Ksa dnem Askerlik...

phrasalverbsmi bu ne canım bu da loya gibi bir yer mi :roflol: ordaki pijamaları çok seviyorum ben. altı kumaştan oluyor.

yakında çeyiz kısmında iç çamaşırı bölümünde lastika atanlar vs. topicinde beraber olacagımıza yürekten inanıyor, ablanıza sevgiler saygılar gönderiyorum elvan hanım. sanırım vişne yada kiraz değildi.kaydirigubbakcemile3:roflol:

Burcu nereye dagıtıldıgı bellı oldumu askerının ? Esım bugun aradı, karakoldayım yemın torenımız dun oldu dedı...
Karatas bölüğüne dusmus... komutana cıkmıslar sırayla.. senı dixi ye verırız mevzıye cıkarsın demıs.. yanı dağa....
Dixi agır taramalı demek... çok şaşırdım, çok canım sıkıldı.. uzun donem acıgı varmıs orada, hanı kısa donemler cıkmazdıı ?? hep oyle dıyolar ama olunca oluyor ıste bızdekıı sansssssss.........

Bısey dıyemıyorum daha dogrusu ne dıcegıımı bılemııyorum.. yarından sonra kesınlesırmıs herkesın gorevı..
Allahım korusun hayırlısı ondan ama cok korkuyorumm... ne yapıcam bılmıyorum..

:roflol: :roflol: kendisi buraya benimle dalga geçmeye geliyor sanırım o bir kiraz :roflol:

ben oraya verecekleri hiç zannetmiyorum canım. inşallah olmaz. öğretmendi bir de eşin değil mi? hani polis falan olsa silahtan anlar die verirlerdi o görevi belki mantıklı da olurdu ama senin eşin daha önce eline silah bile almamış. çok saçma olur cidden

yok canım 11 eylülde belli olcakmış bizimki.
ya nasıl olur kısa dönemler hep içerde kalır uzun dönem açığı varsa uzun dönem alsınlar kardeşim!!!
herşeyin hayırlısı canım ya üzülme sakın bak anlamadan 2 hafta gitti 5 ayda biter nasılsa.
belki bölüğü iyidir bide allahtan karakol çıkmamış şükret tatlım. bence yinede göndermezler dışarıya zaten şuaralar olay filan yok eskisi gib gönlünü ferah tut

kısa dönem mi seninkide.benimki acemi birliğinde.11 eylül yemin töreni.şafak sayamıyorum sinirlerim bozuluyoturkbayragi

efet cnm kısa dönem şafakkk 16 bursaya selam :) çook az kaldı benm bitmesine

Yusum sabrediyorum ama dayanamıyorum :) tşkler beni teselli ettiğin için:):teselli:

canım üzüldüm ilk defa öyle bişy duydum dua edip sabretmekten başka çare yok canım hep senin için dua ediceğimi bil olurmu:sinifsinif:

bencede ya bide nolursa olsun sen 1 ayda nekadar yetiştirdinde dağa gönderiyosun gercekten askeriyemizde çok çarpık hiyerarşi demeye bin şahit lazım şu yaptıklarına!!

efet cnm kısa dönem şafakkk 16 bursaya selam :) çook az kaldı benm bitmesine

Yusum sabrediyorum ama dayanamıyorum :) tşkler beni teselli ettiğin için:):teselli:

bir ağlıyoruz bir gülüyoruz bu şekilde geçecek artık canım ya. baksana burcudenizle bana iki dakika önce ah askerim vah askerim derken don muhabbeti yapmaya başladık. kaydirigubbakcemile3 bizim yollumuz uzun sen şanslı guruptasın bir de. kısa bir süre sonra bitiyor. sen başla şimdiden cilt bakımına falan. enişte geliyor az kaldı kaydirigubbakcemile5

cidden kızlar ya aşkım gittiğinden beri kendime bakmadım hiç sivilcelerimle barıştım saçım kaşım dağıttım hep baştan sona bakım yapmam lazım:) siz sakın öyle yapmayın kendinize bakın hep:) gerçi aşkınız olmayınca hiç birşey istemiyosunuz paspallaşıyosunuz :)

Allah razı olsun canım, dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım lutfen, ozellıkle de doguda olanlar ıcın... gercekten duaya cok ıhtıyacımız var..

Uzun donem acıgı var ne demek ya bu donem ne kadar asker gıdıyor yollayın kardesım nerde eksık varsa anlamıyorum ben bu ıslerı yaa anlamak da mumkun degıl zaten..

vallhı dunyada hıcbıseye guven olmuyor ya hıc bı lafa da tez e de guven olmuyor,
olmaz dedıgın oluyor ıste... bakalım kesınlesınce ne olacak. hıc sanslı oldugumzu sanmıyorum !

Insallah senın zannın gıbı olur, ne kadar cok ısterım bı bılsen... hayır esım ogretmen degıl canım, malı ısler sorumlusuydu... muhasebe/fınans yanı.. hıc mantıklı degıl ama bazen mantık gercek hayatla uyusmuyor ıste ne yazıkkı !! helekı bızım devletımızde duzenımızde !

evet ya bir de tatildeyim çalışmayınca da kendimi iice saldım. her yanım dökülüyor. ballı süt içmeye başladım bugün yüzüme can gelsin die kaydirigubbakcemile3

ya canım güldük eğlendik filan ama içime bişey çöktü şimdi. ben sen üzülüyosun diye üzüldüm, yoksa gerçekten zor görevler verceklerini hiç sanmıyorum. dua edicem senin için oğluna sarıl dua et, ananem yer gök duayla ayakta der hep buna inan.

allah herkesi eşine, çocuğuna,sevdiklerine bağışlasın. inşallah senin eşin de sağsalim döner evine. :Saruboceq:

sağol canm tşkederim denerim bende:)

bide canım yüzüme yurttayken limonlu bal sürerdim yumusacık yapardı sivilcelerimide kuruturdu. maden suyu friksiyonu yap yüzüne teyzem hep elinde minik maden suyu fısfısıyla dolasır 40 yasında ama cildi çok parlak ve gergin. bunlar denenmiş ve doktor tavsiyesidir...:1rolleyes:

off bende çok korkuyorum bu dağıtım işinden ödüm ağzımda beklıyorum.
bizlerin askerliği asıl şimdi başlıyo bunlar iyi günlerdi...
öyle deme canım ya. inşallah bişey olmaz. hep iyi düşün.kimse zaten sevdiğine kötü bişeyi yakıştıramaz da.
siz böyle yazdıkça ben tıkanıp kalıyorum yazacak pek de bişey bulamıyor insan. teselli etmeye çalışıyorsun ama nereye kadar işe yarıyor ki!
siz gönlünüzü ferah tutun. dualarımız onlarla hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…