karamsarsın o şekilde ölümü isteyecek kadar ağrı yapmaz başka bir rahatsızlığın olabilir ben ameliyat da oldum gitti yine geldi 3 kez gitti yine geldi arada çok az sancı yapar o kadar.çocuğun da olur meraklanma benim iki çocuğum var ikisi de doğal yoldan oldu halbuki tüp bebek yaptıracaksın diye beni mecbur tutmuştu doktorlar.Bi relax ol eşini de rahat bırak Allah başka dert vermesin

Allah yardimciniz olsun. Agrinizi hafifletecek ilaclar kullansaniz hicmi fayda etmiyor? Esiniz bikmaz korkmayin, henüz yeni evlisiniz saten. Tam tersine ilgilenerek sizi destekleyerek psikolojikte olsa agriniz diner. Sonucta bebekte istiyorsunuz, birakin bilsin oda herseyi.

Rabbim sifanizi versin, lutfen yipratmayin kendinizi.. Ben 2012'de esimle tanistim. O sene tüp mide ameliyati oldum. Sonra bobregime stent takildi ki hala agrilarim gece gunduz demeden geliyor. Esim bikmadan usanmadan bana bakiyor. Gebeligimden de agirlasti karnim iyice. Ben de bazen benden bikacak diye dusunuyorum ama beni sevdiginden de eminim. Esiniz sizi seviyormus ne guzel ona simsiki sarilin her sey gececek deyin...

Cok basit bir ameliyati oldugunu gecen doktorlar konusuyordu televizyonda. Oyle kanser falan sandim Allah korusun. Baska bir doktor gorunun..

Canim benim de kronik mide ulserim var bacak agrim var surekli biyerlerim agrir,esimdede fitikvar 2 gunde bi agrisi oluyo ama biz destek olmaya calisiyoruz birbirimize..Evlilik bu ortak hayatiniz..Hem senin sucun deilki insallah bebegin olur ve kurtulursun bian once cok gecmis olsun uzulme

Cok sagolin arkadaslar ama biriniz agri yapmaz demis evt ağrı yapmayan cinsi de var ve benim agrim tutunca morfinler bile yatistirmiyo doktor kapılarında çocuk gibi agladigimi bilirim inanin ki rabbim dusmanima dahi vermesin cok hayata bagli epsrili bir insanım ama bu hastalik beni benden etti

bu tür hastalıklarsa moralin çok büyük öenmi olduğuna inanıyorum..keza doktorum da düşünce gücünün hastalık tedavilerindeki önemindne bahsediyor bana hep.
ben kendimde deneyimliyorum inanın..tabi ki hastalığı düşünce gücüyle iyileştirmiyor ama inanın hafifletiyor.ben tiroid hastassıyım,aynı zamanda 18 yaşımda bel fıtığı ameliyatı oldum,hala devam ediyor fıtık,alerjilerim,kalp çarğıntılarım tonla şey var..ne zaman kendimi kötü hissetsem,ağrılarım artıyor ve kısır döngüye giriyorum..beyin hasta ediyor insanı..
ama moralim yükske olduğundan belirtileri daha hafif atlatıyorum..
bence olumlu düşünmeye çalışırsanız fayadasını göreceksiniz..

şu an size benzer durumdayım.
ben,m de beyinde bir rahatsızlığım çıktı.
henüz 3 yıllık evliyiz. sürekli başım ağrıyor. üzülüyorum eşime sürekli mızırdanıyorum başım ağrıyor diye..

ama şimdi objektif bakınca siz de böyle olsun istemezdiniz ki?? tabi ki ben de.. biz hem hastalıkların acısını çekip hem de eşlerimiz için üzülüyoruz.
Rabbim'in bir bildiği vardır bizi hastalıkla sınıyor.. Rabbim dermansız dert vermesin inş..

Sizi anloyorim benim ayni zsmanda cok sik bas ve mide agrilarim da oluyo nefret eder oldum kendimden doğal yollarla tedavi etmeye çalışıyorum kendimi ne yapcagimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…