- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.601
belki sıra çoktu sen aramaya fırsat kalmadı hemen üzme kendini ilk fısatta arıycakları insanlar biziz unutma bunu bizi bırakıp gittiler kaybetme korkusu var
of nebiliyim duygusallık herlade biraz bnmki
onları hiç aramamıştır belki bugüne kadar ondanarmıştır teyzesini. belki de bir ihtiyacı falan varsa teyzesine sölemiştir sana söleyememiştir ondan onu aramıştır. buaralar sıralar daha yoğunmuş benimki bile zorlanıyor bazen arama konusunda.of nebiliyim duygusallık herlade biraz bnmki
onları hiç aramamıştır belki bugüne kadar ondanarmıştır teyzesini. belki de bir ihtiyacı falan varsa teyzesine sölemiştir sana söleyememiştir ondan onu aramıştır. buaralar sıralar daha yoğunmuş benimki bile zorlanıyor bazen arama konusunda.
belki sıra çoktu sen aramaya fırsat kalmadı hemen üzme kendini ilk fısatta arıycakları insanlar biziz unutma bunu bizi bırakıp gittiler kaybetme korkusu var canım
evet canım ama eger doguda olaganüstühal bölgesindeyse çarşı izinleri olmuyo benim nişanlımın yok.
evet takma ailesi sonuçta seni her aradığında onlarıda aramıyoki böyle düşün bide tatlım sen iyisimi kocamaAaaaAaaAan bi çilekli pasta düşün hatta canın çektiyse çık al=)
ben çkamıyorum gece gece çilekli yoğurtla idare ediyim barikaydirigubbakcemile3
herlde canlarrr öledir gerci dioki hep senle konustugumda gunumu kötü geciriorum cnk daha cok özlüyorum kötü oluorum sabahları zaten rüyamda senle oldugum için kötü kalkıorum dio....bebegim kıyamam ben ona cnm askerim cok özledim
bucudeniz sayende markete gittim çilekli puding aldım kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım kan can olsun=) bende yogurdumu yedim ohhkaydirigubbakcemile3
aynen cnm ya 150 kişilk koğuşta 9 tane kısa dönem var ve çavuş aşkm :S ama haber bile vermyolar ya deli olcam 4 kere aradım birazdan 5ncisi olcak :S:S off kaderimiz beklemek
aynen cnm ya 150 kişilk koğuşta 9 tane kısa dönem var ve çavuş aşkm :S ama haber bile vermyolar ya deli olcam 4 kere aradım birazdan 5ncisi olcak :S:S off kaderimiz beklemek
kısa dönem mi seninkide.benimki acemi birliğinde.11 eylül yemin töreni.şafak sayamıyorum sinirlerim bozuluyoturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?