Ksa dnem Askerlik...

orası kesin, sözde mesafeli konustugunda ben cok üzülmezmişim. kendince bir savunma belirlemiş. halbuki ben bunu 100 kez söyledim ben sımartılmayı severim diye

orası kesin, sözde mesafeli konustugunda ben cok üzülmezmişim. kendince bir savunma belirlemiş. halbuki ben bunu 100 kez söyledim ben sımartılmayı severim diye

üzülme canım ya hepsi aynı işte bende ne yaglı ballı konusuyorum kazma gibi konusuyo bazen...
neyse ben yatıyorum kızlar hepinize ıyı geceler

canım çok teşekkür ederim ya opuyorumnanaktan yeri de çok kötü hep kabuslar görüyorum çok huzursuzum :sinifsinif:

neresiydi? sen burda huzursuzsun ama bakalım o nasıl orda, sevdiklerini bir daha görememe korkusu vardır. burda en büyük desdekcisi sen olacaksın. o da askerlikte bunu farkedecek. ilişkiniz kuvvetlenecek :1hug:

zaman çabuk geçiyor be tatlım
bir bakmışsın gelivermiş
kafandan bir sorun daha eksilmiş olucak
ha gitti ha gidicek yok kalkıcakmı kalmıcakmı kısa dönem gibi düşüncelerden
kurtulacaksın artık
ne güzel öyle bi rahatlıcaksın ki
çünkü biliyorum senide sende benim gibiydin
çok takıyordun
ama ne güzel kurtuluyorsun
dün akşam iftar yemeğindeydin o ve arkadaşları
askerlik işini konuştuk
seneye ağustosda gitmeyi düşünüyormuş meğer bizimki
gitmeden de nişan yaparız dedi
şakacıktan sen en iyisi evlenince git filan dedim
senin ailen sorun çıkarmazsa bana uyar diyo yaaaa
çatlak sevgilim dünden razı
nekadar geç gitse okadar iyi olur sanıyo heralde
evlenince de kısa dönem kalkarsa ozaman sorarım ben ona

kıvılcımcım ben daha 1 haftalık evli oldugum halde uzun dönemden korktugumuz için erteletmeden gitti esim. 11 gününüde bitirdik. suan cok zorlanıyorum ama en azından 460 gün saymak zorunda kalmadık. 158 gün bile gececek gibi görünmüyor. ikna etmeye calıs bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…