- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.701
benimde=)takcağımdan değil ama şu 24 trabon burmaları varya onlardan sitiycem benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sevmem sarı altın beyaz altın aldırdım ama annemler keske sarı alsaydın bunlar lazım olursa sattıgında para etmez dediler. allah sattırmasın tabi ama ben onu hiç düşünmemiştimki.. tektaşıda zaten genelde beyazaltına yapıyolar
bendeki de heves galiba. nişanlım da böyle olmasını istiyor kaydirigubbakcemile3 bu hevesin inş kısa sürede geçer dioklava: cimriii
ben de yeşil altın aldırdım ve çok pişman oldum. hiç düşünemedim ben de. neyse bunun daha düğünü var. düğünde heveslendiğim üç şey var zaten 1-kına gecesi 2- gelinlik 3- takı merasimi kaydirigubbakcemile3
erkeklerin hepsi aynı ya. aslında o altınlar bizde ama sonuçta ikimize ait. geleceğe yatırım aslında kaydirigubbakcemile3 ama anlamıyorlar kibenimkide takı alışverişine çıktığımızda dilediğni al ama dileklerini bana yaptıgını unutma alaaddinin sihirli lambasının cini değilim ben demişti=)))
paşa paşada alcak valla kız alıyo kolaymı:roflol:
ben giyeceğim kesinlikle. çoook istiyorum. bir de nişanlıma dedim ki bana beşibiryerde takarsın kına yakıldıktan sonra dedim tam eskiye dönüş olur dedim. yapma ne olur rüyama giriyor sonra bu altınlar dio kaydirigubbakcemile3kız allah seni napmasın çok güldürdün beni bugünkaydirigubbakcemile3
siz bindallı giycekmisiniz kınada ben karar veremiyorum ya bitürlü
erkeklerin hepsi aynı ya. aslında o altınlar bizde ama sonuçta ikimize ait. geleceğe yatırım aslında kaydirigubbakcemile3 ama anlamıyorlar kiklava:
kızlar laf açılmışken sorayım size de. sizlerde de bayram alışverişi var mı?
nereye gidiyorsun daha bayram alışverişini konuşacaktık kaydirigubbakcemile3allah sattırmasın kızlar yaneyse ben uyumaya rüya alemlerine dalmaya gidiyom aşkımı görürüm inşlh çarşı izni vardı yarın için normalde ama 30 ağusts törenleri vs derken iptalmiş aşkımıda göremiceme göre anca rüyamda görürüm zaten ii geceler kızlar :)
rüyalarınızda aşkınızı görmeniz sevgülülerinizle hasret gidermeniz dileğiyle:)
tatlı rüyalar canım saolallah sattırmasın kızlar yaneyse ben uyumaya rüya alemlerine dalmaya gidiyom aşkımı görürüm inşlh çarşı izni vardı yarın için normalde ama 30 ağusts törenleri vs derken iptalmiş aşkımıda göremiceme göre anca rüyamda görürüm zaten ii geceler kızlar :)
rüyalarınızda aşkınızı görmeniz sevgülülerinizle hasret gidermeniz dileğiyle:)
ben giyeceğim kesinlikle. çoook istiyorum. bir de nişanlıma dedim ki bana beşibiryerde takarsın kına yakıldıktan sonra dedim tam eskiye dönüş olur dedim. yapma ne olur rüyama giriyor sonra bu altınlar dio kaydirigubbakcemile3
nereye gidiyorsun daha bayram alışverişini konuşacaktık kaydirigubbakcemile3
ii geceler canım. ben de yatarım birazdan sabahın köründe arar yine benimkisi opuyorumnanaktan
tatlı rüyalar canım saol
sende adamın yüreğinemi indircenkaydirigubbakcemile3
bayram alışverişi hepimizde yok ozaman bende de olmaz büyük ihtimal. inşallah rüyamda kaynanamı bir de görümcemi görürüm kaydirigubbakcemile3
benim allahtan görümcem yok bi erkek kardeşi var oda ufaklık zatenkaydirigubbakcemile3bayram alışverişi hepimizde yok ozaman bende de olmaz büyük ihtimal. inşallah rüyamda kaynanamı bir de görümcemi görürüm kaydirigubbakcemile3
cnm genelde bayram alışverişini yapıyo erkek tarafı ama kişiliklerine ve görgülerine göre değişiyo açıkcaıs benmki hayal..gelmiyolarki alışveriş olsun :) ama size ii eğlenceler bayramlarda kızlar harçlık verirler alışverişe gidersiniz gezersiniz ohh valla
ben anne diyorum ama öle çok da içten olmuyor nedense. hani sevmediğimden de değil ama zamanla alışacağız artık.benim allahtan görümcem yok bi erkek kardeşi var oda ufaklık zatenkaydirigubbakcemile3
ben hala annesine anne diyemiyorum siz diyomusunuz?? istiyolar ama diyemiyorum bitürlü ya
benimde yok öyle bi lüksüm canım ya boynu bükük oturur bütün bayram şeker çilolata yerim artık iç çeke çeke:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?