- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.661
phrasalverbsmi bu ne canım bu da loya gibi bir yer mi :roflol: ordaki pijamaları çok seviyorum ben. altı kumaştan oluyor.
yakında çeyiz kısmında iç çamaşırı bölümünde lastika atanlar vs. topicinde beraber olacagımıza yürekten inanıyor, ablanıza sevgiler saygılar gönderiyorum elvan hanım. sanırım vişne yada kiraz değildi.kaydirigubbakcemile3:roflol:
Burcu nereye dagıtıldıgı bellı oldumu askerının ? Esım bugun aradı, karakoldayım yemın torenımız dun oldu dedı...
Karatas bölüğüne dusmus... komutana cıkmıslar sırayla.. senı dixi ye verırız mevzıye cıkarsın demıs.. yanı dağa....
Dixi agır taramalı demek... çok şaşırdım, çok canım sıkıldı.. uzun donem acıgı varmıs orada, hanı kısa donemler cıkmazdıı ?? hep oyle dıyolar ama olunca oluyor ıste bızdekıı sansssssss.........
Bısey dıyemıyorum daha dogrusu ne dıcegıımı bılemııyorum.. yarından sonra kesınlesırmıs herkesın gorevı..
Allahım korusun hayırlısı ondan ama cok korkuyorumm... ne yapıcam bılmıyorum..
Burcu nereye dagıtıldıgı bellı oldumu askerının ? Esım bugun aradı, karakoldayım yemın torenımız dun oldu dedı...
Karatas bölüğüne dusmus... komutana cıkmıslar sırayla.. senı dixi ye verırız mevzıye cıkarsın demıs.. yanı dağa....
Dixi agır taramalı demek... çok şaşırdım, çok canım sıkıldı.. uzun donem acıgı varmıs orada, hanı kısa donemler cıkmazdıı ?? hep oyle dıyolar ama olunca oluyor ıste bızdekıı sansssssss.........
Bısey dıyemıyorum daha dogrusu ne dıcegıımı bılemııyorum.. yarından sonra kesınlesırmıs herkesın gorevı..
kısa dönem mi seninkide.benimki acemi birliğinde.11 eylül yemin töreni.şafak sayamıyorum sinirlerim bozuluyoturkbayragi
Charm .!.:Burcu nereye dagıtıldıgı bellı oldumu askerının ? Esım bugun aradı, karakoldayım yemın torenımız dun oldu dedı...
ben oraya verecekleri hiç zannetmiyorum canım. inşallah olmaz. öğretmendi bir de eşin değil mi? hani polis falan olsa silahtan anlar die verirlerdi o görevi belki mantıklı da olurdu ama senin eşin daha önce eline silah bile almamış. çok saçma olur cidden
efet cnm kısa dönem şafakkk 16 bursaya selam :) çook az kaldı benm bitmesine
Yusum sabrediyorum ama dayanamıyorum :) tşkler beni teselli ettiğin için:):teselli:
Allah razı olsun canım, dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım lutfen, ozellıkle de doguda olanlar ıcın... gercekten duaya cok ıhtıyacımız var..
efet cnm kısa dönem şafakkk 16 bursaya selam :) çook az kaldı benm bitmesine
Yusum sabrediyorum ama dayanamıyorum :) tşkler beni teselli ettiğin için:):teselli:
canım üzüldüm ilk defa öyle bişy duydum dua edip sabretmekten başka çare yok canım hep senin için dua ediceğimi bil olurmu:sinifsinif:
yok canım 11 eylülde belli olcakmış bizimki.
ya nasıl olur kısa dönemler hep içerde kalır uzun dönem açığı varsa uzun dönem alsınlar kardeşim!!!
herşeyin hayırlısı canım ya üzülme sakın bak anlamadan 2 hafta gitti 5 ayda biter nasılsa.
belki bölüğü iyidir bide allahtan karakol çıkmamış şükret tatlım. bence yinede göndermezler dışarıya zaten şuaralar olay filan yok eskisi gib gönlünü ferah tut
ben oraya verecekleri hiç zannetmiyorum canım. inşallah olmaz. öğretmendi bir de eşin değil mi? hani polis falan olsa silahtan anlar die verirlerdi o görevi belki mantıklı da olurdu ama senin eşin daha önce eline silah bile almamış. çok saçma olur cidden
evet ya bir de tatildeyim çalışmayınca da kendimi iice saldım. her yanım dökülüyor. ballı süt içmeye başladım bugün yüzüme can gelsin die kaydirigubbakcemile3cidden kızlar ya aşkım gittiğinden beri kendime bakmadım hiç sivilcelerimle barıştım saçım kaşım dağıttım hep baştan sona bakım yapmam lazım:) siz sakın öyle yapmayın kendinize bakın hep:) gerçi aşkınız olmayınca hiç birşey istemiyosunuz paspallaşıyosunuz :)
:) kızlar bildiğiniz işe yarayan uyguladığınız güzellik maskesi cildi iyi eden bi maske varsa msj atın bana olurmu:)
kuru maya hem yüze hem saça! cok faydalı haftada bir 1 tatlı kaşıgını suda eritip içmekte çok iyi geliyo yalnız kokusu berbat !! güzellik için katlanıyorum ben
allah herkesi eşine, çocuğuna,sevdiklerine bağışlasın. inşallah senin eşin de sağsalim döner evine. :Saruboceq:
sağol canm tşkederim denerim bende:)
öyle deme canım ya. inşallah bişey olmaz. hep iyi düşün.kimse zaten sevdiğine kötü bişeyi yakıştıramaz da.off bende çok korkuyorum bu dağıtım işinden ödüm ağzımda beklıyorum.
bizlerin askerliği asıl şimdi başlıyo bunlar iyi günlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?