Ksa dnem Askerlik...

o zaman size yol izni verirler 1 gün önce döner. senin safak 146 oluyor o zaman

inşallah yaa ama elazıgda toplanıp geliyolar kışında kar yüzünden yollar kapanıyomus
1 hafta gec geldıklerıde oluyomus. ben 17sinde degılde 20si gibi gelcek diye düşünüyorum hep.10'lulara düşsünde 2 gün daha kalsın beklerım bensenağlama

oo benimkinde dah uzakmıs cnm ya
benimki 16 17 saat cnmben cocukla imkansız qidemem esimde qelme dedi zaten cocuklar olmazsa qiderdim

burdan öğlen 13.00 da cıktı ertesi gün öğlen 11.0da elazıgdaydı cok dolanıyo ototbus. bıde bunun tunceliye gıtmesı var ferıbot beklıyolar konvoy beklıyolar fılan..
bıbucuk gün yolda geçiyo aşagı yukarı

haklısn cnm cok zor insallah yemin töreninde sehirlerinize yakın yer düserde rahatlarsınız

benimki de otobüsle 22 saat :çok üzgünüm:

cnm ya seninki deuzunmus saqlık olsn ne yapalım

düşünmemeye çalışıyorum,:çok üzgünüm:2 gün görmeden duramayız normalde,sağlık olsun canım ne diyelim,bol sabır diliyorum kendime ve size

düşünmemeye çalışıyorum,:çok üzgünüm:2 gün görmeden duramayız normalde,sağlık olsun canım ne diyelim,bol sabır diliyorum kendime ve size

amin ve saqol cnm sende üzülme askerlerimiz qelene dek qüzellleseceqiz yıpratmayacaqız qeldiklerinde her qünün acısını cıkaracaqz cnm uqras bul kendine

Kızlar öncelikle hepinizi Allah kavuştursun.Günler su gibi aksın sağ salim kavuşalım.
Benim eşim de askerde ve sizlerle aynı dönemde gitti.senağlama
Şuan Kütahya'da Allahtan çok uzak değil benimki.
Tabi yemin töreninden sonra nereye düşer bilemiyorum
Allah hepimize bol sabırlar versin:teselli:

canım bu sene gitmesi imkansız artık
yüksek lisansı var zaten yaza kadar
onu dondururdu bi şekilde ama ingilizce özel bir kursa yazıldı
onu asla bırakamaz
yaza kadar dolu yani
yaza da Allah kerim artık
bakalım napıcak
benim ki biraz tuhaf nekadar ısrar edersen tersini yapar o..
birde okadar eminki uzamayacağından
sanki vahiy geldi adama ya

benm esimde yüksek lisansı okuyor 1 senesini bitidi 2 sene dondurdu kısa dönem kalkacak olunca hemen basvuru yaptı eninde sonunda qidecek ler yani

amin cnm insallah yine yakın yere cıkar yeri benim esimde edirnede ama ankara ya qidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…