- Konu Sahibi divine_time
-
- #2.901
keşke bende 1 kerecik görebisem.. çok özledim artık
bende süpriz istiyoruuum:icecream:
bende süpriz istiyoruuum:icecream:
keşke bende 1 kerecik görebisem.. çok özledim artık
benim sım doğal renginde acık kumral aralara b iki ton açığı balyaj istiyorum ama nişanlım izin vermiyo ya doğal kalcakmış! yaptırınca çok begenir biliyorum ama inadı inat
benim sım doğal renginde acık kumral aralara b iki ton açığı balyaj istiyorum ama nişanlım izin vermiyo ya doğal kalcakmış! yaptırınca çok begenir biliyorum ama inadı inat
yemin töreninde görseceksiniz dimi? onun sevdiği bir kıyafetin yada sac modelin varsa onları giy. süslen öyle cık karsısına. zaten erkek görmekten deliye dönmüşlerdir seni karsısında görünce tekrar asık olur opuyorumnanaktan
ahhh ahhhh sorma. ben o gün oruc tutmayacam doya doya öpeyim koklayım. orucken bitkin oluyorum karsısına bitkin cıkmak istemiyorum. birde o günüm yolda gececk
bende sarı deniyim diyorum istemiyo geldiğimde şuanki kumral olsun istiyo olmassa bi denerim yakışmassa o gelene kadar dönerim eski rengimea.sya da biraz açtırıp aralara karamel tonunda balyajda gider bana,ama değişiklik kesinn istiyoruum:icecream:
yemin töreninde görseceksiniz dimi? onun sevdiği bir kıyafetin yada sac modelin varsa onları giy. süslen öyle cık karsısına. zaten erkek görmekten deliye dönmüşlerdir seni karsısında görünce tekrar asık olur opuyorumnanaktan
ah bi görüşebilsek ,imkansız :çok üzgünüm:gelmicek hiç bende gidemicem.gitsem mutlaka kuaföre gidrdim sadeliği seviyo onun tarzını biliyorum.ewet bir ay boyunca hep duvarlar ve erkek..delikafadulden bende ocakta gelinceye kadar spora falan gitmeyi düşünüyorum ve farklı bir tarz denicem giyim kuşam saç olsun,farklılığı sewer çünkü biliyorumCADIARZU
bende sarı deniyim diyorum istemiyo geldiğimde şuanki kumral olsun istiyo olmassa bi denerim yakışmassa o gelene kadar dönerim eski rengimea.sya da biraz açtırıp aralara karamel tonunda balyajda gider bana,ama değişiklik kesinn istiyoruum:icecream:
bende aynı şeyi düşündüm.yemin törenine kadar kilo verip bakımlı olmam lazım.oruç tutmayıda düşünmüyorum o gün.yemin törenindenönce bi sürpriz yapıp gideyim dedim ama çevremdekiler biraz burnu sürtsün ,kendini o kadar önemli hissetmesin diolar. doğru ama şimdi beni görürse yemin töreninde ailesini ve ailemi daha çok özlemiş olup onlara yönelecek.seni gördüm ya aşkım diycek bende kıskançlıktan çatlıycam.yok yaaa gitmiycem işte daha çok daha çok özlesiiinnnnn :lepi: kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso
suan değişiklik için tam zamanı aslında önümüzde 5 aylık bir zaman var
benim gözlerim renkli kızılda yakışır diyolar ama cesaret edemıyorum yaa
bide benim nişanlım uzun saç hastası saçımı kestirirken izin alıyorumkaydirigubbakcemile3 belimdeydi zar zor kestirdim uçları mahvolmustu artık
ah bi görüşebilsek ,imkansız :çok üzgünüm:gelmicek hiç bende gidemicem.gitsem mutlaka kuaföre gidrdim sadeliği seviyo onun tarzını biliyorum.ewet bir ay boyunca hep duvarlar ve erkek..delikafadulden bende ocakta gelinceye kadar spora falan gitmeyi düşünüyorum ve farklı bir tarz denicem giyim kuşam saç olsun,farklılığı sewer çünkü biliyorumCADIARZU
dene canım. zaten su aylar bizimde kendimize en fazla zaman ayıracagımız zamanlar
ben de saçımı uzatıcam çok istiyorum.kızl renkli gözü açar canım ama akması ve başka renge dönmesi biraz zor sadece
onlarda bize sürpriz yapıp göbekleri sıfırlayıp düz bir karın ve kaslı vücutla çıkaralarsa haha şartlar eşitlenir mi neyse estetikle devam ederiz bizde... :roflol:
arkadşlar bu askerlik olayı ban hiç yaramadı hihoyyyt a dan z ye oturup sabahtan akşama düşünüyorum.öyle yapayım böyle yapayım hiç başka işim yok sanki offfff ya.meğer tüm haytım oymuş,ne önemsizmişim benle söyle konuştu böyle konuştu çarşı izninde napacak,zayıflayım güzelleşeyim.... daha neler neler ...noluyo ya bana delikafadulden mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?