- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.361
TUNCELİ DHA
TUNCELİ'de terör örgütü PKK'nın 1 Eylül'de sona erecek olan tek taraflı saldırıları durdurma kararından ardından eylem hazırlığında olduğu belirlenen teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlarda, PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Teröristlerin bulunduğu alanlar Kobra helikopterlerle bomlanırken, kaçan teröristler askerlerin geçiş yollarına bombalı tuzaklar kuruyor.
allaha dua ediyorum sağsalim gelsin artık..
cnm güçlü ol unutmaki bizimkiler operasyona cıkmıolar sesini duyabildinmi bugun
hayır aramadı dünden belliydi gece yarısı tatbikatmı olur çok kötüyüm
haberlerde cizreyi gösterdiler kısla önünde bi olaylar falan olmus bende cok kötüyüm dua edelim cnm baska caremiz yok allaha emanet sakın aglama aglamak ii diil diolar hep bende hiç ii diilim
1 eylülden oraya hazırlanıyolarmıs baksana ya zaten silah bıraktıkları dönem acemiliklerine denk geldi!!! bundan sonraki 4 ay böyle geçerse ben mahvolurum.
allah korusun allahım yardım etsin çıkıp gidesim geliyo
aynen bende duramıorum dayanamıorum caresizlik cok koyuyo allahım sen koru saat 9da aramıstı en son bekliycem bu gece yine offf
aradı şimdi 4gündür devam edıyomuşda bana söylememiş ya
benimki aramıo yaaa çıldırcam...napıolarmıs cnm duyuyolarmıymıs onlar sesleri falan?onların cıkma durumu varmıymıs
benimki aramıo yaaa çıldırcam...napıolarmıs cnm duyuyolarmıymıs onlar sesleri falan?onların cıkma durumu varmıymıs
anlatamadıki 1 dk konustuk nasılsın ıyımısınle gectı zaten. motorlu pıyadeden gıdenler olmus ucaklarla saldırıyolarmıs kalbım sıkısıyo ya gitmek istiyorum görmek istiyorum
mayınlar falan dösemişler konvoyun gecicegi yere ama mayın önceden inflak etmiş çok kötüyüm
ya bide bnm psikolojim neden bozuldu bugun topcleri okuodum asker bekleyenler die bi topic bakıyım bi zaman gecsin die dedim okuyorum öle kzızın birinin 3.5 sene önce sevgilisi şehit olmuş onu yazmış ben onu okudugumdan beri kopuk durumdayım bide haberlerde cizre die duuyunca hepten gittim hiç ii diilim bugun
bende okumustum onu üzme kendini demek sıtıyorumda ben kendıme laf gecıremıyorumkı. işten yeni gelmiştim burda konusuldugunu görünce kaynar sular döküldü basımdan assagı geldıgımden berı elım ayagım tıtrıyo hala gecmedı
Kızlar nereden bahsedıyorsunuz ?
Çukurca da da bı mayın patlaması olmus haberlerde gormusler eltım soyledı netten baktım ama 22 agustosu gosterıyor sadce..[/QUOTE
Askeri Konvoyun Güzergahında Patlama
cnm bugunun haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?