- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.641
:roflol: duyguların kompetanı ne demek acaba? benim bildiğim bir kompedan var o da iç çamaşırı falan satan bir mağaza:roflol: eğer öle bişeyse ben duyguların kompetanı olmak istemiyorum vazgeçtim:roflol:bende duyguların kompetanı olayım bende bende:roflol:
ya iyide bana iye bukadar anlam yüklemişler ben kendi halimde girip aglıyorum çıkıp aglıyorum kocam kocam diyekaydirigubbakcemile3
ama doğru yolda oldugumu öğrendiğim iyi oldu artık rahat uyuyabilirim:roflol:
:roflol: duyguların kompetanı ne demek acaba? benim bildiğim bir kompedan var o da iç çamaşırı falan satan bir mağaza:roflol: eğer öle bişeyse ben duyguların kompetanı olmak istemiyorum vazgeçtim:roflol:
:roflol:yarıldım gülmekten yaav :roflol: kompedanın kilotları lastik atıyo 2 yıkamada üstelik eğer oysa ozaman bende olmak istemıyorum:roflol:
:roflol: duyguların kompetanı ne demek acaba? benim bildiğim bir kompedan var o da iç çamaşırı falan satan bir mağaza:roflol: eğer öle bişeyse ben duyguların kompetanı olmak istemiyorum vazgeçtim:roflol:
hem sen pretty olana kadar kompetan olmuşsundur zaten geçti canımm geçtii=))
ben olmamak için napmalıyım peki buralara uğramasammı artık napsamkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: benim de karnım ağrıdı gülmekten :roflol:
daisybaby görürse yanlış anlamaz inşallah. biz yazmadık valla onları kk yöneticileri yazmış :roflol:
yok ya oda yarılır bence kompetanımız gelsede duygularımıza tercuman olsa:roflol:
bende yanlış yoldamıyım diye korkuyodum doğru yoldaymışım allahıma bin şükür:roflol:
yazdığın her mesaj sana lastik atan don olarak geri dönecek haberin olsun :roflol:
başarıya giden her yol mübahtır boşver sonunda pretty olmak varsa donda atsın sütyende:roflol:
iki dakika önce ah askerim vah askerim derken +18'e düştük. Allah ıslah etsin bizi :roflol:yarın kazen filan gelipte +18e yazın demese bari açıldımmı durmam ben=))))
kk seninle gurur duyuyor valla. lastik atan don olmayı bile göze alıyorsun. tebrik ediyorum seni :enbuyukkk:
kk seninle gurur duyuyor valla. lastik atan don olmayı bile göze alıyorsun. tebrik ediyorum seni :enbuyukkk:
ayyyyyyy valla alemsiniz kızlar öldümmm gülmekten:sm_cool:
sen git de bari ders çalış azıcık. kk ile kariyer aynı anda gitmez. ikisi de birbirine ters :)ben gece güya üds çalışcaktım bide. iyisimi dilekçe veriyim akademik kariyerimi burdan yapayım daha verimli oluyo gaza geliyorum:roflol:
ayyyyyyy valla alemsiniz kızlar öldümmm gülmekten:sm_cool:
kendisi benim ablam olur:)ooooo kimler gelmiş kimler gelmiş meyve veren ağaç taşlanırmış ama biz sevelim seni gel:teselli::roflol:
ilk ağızdan alalım canım kirazmı vişnemi olacaksın:roflol:
sen git de bari ders çalış azıcık. kk ile kariyer aynı anda gitmez. ikisi de birbirine ters :)
dur bakalım deniycez. hiiiç canım istemıyo bide ya gecen sınavda 60 aldım bunu sallamıyorum bile. burası şuan daha cazip don olayları filan:roflol: şimdi gidip phrasalverbsmi ezberlenir canım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?