Ksa dnem Askerlik...

ben de yeşil altın aldırdım ve çok pişman oldum. hiç düşünemedim ben de. neyse bunun daha düğünü var. düğünde heveslendiğim üç şey var zaten 1-kına gecesi 2- gelinlik 3- takı merasimi kaydirigubbakcemile3

bendeki de heves galiba. nişanlım da böyle olmasını istiyor kaydirigubbakcemile3 bu hevesin inş kısa sürede geçer dio klava: cimriii

benimkide takı alışverişine çıktığımızda dilediğni al ama dileklerini bana yaptıgını unutma alaaddinin sihirli lambasının cini değilim ben demişti=)))
paşa paşada alcak valla kız alıyo kolaymı:roflol:

kız allah seni napmasın çok güldürdün beni bugünkaydirigubbakcemile3
siz bindallı giycekmisiniz kınada ben karar veremiyorum ya bitürlü

erkeklerin hepsi aynı ya. aslında o altınlar bizde ama sonuçta ikimize ait. geleceğe yatırım aslında kaydirigubbakcemile3 ama anlamıyorlar ki klava:
kızlar laf açılmışken sorayım size de. sizlerde de bayram alışverişi var mı?

kız allah seni napmasın çok güldürdün beni bugünkaydirigubbakcemile3
siz bindallı giycekmisiniz kınada ben karar veremiyorum ya bitürlü
ben giyeceğim kesinlikle. çoook istiyorum. bir de nişanlıma dedim ki bana beşibiryerde takarsın kına yakıldıktan sonra dedim tam eskiye dönüş olur dedim. yapma ne olur rüyama giriyor sonra bu altınlar dio kaydirigubbakcemile3

allah sattırmasın kızlar ya neyse ben uyumaya rüya alemlerine dalmaya gidiyom aşkımı görürüm inşlh çarşı izni vardı yarın için normalde ama 30 ağusts törenleri vs derken iptalmiş aşkımıda göremiceme göre anca rüyamda görürüm zaten ii geceler kızlar :)
rüyalarınızda aşkınızı görmeniz sevgülülerinizle hasret gidermeniz dileğiyle:)

yok canım daha dogrusu uzakta oldugumuzdan olmaz. biz bohca filanda göndermedik cok aceleye gelmişti zaten kıyafetlerimiz takılar zor yetişti. kurbana büyük bi bohça yapalım diyodu annemler ama bilmiyorum ramazanbayramına bişey yaparmı konusmadık hiç

he bayram alışverişi var normalde canım seni gelip giydirir sana bişy takar yada harçlık verirler ama benim öyle bi kaynanamlar varki hayatta gelmicekleri için :) alışveriş falan hayal:)

nereye gidiyorsun daha bayram alışverişini konuşacaktık kaydirigubbakcemile3
ii geceler canım. ben de yatarım birazdan sabahın köründe arar yine benimkisi opuyorumnanaktan

tatlı rüyalar canım saol

sende adamın yüreğinemi indircenkaydirigubbakcemile3

bayram alışverişi hepimizde yok ozaman bende de olmaz büyük ihtimal. inşallah rüyamda kaynanamı bir de görümcemi görürüm kaydirigubbakcemile3

nereye gidiyorsun daha bayram alışverişini konuşacaktık kaydirigubbakcemile3
ii geceler canım. ben de yatarım birazdan sabahın köründe arar yine benimkisi opuyorumnanaktan

cnm genelde bayram alışverişini yapıyo erkek tarafı ama kişiliklerine ve görgülerine göre değişiyo açıkcaıs benmki hayal..gelmiyolarki alışveriş olsun :) ama size ii eğlenceler bayramlarda kızlar harçlık verirler alışverişe gidersiniz gezersiniz ohh valla

bayram alışverişi hepimizde yok ozaman bende de olmaz büyük ihtimal. inşallah rüyamda kaynanamı bir de görümcemi görürüm kaydirigubbakcemile3
benim allahtan görümcem yok bi erkek kardeşi var oda ufaklık zatenkaydirigubbakcemile3
ben hala annesine anne diyemiyorum siz diyomusunuz?? istiyolar ama diyemiyorum bitürlü ya

benimde yok öyle bi lüksüm canım ya boynu bükük oturur bütün bayram şeker çilolata yerim artık iç çeke çeke:roflol:

ben anne diyorum ama öle çok da içten olmuyor nedense. hani sevmediğimden de değil ama zamanla alışacağız artık.
ailesi biraz garip olduğu için beni de götürmezler galiba alışverişe. aslında çok garip gelirdi böle şeyler bana ne gereği var falan derdim ama nişanlandıktan sonra çok değiştim. herhalde çevreden görünce insan az da olsa özeniyor. aman neyse kendim çıkar alırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…