Kronik mutsuzluk

Sagolun iyi dilekleriniz icin Amin inşaallah hedefim var ama iste ondan kurtulursam yapicam bide ozguvensizim nedense : ( basariyada takintiliyim onun okuyup meslek sahibi olmasi beni dusuruyo sanki
Aynı şey bende de vardı. İyi bir okuldan mezun olmama rağmen boş biri olduğumu düşünüyordum. Ama her insanın farklı yetenekleri vardır. El işi, yemek vb. Kendi yeteneğinizi keşfederseniz özgüveniniz artar. Karşıda ki kişiden daha başarılı insanlar da var belki o da onları düşünüp kendi özgüveni olmadığından muzdariptir. Bide bu yönden bakın:)

Bende o sekilde dusunuyorum kendimi gelistirirsem sevdigim bi konuda guvenim artar diyorum ama guzellik konusu beni cok sıkıyo : (ondada var biraz takinti hem cok farkli bi takinti

Bende o sekilde dusunuyorum kendimi gelistirirsem sevdigim bi konuda guvenim artar diyorum ama guzellik konusu beni cok sıkıyo : (ondada var biraz takinti hem cok farkli bi takinti
GüZellik algısı kişiye göre değişir. Kesinlikle başkasının güzellik algısına göre hareket etmeyin. Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin öyle davranın. Her insan güzeldir. Hem sizin sadece dış görünüşünüze önem veren biri hayatınızın bir parçası olmamalı. Kendinize haksızlık yapmayın. Bir insanı güzelliği sevdirmez karakteri huyu sevdirir:)

Bencede ya huy karakter cok önemli ben orta güzelim en azindan ama huyum iyidir :) oradan kurtariyorum :)

Aileme soyleyememki boyle konulari konusmayiz hem sevgi hem değil takinti bilmiyorum

Mesela daha aktif ol okulda klüplere takıl arkadas edin sadece bilgisayar ya da kitap basına gömülme
Bilgisayar kullanmiyorum kitap okuyorum kulüplere ünv kazanirsam takilicam bilmiyorum arkadas edinmek istemiyorum belkide beni anlayan olgun kisiler yok yakinimda iste o kisinin akli zekasi beni cekiyor yada soylermisiniz siz nasil arkadas ediniyosunuz bendemi sorun var ben herkesle arkadas olamiyorum

Bende çok sosyal çok arkadası olam biri değşlim ama bınları asman Lazım . Yoksa zor olur hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…