- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.621
kızlar bir şey öğrendim eğer asker yemin törenine katılmak istemezse katılmıyormuş. nişanlım gelmene gerek yok dedi bana. sen anamın evinde otur beni bekle dedi :roflol:
evet canım geliyor. cuma günü inşallah kavuşacağız. ama bu durumda 7gün geç terhis olacak. bu sabah saat 5:30da aradı beni. iznimi kullancağım haberin olsun dedi ben de tmm dedim artık.kurban bayramında da ben gideceğim.öğretmen evinde kalacağım orda.2-3gün de öyle görüşürüz artık.aa gerçektenmi!! peki gelcekmi nişanlın?
çok haklısın cidden. aman çoğu aynı zaten bu erkekleringitmeden sunu söyleyeyim öyle yatayım.bu erkeklere bukdar yüz vermeye de gelmiyo.yakınımda okadar çok örnek var ki duydukça ağzım açık kalıyo.o yüzden deli gibi özlüyorum ama delirmiyorum.... mecbur orda beni özlüycek.heryer erkek orda.buraya gelecek ben ağladığımla kalıcam.ağlamasaydın deyip çıkacak karşıma e o zamn bende boğarım herhalde.....delikafadulden
evet canım geliyor. cuma günü inşallah kavuşacağız. ama bu durumda 7gün geç terhis olacak. bu sabah saat 5:30da aradı beni. iznimi kullancağım haberin olsun dedi ben de tmm dedim artık.kurban bayramında da ben gideceğim.öğretmen evinde kalacağım orda.2-3gün de öyle görüşürüz artık.
ne kadar şanslısınız bak 5 ay cabuk gecer sana inşallah çok güzel bihafta olur sizin için
keşke o kadar sapa biyere gitmeseydide bende görseydim aşkımı ya puffmafoldumben
inşallah canım. aslına bakarsan ben gelmesini hiç istemiyorum. şimdi 6-7gün ben ona alışacağım gidecek sonra tekrar başa saracağım. ama dinlemedi ki beni. gerçi bende de hata var. sen istersen geleceğim dedi ben de hemen tmm dedim sonra da vazgeçiremedim onu bu fikirden.
"burcudeniz vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli:) doğru yoldasın" sende böle yazıyor :roflol:
seninki en ilginci yalnız :roflol: şimdi ben herkse bakarım neler yazıyor die.muhahahah bu ne ya=)))) derinminedede ha gayret filan yazıyo çok komik nerden gördün kız hiç farketmedim benkaydirigubbakcemile3 sende özelmişssin şekerim prettywomanımkaydirigubbakcemile3
seninki en ilginci yalnız :roflol: şimdi ben herkse bakarım neler yazıyor die.
daisybabyde de 'örnek kişilik, saygın kimlik, duyguların kompetanı!!' yazıyooo:roflol:
bunlar cok komik aferin uykum kaçtı oturdum okuyorum hepsini:roflol:
daisybaby i kısknadım şimdi ama :roflol:
bi tane yeşil kutucuk olan birini bulamadım ya okumadan surdan suraya gitmem=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?