kronik hastaliginiz var Eşinizi de biktirmak istemiyorsunuz

canım ben de endometriosis hastasıydım korktuğun kadar ümitsiz bir hastalık değil.doktorlar bazen en kötüyü önce söylüyorlar.öncelikle şunu kabul et bu senin iraden dışında olan bir hastalık o yüzden kendini suçlama senin yaşadığın tüm sıkıntıları yaşamış biri olarak söylüyorum bunları.çektiğin acı ve ağrının da ne denli şiddetli olduğunu biliyorum.ama eşinin bıkmasından korkma siz evlenirken iyi günde kötü günde diyerek evlenmediniz mi?bu psikolojiden kurtulman lazım.bana da neler neler söylrdiler.ama inat ettim araştırdım ameliyat oldum ve şu anda Allah bağışlasın 2 evlat sahibiyim.sormak istediğin birşeyler olursa özelden mesaj at seve seve cevaplarım

Nasıl bir hastalık bilmiyorum ama ne çaresiz dertler var Allah korusun. Kronik tedavi gerektirmiyorsa çok şükür demek lazım. Mutsuz olmak için neden arama bence.

Sizi anloyorim benim ayni zsmanda cok sik bas ve mide agrilarim da oluyo nefret eder oldum kendimden doğal yollarla tedavi etmeye çalışıyorum kendimi ne yapcagimi bilemiyorum

ben hastalığım yokmuş gibi davranınca daha iyi oluyorum

dogum kontrol ilacı kullandınız mı? aynı şeyleri ben de yaşamışttım.evlisiniz bu ilacı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kocaya nicin acidiniz anlamadım

birden gözümde ben endometriosis hastasıyım diye dolanan biri canlandı.biliyor musunuz her 10 kadından biri sizinle aynı şeyleri yaşıyor ama kimsenin bunu kronik bir hastalık olarak gördüğünü sanmıyorum.bir doktora gidin ve gerekli ilaçları alın.kimseye de yük olmayın

Kimsenin ne cektigini bilmeden yorum yapmayin bu hastaligin evreleri var bundan ötürü intihar eden hasta vakalari da var keske oyle hastayim diyip dolanmasam rabbim bilir neler cektigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…