Ksa dnem Askerlik...

Allah tüm askerlerimize yardım etsin ve bize de bol sabır versin.
Eşimin dağıtıma gideceği yer belli oldu.
Kütahyadaydı İncirlik Üssüne gidecekmiş.
Yemin töreninden sonra eve gelecekti 1 hafta ama olmadı gelemiyor.
Yakın da olsa uzakta olsa hasret aynı hasret
Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.
Öyle kötüyüm ki bugün sabahtan beri ağlıyorum.
Evimin onsuz hiç tadı yok.
Çok özledim yasenağlama

bu kadın milleti çok dengesiz demi bi gül bi ağla ondan kadınlar az yaşıyo zatenkaydirigubbakcemile3 uyku muyku kalmadı zaten :roflol:

çok güzel bir yere gitmiş canım. inşallah sağsalim döner. kısa dönemdi değil mi?

Evet canım kısa dönem.
Allahtan rahat yere gidecek en azından öyle diyorlarmış
Benim tek derdim uzaklık çok şükür 12-13 saat diyorlar
istanbul adana araı 12saat sürüyor canım. sıcağı haricinde rahat edecektir eminim.bizim gibi çarşı izninde krizlere de girmezsin canım :) küçük yer yapacağı pek bişey olmaz:) bir de ii yanından bak canım kaydirigubbakcemile3

kızlar konuyla alakası yok biliyorum ama moralim bozuldu alyansımın taşına sahip çıkamadım yatağın bazasına çarşaf geçirem derken araya sıkıştı taşı düştü bi taşa bile sahip çıkamadım ya:gitme::sinifsinif:

taşı bulduysan sorun olmaz canım ya götürürsün yapıştırırlar tekrar. üzülme boşuna.

yanlış anlamada canım pırlantamıydı??
normal taşsa taktırırsın dert etme benim alyansımda normal taşlar var alırken düşerse getir takalım dediler.

sağol Yusum :) canım alyanslar malum pırlantaya güç yetmez onn için pırlanta diildi ama içim burkuldu garantisi vardı o yüzden içim rahat ama nebilim içim burkuldu bi taşa bi yüzüğe bile sahip çıkamadım gbi hissettim

Allah razı olsun canım, oyle evet, cok sukur kı elımızden dua gelıyor.. o da gelmeseydı ne yapacaktık..
Çok zor cokk... Allah once askerlerımızın, sonrada bekleyenlerın yardımcısı olsun...

allah herkesi eşine, çocuğuna,sevdiklerine bağışlasın. inşallah senin eşin de sağsalim döner evine. :Saruboceq:
Amıın Amıın.... Dualarınızı eksık etmeyın...
off bende çok korkuyorum bu dağıtım işinden ödüm ağzımda beklıyorum.
bizlerin askerliği asıl şimdi başlıyo bunlar iyi günlerdi...

Evet bende oyle dedım ıcımden.. sanırım buraya kadar ıyı gunlerdı.. asıl sımdı baslıyor...
Allah korkularımızı bosa cıkarsın ınsallah... ıcım daralıyor.. su gorev bı kesınlessın, guzel haberler gelsın..

Bunu ıstemeye bıle cekınıyorum aslında, o gıtmese yerıne baska bı ana kuzusu gıdecek, baska bı evladın babası gıdecek onlar uzulecek..
Hayat cok baska bısey, kendıne ıyılık ıstemek baskasına kotuluk olabılıyor cogu zaman.. ama acıda olsa bu boyle...

düşebilir insanlık hali hiç üzülme yarın yapıştırırlar olur biter. hassassın havadan nem kapıyosun, bende bikaç gün önce iş yaparken nişanlımın aldıgı saati çizdim ağlıycaktım nerdeyse. bosver senden kıymetlimiki üzüyosun kendini:1hug:

benim de öle pırlanta değil. ayrı bir alyansın varsa evin içinde takma bari. ben öle yapıyorum. bir tek alyansımı çıkartmıyorum parmağımdan geri kalanı da kutuda. (sanki çok varmış gibi yazdım ben de :roflol: )

bizde evlenene kadar takılan takılar takılmazmış sadece alyans takılırmış. annem vermiyo aldıklarını ya olmaz evlenince diyoklava:

bizde evlenene kadar takılan takılar takılmazmış sadece alyans takılırmış. annem vermiyo aldıklarını ya olmaz evlenince diyoklava:
hadi ya. bizde de takıp takıştırırlar. ben çok sevmezdim nişanlanana kadar altını ama nişandan sonra ne olduysa bana gözüm kuyumcularda sürekli

burcu sağol azcık hassas duygusalım bide her genç kızın başına gelicek şeyi ilk kez yaşadım yüzüğümün taşını düşürdüm :)
Yusum ii fikir çıkartmak ama alıştım yok gibi hissediyorum parmağımda her işe sokuyorum elimi olan yüzüklerime oluyo çıkatcam bundan böyle :)

hadi ya. bizde de takıp takıştırırlar. ben çok sevmezdim nişanlanana kadar altını ama nişandan sonra ne olduysa bana gözüm kuyumcularda sürekli

ben hala sevmiyorum yaf gümüş alsalar altın yerine diyorum gümüş kolyelerim bileklikleri daha çok yüzüklerimide ondan beyaz altın aldırdım tektaşımıda alyansımıda taşlı olduğu için beyaz bide herkez gümüş sanıyo bi kolyelerim sarı onuda malesf takıyorum

bendeki de heves galiba. nişanlım da böyle olmasını istiyor kaydirigubbakcemile3 bu hevesin inş kısa sürede geçer dio klava: cimriii

benimde=)takcağımdan değil ama şu 24 trabon burmaları varya onlardan sitiycem benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende sevmem sarı altın beyaz altın aldırdım ama annemler keske sarı alsaydın bunlar lazım olursa sattıgında para etmez dediler. allah sattırmasın tabi ama ben onu hiç düşünmemiştimki.. tektaşıda zaten genelde beyazaltına yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…