Kronik mutsuzluk

Evet özgüven problemimde var dahada cogaldi onunla konustuktan sonra yakisikli oldugunu söylemisti bende sevdiğim icin dahada kafaya takiyorum

18 yasinda değilim ama 23 yasindayim ben ve evet o isinde gucunde biri cidden ezikmidir acaba ?

Benzer durumu bende yaşadım. Aynı üniversiteye hazırlanıyordum bende. Duygusal boşluktur emin ol. Öyle uzaktan uzağa kimse kimseyi sevmez. Engelle her yerden bir ay sonra aklına bile gelmez
Ben nedense sevdim saçma sapan bi sekilde engelledim bir ara yine kaldirdim engeli dayanamayip

Sigarayı bırakmak gibi, önce bırakmayı isteyeceksin, sonra bırakabileceğine inanacaksın, onun olduğu ortamlardan uzak duracaksın ve kararlı olacaksın...
İstiyorum bazende istemiyorum nedense onu unutmak birakmak istemiyorum aklina aşik oldum onun ruhuna işte ama kararli olucam artik

Evet saplantıda olabilir ama ben dışa kapaliyim yani uzmanin bana bi faydasi olmaz diye düsünüyorum belki onunla karsilikli konusursam ilgim azalir diyr dusunuyorum
Hayır iyi bir uzmandan destek alırsan çok faydasını görürsün bu ilerleyen hayatında da etkiler

Hayır iyi bir uzmandan destek alırsan çok faydasını görürsün bu ilerleyen hayatında da etkiler
Belki olmasi lazim evet ama ne dicem ben saplantili asigim nasil dicem kucuk dusurucu mantiksiz bi durum : ( ve uzman ne derse desin ben yinede sevicem onu biliyorum ve ailemden gizli nasil gidicem uzmana iyi bir uxman yokki bize yakin

18 yasinda değilim ama 23 yasindayim ben ve evet o isinde gucunde biri cidden ezikmidir acaba ?

Vallahi sekerim, is guc kariyer vs baska, sosyal hayat baska. Ben de muhendisim bu arada, benim meslektaslardan ezik demeyeyim ama sosyal olarak pasif olan da, cekingen olan da var; 2 cift laf edemeyen konusmayi bilmeyen de var, kadinlarla konusmayi hic hic bilmeyen de var...var kere var yani bu bahsettigim abiler de az buz adamlar degil PhDsi var, yuksek egitimlisi var her cesidi var yani. Meslek sahibi olmak tabi ki sosyal hayatta kendine daha cok guvenmende bir etken olabilir ama olmayabilir de. Bu kadar yazayim. Senin adama gelince guvenli biri olsaydi kendi cevresindeki kadinlarla takilirdi diye dusunuyorum. Bir insanin sanalda tanimadigi etmedigi, gormedigi bir insanla konusmasinin tek sebebi olabilir, o da etrafinda kimse olmamasi.

Bende o sekilde dusunuyorum bi kere gormek istiyorum cok merak ediyorum belki gorsem o kadar sevmiycem hayallerimde buyuttum belki

Git bulus o zaman. Hic de buyuttugun kadar olmadigini, alelade bir herif oldugunu gorunce zaten hayalkirikligi yasayacaksin. Platonik askin %99u hayal edip, karsidakini kafandaki hayallere uydurmak zaten. O insanin hayallerindeki erkeke alakasi olmadigini gorunce zaten bu muymus be diyorsun zaten. Bulusmayi teklif et, otur 1 kere kahve ic sonra da sinavina odaklan.

Üniversite hazırlık aşamasında böyle takıntılı şeylerden uzak durmalısın bence. Üniversiteye gidersen inşallah seni bu durumdan kurtaracak meşguliyetler bulacaksın elbet. Dedikleri gibi biraz erken olmuş bu olay. Bir de kendini hiç bir zaman aşağı görme. Karşıdaki kişinin üniversite bitirip meslek sahibi olması kendini küçük göreceğin bir durum değil. İnşallah sende okulunu bitirip güzel bir meslek sahibi olursun ve emin ol karşına mutlu olacağın biri çıkar .

Oda muhendis ve kendisinin ozguveni tam yerinde etrafinda kiz varmis ama kimseyi begenmiyomus alpha erkegiymis iste beyefendi

Sagolun iyi dilekleriniz icin Amin inşaallah hedefim var ama iste ondan kurtulursam yapicam bide ozguvensizim nedense : ( basariyada takintiliyim onun okuyup meslek sahibi olmasi beni dusuruyo sanki

İste ben kendim güvenmiyorum sorun orda ünv kazanirsam basarili olursam ona guvenirim diyorum bide o zamana kadar daha bakimli olabilirim diyorum

Belki olmasi lazim evet ama ne dicem ben saplantili asigim nasil dicem kucuk dusurucu mantiksiz bi durum : ( ve uzman ne derse desin ben yinede sevicem onu biliyorum ve ailemden gizli nasil gidicem uzmana iyi bir uxman yokki bize yakin
Ailene söylesen onlar mutlaka bulur bşr uzman . Ve hayır kesinlikle inanma böyle Düşünme uzman bu daha ne ki o neler neler görmüştür senin durumun ona basit bile gelir . Ayrıca sevgi çok farklı bşy bu yaşadığın sevgi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…