Kronik hastalik istihare evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinen değil insan olarak düşünüyorum. Bu kadar rahatsizsaniz ayrılın. Denklikmiş. Yazık herseyi dine alet etmeyin. Yapamam uğraşamam deyin.
Ama şunu unutmayın, yarın o rahatsızlıktan sizde de olmayacağı anlamına gelmez! O zaman sağlıklı seçtiğiniz eşiniz ben yapamam kusura bakma deyip giderse hicbirsey deme hakkınız yok.

Aramizda 6 saat var ve kişisel nedenlerden fırsat olmadı

Hastalık gibi mi? Bakın hanımefendi siz bu adamı sevmiyorsunuz. Hastalığı da kaldırabilecek yapıda değilsiniz. Size göre "denk" başka kişilerde deneyin şansınızı

Sizce de çok saçmalamıyor musunuz?

Ben anlatamıyorum galiba islam da gezip tozma flört yok.
Duygular tabi ağır basmıyor öyle olduğunda ama zamanla yerleşiyor..
Islam öyle bişey değil, kalabalik ortamlarda sadece evlilikle ilgili mevzuları konuşarak vakit geçirmeniz asla günah değildir, sarmaş dolaş olun demiyoruz zaten , eşinizle vakit geçirmeden evlenmeyin , peygamberimizin bu konuda güzel örnekleri var , islami o kadar yanlış anlıyoruz ki karpuz seçerken bile daha imtinalı davranılıyor, size tavsiyem yeri geldiğinde dışarda görüşün, konuşun vakit geçirin, yemeğe gidin ama bunları islami çerçevede lakayt olmadan mesafeli bir şekilde yapın yoksa çok yanılırsınız evlilik konusunda...

Hastalık gibi mi? Bakın hanımefendi siz bu adamı sevmiyorsunuz. Hastalığı da kaldırabilecek yapıda değilsiniz. Size göre "denk" başka kişilerde deneyin şansınızı
Hastalıkla ne alaka ? Kendisi musait değildi .
Ben sadece size benim yerime koyun dedim kendinizi ne yapardınız diye..

İstihare namazi var ama şimdi.Birsey diyemem.

Kuzenim kanser olan sevgilisi ile evlendi, asla başkası ile evlenmem demisti o zamanlar. 2 çocukları oldu, Allah bozmasın çok mutlular. Bende iltihaplı eklem romatizması var, 18 yıl oldu ve kronik bir hastalık. Eşim doktor olduğu halde gayette benimle evlendi, lafı bile geçmedi aramızda. Bence siz evlenmeyin, arada gerçek sevgi olmayinca insanlar sizin gibi sadece saçmalıyor... gidin gönlünüze göre birini bulun

Sen islami çok yanlış anlamışsın denklilik öyle bişey değil, fikirlerin çok yanlış, evliliğe bakış açın çok sıkıntılı, ayrıca hiç görüşmeden sadece telefonla evlenmek ne kadar sağlıklı olabilir ki bu evlilik nerden baksan sakat olur , işin içine islamı karıştırmışsınız ama bilgileriniz asla islamına özünü anlatmıyor hepsi toplumun ön yargısı zira peygamberimizin hayatını iyi okusan doğru kaynaklardan ne demek istediğimi anlardın, adam ölümcül bir hastalığın pençesindeymiş gibi denklilik falan diyorsun Siz bu adamla mantık evliliği yaparsınız ancak zaten evlenmemeniz karşı taraf için daha hayırlı, bana bu gözle bakan biri ile olmak istemezdim ben , düşün evlendin ve çok sağlıklı eşin sakat kaldı o zaman ne olacak ?Boşanacak mısın...

Aşık olduğun, sevdiğin adamın hastalığında da yanında olursun.
Ha, aşık olmadan ve sevmeden evleniyorsanız neden evleniyorsunuz onu bi düşünün.

Evlenmeyin siz. Adamin basini yakmayin.

Hatta siz evlilik nedir filan iyice bir arastirin. Sonra cikin bu yola

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…