Ksa dnem Askerlik...

gitmeden sunu söyleyeyim öyle yatayım.bu erkeklere bukdar yüz vermeye de gelmiyo.yakınımda okadar çok örnek var ki duydukça ağzım açık kalıyo.o yüzden deli gibi özlüyorum ama delirmiyorum.... mecbur orda beni özlüycek.heryer erkek orda.buraya gelecek ben ağladığımla kalıcam.ağlamasaydın deyip çıkacak karşıma e o zamn bende boğarım herhalde.....delikafadulden

aa gerçektenmi!! peki gelcekmi nişanlın?
evet canım geliyor. cuma günü inşallah kavuşacağız. ama bu durumda 7gün geç terhis olacak. bu sabah saat 5:30da aradı beni. iznimi kullancağım haberin olsun dedi ben de tmm dedim artık.kurban bayramında da ben gideceğim.öğretmen evinde kalacağım orda.2-3gün de öyle görüşürüz artık.

çok haklısın cidden. aman çoğu aynı zaten bu erkeklerin

ne kadar şanslısınız bak 5 ay cabuk gecer sana inşallah çok güzel bihafta olur sizin için
keşke o kadar sapa biyere gitmeseydide bende görseydim aşkımı ya puffmafoldumben

ne kadar şanslısınız bak 5 ay cabuk gecer sana inşallah çok güzel bihafta olur sizin için
keşke o kadar sapa biyere gitmeseydide bende görseydim aşkımı ya puffmafoldumben

inşallah canım. aslına bakarsan ben gelmesini hiç istemiyorum. şimdi 6-7gün ben ona alışacağım gidecek sonra tekrar başa saracağım. ama dinlemedi ki beni. gerçi bende de hata var. sen istersen geleceğim dedi ben de hemen tmm dedim sonra da vazgeçiremedim onu bu fikirden.

"burcudeniz vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli:) doğru yoldasın" sende böle yazıyor :roflol:

5 ay hiç görmemek çok kötü olcak benim için son 1 ay kafayı yiycem biliyorum ama sana daha çabuk geçer bence. boşver gelsin yaa süslen filan dibi düşsün sana=))
yarın görüşürüz canım iyi geceler sana cok uykum geldi

"burcudeniz vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli:) doğru yoldasın" sende böle yazıyor :roflol:

muhahahah bu ne ya=)))) derinminedede ha gayret filan yazıyo çok komik nerden gördün kız hiç farketmedim benkaydirigubbakcemile3 sende özelmişssin şekerim prettywomanımkaydirigubbakcemile3

daisybaby i kısknadım şimdi ama :roflol:

bende duyguların kompetanı olayım bende bende:roflol:
ya iyide bana iye bukadar anlam yüklemişler ben kendi halimde girip aglıyorum çıkıp aglıyorum kocam kocam diyekaydirigubbakcemile3
ama doğru yolda oldugumu öğrendiğim iyi oldu artık rahat uyuyabilirim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…