Ksa dnem Askerlik...

burdada var ama kredi kartı kullanmıyodum almam lazım artık taksıte girmeden almak zor tabağı tencereyi .. bakıcaz caresine artık ama ben cok keyif alıyorum=)

kızlar bnmkide burdayken evlilikten askerden sora bahsedelim diodu simdi gittiginden beri gelince bascam nikahı alcam dayanamam dio acaba asker psikolojisimi bu yaaa işallah dönuncede aynı düsünür
benim nişanlım 18inde basalım nikahı diyo=) sanırım hepsi böyle ama gelince işler değişebilir çok inanmamak lazım onların bu halinekaydirigubbakcemile3

6 gün sonra sevdiğime,nişanlıma kavuşuyorum kaydirigubbakcemile2
inşallah cok güzel geçer canım doyarsınız birbirinize neşeli neşeli dönersin buraya
günaydın herkesin sewdiğine kavuşması dilğimleii haftasonlrı

günaydın sanadaaa amin amin hepimiz kavuşalımzemuszemus

merhabalar şafak 139 tekirdağ merkez
opuyorumnanaktan çok mutluyum eşim geldi burda çok özlemişim
çok fena yanmış ya tanımadım valla kaydirigubbakcemile3
ama görmek bile çok güzel yarın gidiyor ama yaa
:çok üzgünüm: of napcam ben ya yine olcam salya sümük :gitme:

ay gözün aydın canım ya bayram havası olmustur evin içinde.
gidecegini düşünme sen tadını çıkar şimdi yanında bak bize sonra anlatırsın onun yanında ol opuyorumnanaktan

ay gözün aydın canım ya bayram havası olmustur evin içinde.
gidecegini düşünme sen tadını çıkar şimdi yanında bak bize sonra anlatırsın onun yanında ol opuyorumnanaktan

:gitme: evet canım hemde ne bayram çok özlemişim yaaa ama gidcek üzülüyorum kaydirigubbakcemile tadını çıkarıyorum merak etme canım darısı sizlere zemuszemus

:gitme: evet canım hemde ne bayram çok özlemişim yaaa ama gidcek üzülüyorum kaydirigubbakcemile tadını çıkarıyorum merak etme canım darısı sizlere zemuszemus

sevdiği yemekleri yapmışsındırsüslenip püslenmişsindir ya cok güzeül çok heyecanlı sanki yeni tanışıyomussun gibi kalbin hızlı hızlı çarpmıştır allah bizede göstersin o günlei sizde hep mutlu mesud olun allahııımmzemuszemus bugün bende çok neşeliyim hem tatil hem aşkımla 2 kez konuştumzemuszemus

Kurnaz senin adına çok sevindim. eşine doyamazsın iki günde ama yine de çook şanslısın yanında olduğu için.Bize de anlatırsın artık.Askerlik değiştirir erkekleri derler kısa bir süre oldu ama olsun sen bu değişimi gördün mü anlatırsın bize kaydirigubbakcemile2
jeloo1981 teşekkür ederim canım . inşallah temelli döndükleri günleri de yazarız buraya hepimiz.
burcudenizİnşallah canım.Askerliği uzatıyor böyle yaparak ama dayanamıyorum diyor. çok bunalmış. Bana da kışın Gölcük yolu gözüküyor anlaşılan. Bundan sonra izin kullanmasına izin vermeyeceğim çünkü.

senin de gözün aydın tatlım. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar şimdi bu yemin töreninden snr artık her hafta çarşı izinleri mi olcak bu kısa dönem askerlerin ??? cevabı bilen varsa ve yanıtlarsa sevinirim :)

ben bugun biraz burugum teyzseni aaramıs beni aramadı ve uzun konusmuslar teyzsi söledi bana keske benide arasaydı
belki sıra çoktu sen aramaya fırsat kalmadı hemen üzme kendini ilk fısatta arıycakları insanlar biziz unutma bunu bizi bırakıp gittiler kaybetme korkusu var canım

arkadaşlar şimdi bu yemin töreninden snr artık her hafta çarşı izinleri mi olcak bu kısa dönem askerlerin ??? cevabı bilen varsa ve yanıtlarsa sevinirim :)

evet canım ama eger doguda olaganüstühal bölgesindeyse çarşı izinleri olmuyo benim nişanlımın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…