Ksa dnem Askerlik...

aynenn.. sinir olmaya başladım kendimekötükedihüso

bizde söz nişan yokkaydirigubbakcemile3 bende evlilik korkusu var,kendimi alıştırmaya çalışıyorum

bende de vardı annemler bu kız evlenmicek ne yapacaz diye kokuyorlardıkaydirigubbakcemile3 sonra nasıl oldu anlamamdım birden oldu söz nisan derken bi bakmısım evlenmisim. hepsi 1sene içinde oldu sırnaşık şey

ama o gidinc kıymetini gerçkten cok iyi anladım
bikere sokağa çıkarken bile artık yalnız oldugumdanmı neden bilmiyorum ama herzaman olan erkeklerin yer gibi bakışlarından hem daha cok rahatsız oluyorum hemde korkuyorum
o bana burda bi sevgiliden öte destek anne babaymış
gidince anladım...

evet. suan yanımda annem babam ve dostlarım var. onun durumu daha zor yanında kimsesi yok diyorlar ama insnaın gözü sevdiği kişiden baskasını görmüyor ki. aslında onunla aynı durumda gibiyiz

cnm benm ne qüzel insallah qelincede sarılırsın kocana

şafak 23:sm_cool::CüvCüv:alkisalkisalkis

yakışıyosunuz maşallh inşlh hiçç ayrılmazsınız smsıkı sarılırsınız hep :)

:sinifsinif: cok güxel bir foto olmus. bir an kendi ugurlamam geldi aklıma aglamayım diye fazla sarılamadım bile:gitme:

çok tatlısınız:asigim:147 gün sonrada inşşşş böyle sarılırsınız canm maşallah

off ben hiç sevmezdim böyle ayrılık merasimlerini ama en acıklısını yasadık valla..
o gün aklıma geldi yine allah ayırmasın bidaha canım sağsalim gelsin inşalah

Tesekkur ederım arkadaslarr amıınn, mafoldumben hepımız doya doya sarılalım ınsallah donuslerı kalıcı olsun.... :gitme:

selam canlarr sevgilimin çarşı izni bugün internette görüşüyoruz çok özlemişim :)))

ooo masallh cnmne qüzel bnede dün qörüstüm msn vede telden daha buqün qörüsemdik arar buqünde nezman bilmiyorum hadi qözünaydın cnm

selam kızlar bugun moraller nasıl opuyorumnanaktan

slm cnm moralim cok qüzel benimde seninki nasıl cnm artık alsııyorum seninki tekirdaq merkez demi edirneyel arası cok yakın hatta uzuzndereli yapıyor cok yakın

artık söz pek yapılmıyo sözle nşan birlikte oluyo bendede öyle oldu
zaten nişandan sonra zart diye evlenıyosun bizimkinde araya askerlık girdi sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum yanikaydirigubbakcemile3

ewet söz saçma bence.nişan da fazla uzatılmamalı diye düşünüyorum.aslında bu özlem daha da sağlamlaştırır herşeyi güzel bişey bence nişanlı olarak da beklemekopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…