Ksa dnem Askerlik...

of nebiliyim duygusallık herlade biraz bnmki

evet takma ailesi sonuçta seni her aradığında onlarıda aramıyoki böyle düşün bide tatlım sen iyisimi kocamaAaaaAaaAan bi çilekli pasta düşün hatta canın çektiyse çık al=)
ben çkamıyorum gece gece çilekli yoğurtla idare ediyim barikaydirigubbakcemile3

of nebiliyim duygusallık herlade biraz bnmki
onları hiç aramamıştır belki bugüne kadar ondanarmıştır teyzesini. belki de bir ihtiyacı falan varsa teyzesine sölemiştir sana söleyememiştir ondan onu aramıştır. buaralar sıralar daha yoğunmuş benimki bile zorlanıyor bazen arama konusunda.

herlde canlarrr öledir gerci dioki hep senle konustugumda gunumu kötü geciriorum cnk daha cok özlüyorum kötü oluorum sabahları zaten rüyamda senle oldugum için kötü kalkıorum dio....bebegim kıyamam ben ona cnm askerim cok özledim

evet ya uzun dönemler gitti gideli doğru düzgün konusamıyoruz heryerde sıra var diyo kantinde telefonda internette.. dağıtılınca rahatlarlar muhtemelen

bende cıkamıom:)))limonatayla idare ediyim barii:)

off delirmek üzereyim ya saat 9dan beri ulaşamıyorum daha doğrusu arıyorum iştimada olduğunu söylediler iştima 9.30da bitiyo dediler aradım gene yok dediler haber veririz dediler 10da aradım hala iştima dediler bidaha aradım şimdide gazinoda diyolar yada nöbette uzun dönemlerden nefret ediyorum ne kadar eringeçler ya yanlarndaki askerleri bile aramıyolar offf offf aranan kişileri bile demiyolar deli olcamm

sıkma canını arkadaşım.benimde sevgili kocam 9 da aramış ama kaçırmışım saat kaç aoldu hala telefon bekliorum.ben aradığımda zaten hep meşgul.benim ki hariç herhalde herkes saygısız.adamlar sırada beklio diye kısa kesioruz.millete bak... klava:

aynen cnm ya 150 kişilk koğuşta 9 tane kısa dönem var ve çavuş aşkm :S ama haber bile vermyolar ya deli olcam 4 kere aradım birazdan 5ncisi olcak :S:S off kaderimiz beklemek

aynen cnm ya 150 kişilk koğuşta 9 tane kısa dönem var ve çavuş aşkm :S ama haber bile vermyolar ya deli olcam 4 kere aradım birazdan 5ncisi olcak :S:S off kaderimiz beklemek

kısa dönem mi seninkide.benimki acemi birliğinde.11 eylül yemin töreni.şafak sayamıyorum sinirlerim bozuluyoturkbayragi

çok özleyip içinden çıkamadığım zmn ben askere gitseydim o aynını yapmazdı diye düşünüorum ozmn daha iyi hissediorum kendimi.çünkü bu doğruyerimseniben

kızlar bir şey öğrendim eğer asker yemin törenine katılmak istemezse katılmıyormuş. nişanlım gelmene gerek yok dedi bana. sen anamın evinde otur beni bekle dedi :roflol:

kısa dönem mi seninkide.benimki acemi birliğinde.11 eylül yemin töreni.şafak sayamıyorum sinirlerim bozuluyoturkbayragi

17 ocakta bitiyosa safak 141 say canım ben nolur nolmaz 142 sayıyorum temkinli kızımdırkaydirigubbakcemile3
biraz rahatlayın ya sıkmayın bukadar kendinizi bazen banada iyi saatte olsunlarım geliyo ama inanın biz kendimize yapıyoruz. dediğin gibi biz askerde olsak onlar gezmelerinden tozmalarından geri kalmazlar hatta rahatlıktan daha cok gezerler aha suraya yazdımklava:
no stres no stres hadi bakalımhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…