Kronik mutsuzluk

Oda muhendis ve kendisinin ozguveni tam yerinde etrafinda kiz varmis ama kimseyi begenmiyomus alpha erkegiymis iste beyefendi

Sen cidden buna inanıyor musun? Bir alfa erkeğinin kiiiiimseyi beğenmeyip internette takılacağına? Alfa erkeği = serseri, p.ç beğensin beğenmesin hepsiyle flört eder isterse yatar kalkar yani internette tanımadığı kadınlarla konuşmak için ne vakti vardır, ne de böyle boş beleş mevzulara vakit ayırma ihtiyacı. İlgiye doymuş biri internette karşı cinsle konuşmaz, bu kadar.

Onu sacmasapan bide eziklik takintisi var asagilanmaktan hoslaniyor ama normalde asla ezdirmez kendini cok ozguvenli konusuyor ( alpha erkegi = pc serseri :)) benim onu asagilamamdan hoslaniyodu sonrasinda konusma ilerledi ben onu sevmeye basladim baslarda eglenceli oluyordu sonrasi benim icin hep uzuntu oldu

Çok kitap oku sana faydalı olacak arkadaşlar seç elinin Altın'da internet var ufkunu geliştirecek filmler izle

Cidden cok kitap okuyorum ama arkadas acisindan sikintiliyim olgun kisiler yok film olarak neyi tavsiye edersinix siz
Ödüllü filmleri izle genelde Türk filmi Olmasın yabancı filmler olsun . Arkadas çok olması önemli değil as ve öz olsun iyi kişilerde vardır elbet iyi Gözlem ysp

Ödüllü filmleri izle genelde Türk filmi Olmasın yabancı filmler olsun . Arkadas çok olması önemli değil as ve öz olsun iyi kişilerde vardır elbet iyi Gözlem ysp
Söylediginiz filmleri izliycem sagolun :) kulturlu olmak icin yetermi bunlar acaba

ya bu genç kızların hali içler acısı resmen. ne haldeler, nelerle uğraşmaları gerekirken nelere vakit harcıyorlar. akıl, mantık, sır erdiremiyorum.

ne demek istediğimi şöyle bir 25-26 yaşlarında anlayacaklar ama çok geç olacak. olan giden zamana, harcadıkları ve yaşayamadıkları gençliklerine, kendilerine çektirdikleri kahırlar, odaklanamadıkları kariyerlerine, ezilmişliklerine bakıp kahrolacaklar.

ama anlayan yok. aşk da aşk. aşk da aşk. göreceksiniz aşkı meşki malesef...

Tamam ask yok olmasin bende istemiyorum ama aliskanlik var suan ondan nasil vazgecicem onun icin yol gosterseniz daha iyi olur

Hahahah aşağılanmaktan hoşlanmak
Yine internette kol gezen bir camış ve yine rengarenk fantezi dünyası ve siz onu gözünüzde mükemmelleştirmişsiniz.
Görüşürseniz sizin için yıkım olur cünkü o hayal ettiğiniz insan değil bildiğin aç bir adam kendine dikkat et derim.

Tamam ask yok olmasin bende istemiyorum ama aliskanlik var suan ondan nasil vazgecicem onun icin yol gosterseniz daha iyi olur

yahu sil her yerden engelle. kendine uğraş bul. ders çalış. güzel hayaller kur. üniversitede yaşayacağın maceraları düşün. önce ben diyeceksin. önce sensin. sen kendini seveceksin. ben senden daha değerliyim diyeceksin. dünyada milyarlarca insan var. anne evladını toprağa veriyor, yavrular babalarını gömüyor bu dünyada vazgeçilmeyecek ne olabilir ki? kimse vazgeçilmez değil. sen de başkası için vazgeçilmez değilsin, başkası da senin için değil.

hayat birine bağımlı olmak için çok güzel. eşine bile bağımlı olmayacaksın. çalışıp paranı eline alıp çatır çatır harcayacaksın ki değerin olsun, sözünün kuvveti olsun.

kimse kimsenin malı değil. hepimiz başkalarını sevebiliriz, birden başka insanı sevebiliriz. sevmek marifet değil vazgeçebilmek marifet.

git kitap oku, klasikleri oku, kendini geliştireceğin videoları izle, filmler izle. sinemaya git tek başına, yazılar yaz, kendini ifade et ve ihtiyacın olan sevgiyi başkalarından arama. bir kedi evlat edin ve onun seni nasıl değiştirdiğine şahit ol mesela. amaç edin kendine. hep kendine hep kendine yap. çünkü anne de gidecek, baba da, kardeş de, dost da, yar da gidecek. tek başımızayız. bu yüzden sevdiklerimizle güzel anılar biriktirip yaşamak ama serbest de bırakmak gerekiyor.

gençsin. çok genç hemde. diyorum ki şimdiki aklım olsa neler yapardım offff... o yüzden bize kulak vermelisin ki bizim yaşımıza gelince 'şimdiki aklım olsa' cümlesini etmeyesin.

çok güzel bir hayat yaşayacaksın iyisiyle kötüsüyle. başarısızlıkların, ağlamaların, inişlerin çıkışların aldatılmaların olacak.. hangisine takılıp kalmak istersin? hangi birine?

Benim için uzunca yazdiğiniz için teşekkür ederim yazilan öğütleri yapicam inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…