- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #2.881
kızlarr biraz önce aradı kocacım sesi donuk donuk benden olmadıgını biliyorum ama yinede öyle konusması üzüyor :çok üzgünüm: haftaya mutlaka gitmem lazım. umarım kimse gelmek istemez bakalım tek gitmeyi nasıl ikna edecem kendi aileme ve esimin ailesine
günaydın canım, artık monotonluga alıştılar askerlik bizden daha cok onlara uzun geliyo suan bezmiş durumdalar inan. bence de git sen ankara ist kaç saatki ya ikna edersin bence yalnız gelmemi istedi filan dersin olmadı
günaydın kızlar.benimkide bi tuhaftı canım sesi donuk,bezgin bi hali vardı,dokunsan ağlıcak gibi..onlara kat kat uzun geliyomuş.bencede ikna olurlar ,anlayışlı olmaları lazım.tören şafak 18 şafak 146:asigim:
Kızlar bakın avatarımdakı foto esımı ugurlarken kı sarılmamız..... mafoldumben
isin kötü tarafı esimde seni burdan karsılayan biri olmazsa yalnız gelme diyor. istanbulu cok bilmiyorum ama bulurum sonucta. taksiye binerim diyorum. taksiye nasıl güveneceksin diyor kafamçokkarıştı
isin kötü tarafı esimde seni burdan karsılayan biri olmazsa yalnız gelme diyor. istanbulu cok bilmiyorum ama bulurum sonucta. taksiye binerim diyorum. taksiye nasıl güveneceksin diyor kafamçokkarıştı
Evet Şafak 147................... Hakkarı / Çukurca....
canım gitmeden önce biraz gideceğin yerler hakkında hani nerden bineyim nerde inerim diye bir plan yapsanız birlikteCADIARZU
off ben hiç sevmezdim böyle ayrılık merasimlerini ama en acıklısını yasadık valla..
o gün aklıma geldi yine allah ayırmasın bidaha canım sağsalim gelsin inşalah
istanbulda bi arkadasın yada tanıdıgınız biri varmı?
istanbul şişlideydi degilmi cnm haklı aslında ama gündüz vakti bişey olmaz şişli temiz yerdir
bizimkisi aslında biraz komik oldu:bbo:hep veda etmicez giderken derdik normal sarılırız askere gitmicekmişin gibi diye anlaşmıştık.yani kesin böyle yapıcaktık veda merasimlerinden bende hiç hazetmem sözde.son iki gün de(sadece son gün bile değil)dakikalarca ağladık vedalaşma merasimine dönüştü resmen-tatlicadiarzu- nerdeyse uçağı kaçıracaktı 2 gün vedalaşmak da ilginç yanikaydirigubbakcemile3 gözümde yaş kalmadı zaten sonradelikafadulden
aslında ankara otogarında tanıdıgım var haftaiçi yanına gidecem askerlik subesinin adresini verip otobüslerden en ykınından gecenden otobüse binecem. sonra ordanda taksiye binip giderim diye düşündüm. bakalım önce gidip konusmam lazım. belki onlar daha iyi bir yöntem bulurlar. su 1 hafta bir gecsede görsemmm cok özledim. sacımıda bakıra boyatacam. ilk tanıstıgımızdaki sac rengim :asigim:
aslında ankara otogarında tanıdıgım var haftaiçi yanına gidecem askerlik subesinin adresini verip otobüslerden en ykınından gecenden otobüse binecem. sonra ordanda taksiye binip giderim diye düşündüm. bakalım önce gidip konusmam lazım. belki onlar daha iyi bir yöntem bulurlar. su 1 hafta bir gecsede görsemmm cok özledim. sacımıda bakıra boyatacam. ilk tanıstıgımızdaki sac rengim :asigim:
konuşursun canım önceden en güzeli..bu saç rengi çok güzel bi süpriz olucak kesinlikleeski saçın ne renkti senem
evet canım kamilkocu bende seviyorum. büyük ihtimalde öyle yaparım gibi geliyor. bu hafta bunlarla ugrasmaktan gecer belki zamancanım kamilkoçun ist seferleri çok kaliteli ve şehiriçi servisleri genelde heryere götürüyo
enazından yakınında kadar götürür servis hatta rica etsen önünde bile indiriebilirler
önceden bakırdı. suan sarıya dönük bi renk. ona süpriz yapmak için tekrar bakıra boyatacam. yerimseniben
evet canım kamilkocu bende seviyorum. büyük ihtimalde öyle yaparım gibi geliyor. bu hafta bunlarla ugrasmaktan gecer belki zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?