Ksa dnem Askerlik...

canm dualarım sizinle .. inanın okudukça yüreğim parçalanıor sizin çaresizlklerinizi o kadar ii anlıorm ki sanki yaşadklarınızı ben yaşıorm üzüntülerinzi yüreğimde paylaşıorm .. ama allah buyuk bize gözyaşlarımız değil rabbimz yardm edebilir ancak ..

kızlar coşmuşsunuz ya sakin olun sabredin az biliyorum zor ama genede telaş yapmayın daha acemi oldukları için onları heleki kısa döneme poşet diyolar yerlerinden kaldırmıyolar o kadar yüklenmiyolar anca iştima eğitim dışarı çıkmıyolar o yüzden mayınlarla alakası yok içinizi rahatlatın olmazmı...

iyi hatırlattın esimde demişti uzun dönem ve daha deneyimli olanları götürüyorlarmıs

allah korusun hepsini .yakınımız uazğımız bütün askerler bizim onlara hiçbişi olmuycak.dua edicez hepimiz.kötüsünü düşünmek bile istemiorum .o hayvanları allah yok etsin...

iyi hatırlattın esimde demişti uzun dönem ve daha deneyimli olanları götürüyorlarmıs

yani canım birde yemin töreni yapılmadan görev vermiyolar belli diil kimin napıcağı ki yemin etmeden asker olmuyolar tam şuan eğitimdeler sizinkiler o yüzden kalbinizi ferah tutun deneyimli askerleri yola denetlemeye yollarlar acemiler anlamıyo eğitilmemiş niye yollasınlar ki .. benim nişanlımda eğitimdeyken 3 gün 1 hafta aramıyodu merak ediyodum bende hatta ozmnda mayın vardı hemde diyarbakırda şehitlerimiz vardı ölüp ölüp dirilmiştik.. ama sabredin arkadaşlar

kuzenimde çukurcada yapıyo askerliğini .çocuk akademi mezunu diye dağa vermişler.hbrleri sizden duydum mahvoldum.eşim tekirdağda diğer kuzenim ardahan .asker çok bizde ltf allahım üzme bizi
hiçbir asker yakınını........

rabbim yardımcıları olsun askerlerimizi korusunmafoldumbenmafoldumben:gitme:

Allahım koruyacak hepsını.. toparlanalım bıraz.. boyle vakıt gecmez..

Damla uzun donemlere poset denıyor yanlıs olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…