- Konu Sahibi divine_time
-
- #2.921
aynen öyle oluyor. hersey o merkezli zaten:1rolleyes:
ya hadi siz evlisiniz peki bana noluyo..:roflol::roflol:
arkadşlar bu askerlik olayı ban hiç yaramadı hihoyyyt a dan z ye oturup sabahtan akşama düşünüyorum.öyle yapayım böyle yapayım hiç başka işim yok sanki offfff ya.meğer tüm haytım oymuş,ne önemsizmişim benle söyle konuştu böyle konuştu çarşı izninde napacak,zayıflayım güzelleşeyim.... daha neler neler ...noluyo ya bana delikafadulden mafoldumben
sende adaysın o yüzdenyerimseniben
aynenn.. sinir olmaya başladım kendimekötükedihüso
bizde söz nişan yokkaydirigubbakcemile3 bende evlilik korkusu var,kendimi alıştırmaya çalışıyorum
bizde söz nişan yokkaydirigubbakcemile3 bende evlilik korkusu var,kendimi alıştırmaya çalışıyorum
ama o gidinc kıymetini gerçkten cok iyi anladım
bikere sokağa çıkarken bile artık yalnız oldugumdanmı neden bilmiyorum ama herzaman olan erkeklerin yer gibi bakışlarından hem daha cok rahatsız oluyorum hemde korkuyorum
o bana burda bi sevgiliden öte destek anne babaymış
gidince anladım...
bendede vardı nişandan sonra biraz geçti ama evliliğe cok var diye düşünüyorum hala
bide düğüne 2-3 ay kala görün benikaydirigubbakcemile3
bende de vardı annemler bu kız evlenmicek ne yapacaz diye kokuyorlardıkaydirigubbakcemile3 sonra nasıl oldu anlamamdım birden oldu söz nisan derken bi bakmısım evlenmisim. hepsi 1sene içinde oldu sırnaşık şey
artık söz pek yapılmıyo sözle nşan birlikte oluyo bendede öyle oldunapıcaz bakalım,gelince kaçış yok galibakaydirigubbakcemile3
cnm benm ne qüzel insallah qelincede sarılırsın kocana
şafak 23:sm_cool::CüvCüv:alkisalkisalkis
yakışıyosunuz maşallh inşlh hiçç ayrılmazsınız smsıkı sarılırsınız hep :)
:sinifsinif: cok güxel bir foto olmus. bir an kendi ugurlamam geldi aklıma aglamayım diye fazla sarılamadım bile:gitme:
çok tatlısınız:asigim:147 gün sonrada inşşşş böyle sarılırsınız canm maşallah
off ben hiç sevmezdim böyle ayrılık merasimlerini ama en acıklısını yasadık valla..
o gün aklıma geldi yine allah ayırmasın bidaha canım sağsalim gelsin inşalah
selam canlarr sevgilimin çarşı izni bugün internette görüşüyoruz çok özlemişim :)))
selam kızlar bugun moraller nasıl opuyorumnanaktan
artık söz pek yapılmıyo sözle nşan birlikte oluyo bendede öyle oldu
zaten nişandan sonra zart diye evlenıyosun bizimkinde araya askerlık girdi sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum yanikaydirigubbakcemile3
Tesekkur ederım arkadaslarr amıınn, mafoldumben hepımız doya doya sarılalım ınsallah donuslerı kalıcı olsun.... :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?