- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi Cadywomann
-
Aynı şey bende de vardı. İyi bir okuldan mezun olmama rağmen boş biri olduğumu düşünüyordum. Ama her insanın farklı yetenekleri vardır. El işi, yemek vb. Kendi yeteneğinizi keşfederseniz özgüveniniz artar. Karşıda ki kişiden daha başarılı insanlar da var belki o da onları düşünüp kendi özgüveni olmadığından muzdariptir. Bide bu yönden bakın:)Sagolun iyi dilekleriniz icin Amin inşaallah hedefim var ama iste ondan kurtulursam yapicam bide ozguvensizim nedense : ( basariyada takintiliyim onun okuyup meslek sahibi olmasi beni dusuruyo sanki
Bende o sekilde dusunuyorum kendimi gelistirirsem sevdigim bi konuda guvenim artar diyorum ama guzellik konusu beni cok sıkıyo : (ondada var biraz takinti hem cok farkli bi takintiAynı şey bende de vardı. İyi bir okuldan mezun olmama rağmen boş biri olduğumu düşünüyordum. Ama her insanın farklı yetenekleri vardır. El işi, yemek vb. Kendi yeteneğinizi keşfederseniz özgüveniniz artar. Karşıda ki kişiden daha başarılı insanlar da var belki o da onları düşünüp kendi özgüveni olmadığından muzdariptir. Bide bu yönden bakın:)
GüZellik algısı kişiye göre değişir. Kesinlikle başkasının güzellik algısına göre hareket etmeyin. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin öyle davranın. Her insan güzeldir. Hem sizin sadece dış görünüşünüze önem veren biri hayatınızın bir parçası olmamalı. Kendinize haksızlık yapmayın. Bir insanı güzelliği sevdirmez karakteri huyu sevdirir:)Bende o sekilde dusunuyorum kendimi gelistirirsem sevdigim bi konuda guvenim artar diyorum ama guzellik konusu beni cok sıkıyo : (ondada var biraz takinti hem cok farkli bi takinti
Bencede ya huy karakter cok önemli ben orta güzelim en azindan ama huyum iyidir :) oradan kurtariyorum :)GüZellik algısı kişiye göre değişir. Kesinlikle başkasının güzellik algısına göre hareket etmeyin. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin öyle davranın. Her insan güzeldir. Hem sizin sadece dış görünüşünüze önem veren biri hayatınızın bir parçası olmamalı. Kendinize haksızlık yapmayın. Bir insanı güzelliği sevdirmez karakteri huyu sevdirir:)
Evet takildi beynim oraya ondan calisamiyorum buyuk hata ama dusunmeye engel olamiyorum bazenoffff offf bu gençler ,
birde ders çalışmıyorum demiş yaaaa
Bencede ya huy karakter cok önemli ben orta güzelim en azindan ama huyum iyidir :) oradan kurtariyorum :)
Aileme soyleyememki boyle konulari konusmayiz hem sevgi hem değil takinti bilmiyorumAilene söylesen onlar mutlaka bulur bşr uzman . Ve hayır kesinlikle inanma böyle Düşünme uzman bu daha ne ki o neler neler görmüştür senin durumun ona basit bile gelir . Ayrıca sevgi çok farklı bşy bu yaşadığın sevgi değil
:))Ayy ya
Doktora gitmek istediğini söylemen yeterliAileme soyleyememki boyle konulari konusmayiz hem sevgi hem değil takinti bilmiyorum
Neyin var dicekler beynin yerinde duruyor :) yani öyle bi yaklasim var bizdeDoktora gitmek istediğini söylemen yeterli
Çok Saçma bir yaklaşımNeyin var dicekler beynin yerinde duruyor :) yani öyle bi yaklasim var bizde
Öyleler aile yapisi boyleÇok Saçma bir yaklaşım
O zaman bilmiyorum bu görüşün Saçma OLdupunu senin Yaşadığım şeyin de aşk olmadığını söyleyebilirim . Sosyal olmaya çslışÖyleler aile yapisi boyle
Nasil sosyal olabilirim ben bilerek yalnizligi seciyorum bu zamanda gercek arkadas yok gibiO zaman bilmiyorum bu görüşün Saçma OLdupunu senin Yaşadığım şeyin de aşk olmadığını söyleyebilirim . Sosyal olmaya çslış
Bide onun kulturu karsisinda eziliyorumO zaman bilmiyorum bu görüşün Saçma OLdupunu senin Yaşadığım şeyin de aşk olmadığını söyleyebilirim . Sosyal olmaya çslış
Mesela daha aktif ol okulda klüplere takıl arkadas edin sadece bilgisayar ya da kitap basına gömülmeNasil sosyal olabilirim ben bilerek yalnizligi seciyorum bu zamanda gercek arkadas yok gibi
Gözün açılmadığı için ilk gördüğün Kişiyi Ferhat sanıyorsun sadeceBide onun kulturu karsisinda eziliyorum
Bilgisayar kullanmiyorum kitap okuyorum kulüplere ünv kazanirsam takilicam bilmiyorum arkadas edinmek istemiyorum belkide beni anlayan olgun kisiler yok yakinimda iste o kisinin akli zekasi beni cekiyor yada soylermisiniz siz nasil arkadas ediniyosunuz bendemi sorun var ben herkesle arkadas olamiyorumMesela daha aktif ol okulda klüplere takıl arkadas edin sadece bilgisayar ya da kitap basına gömülme
Bende çok sosyal çok arkadası olam biri değşlim ama bınları asman Lazım . Yoksa zor olur hayatBilgisayar kullanmiyorum kitap okuyorum kulüplere ünv kazanirsam takilicam bilmiyorum arkadas edinmek istemiyorum belkide beni anlayan olgun kisiler yok yakinimda iste o kisinin akli zekasi beni cekiyor yada soylermisiniz siz nasil arkadas ediniyosunuz bendemi sorun var ben herkesle arkadas olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?