- Konu Sahibi divine_time
-
- #2.941
ooo masallh cnmne qüzel bnede dün qörüstüm msn vede telden daha buqün qörüsemdik arar buqünde nezman bilmiyorum hadi qözünaydın cnm
slm cnm moralim cok qüzel benimde seninki nasıl cnm artık alsııyorum seninki tekirdaq merkez demi edirneyel arası cok yakın hatta uzuzndereli yapıyor cok yakın
evet canım tekirdağ merkezde yakın burdan 2 saatlik yol
ben qörmeye qidemiyorum ya cook uzak insallah sen qidersin cnm esim zaten anakaraya qelecek benim qitmeme qerekte yok zaten
inşallah gidebilirim canımeşin ankaraya mı gelcek sen ankaradamısın sositososito
bak 12 gün gitti allahın izniyle zaman çabucak geçecek ve kavuşcaz eşlerimizie :kedi:
hayır cnm ben antallyadayım da esim sınvını kazandı ankaraya qidecekmiş orda belki eve qelebilir tam belli deqilde
selam canlarr sevgilimin çarşı izni bugün internette görüşüyoruz çok özlemişim :)))
ahhhh insalalh cnm zor qecti ama saqlık olsun iyi olsnlar yeter
hosgeldin canım... az kaldı sizin yakında yüzyüze görüseceksinizopuyorumnanaktan
evet canım tekirdağ merkezde yakın burdan 2 saatlik yol
ohh ne güzel 2 saatmiş. benimde 5 saat ama simdiden nasıl gidecem diye düşünmeye basladım
ohh ne güzel 2 saatmiş. benimde 5 saat ama simdiden nasıl gidecem diye düşünmeye basladım
en uzaqıda benim mafoldumben :gitme:
en uzaqıda benim mafoldumben :gitme:
bende düşünüyom kara kara yemin töreni sabah dokuz buçuktaymış benim çok erkenden gitmem lazım oruçluda nasıl olcak bilmem :bbo:
22 saat benimkisiii=(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?