- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.901
yeni okudum canım benim babamda ercişte yapmış askerliğini ama o dönemler çook zoemuş annem 3 ay hiç haber alamamış düşünsenize 3 koca ay!!gittiği yerde kalacak canım.Usta birliği ile acemi birliği aynı eşimin.HEpsi kısadönem orda.
yeni okudum canım benim babamda ercişte yapmış askerliğini ama o dönemler çook zoemuş annem 3 ay hiç haber alamamış düşünsenize 3 koca ay!!
şükürki biz yine günaşırı bile olsa konusuyoruz.
ya bir tek bu durum yer değişikliği denizci ve havacılarda mı var acaba :uhm:gittiği yerde kalacak canım.Usta birliği ile acemi birliği aynı eşimin.HEpsi kısadönem orda.
sanmaa bu süre boyunca ders çalıştımmm.
kutu açan programı izledim manyakmıyım neyimkaydirigubbakcemile3
dekoltemi giysen napsan:roflol:
bende içimde kalanları sana yaptırmaya çalışıyom:roflol:
dekolte giyersem kaydirigubbakcemile buduruma düşerim :)))
günaydın kızlar
turkbayragi şafak 138 turkbayragi
Günaydın buyrunnnnnnnnn
uzun bir aradan sonra sabah erken kalktım mirmirmirmir
okuullll başlıyor hihoyyyt
günaydınnnn
kızlar askeriyeye dekolte giyilmez kısa giyilmez denir ya ben ziyarete gittimgimde bir kız geldi resmen dikkat cekmek için giyinmiş. arkası ve göbegi transparan kolsuz bir bluz dar mavi kot ve ince topuklu ayakkabı. kırmızı ojeler kırmızı ruj. mavi siyah sacları vardı gözlerine siyah kalem cekmiş gözleride maviydi. bütün erkeklerin gözü ondaydı. sinir oldummmklava: bende esim o duruma düşmesin diye gayet hanım hanımcık giyindim fazla dikkat cekmemek için. :umursamaz:
günaydın canım hihoyyytGünaydın buyrunnnnnnnnn
uzun bir aradan sonra sabah erken kalktım mirmirmirmir
okuullll başlıyor hihoyyyt
bende sinir oldumgünaydınnnn
kızlar askeriyeye dekolte giyilmez kısa giyilmez denir ya ben ziyarete gittimgimde bir kız geldi resmen dikkat cekmek için giyinmiş. arkası ve göbegi transparan kolsuz bir bluz dar mavi kot ve ince topuklu ayakkabı. kırmızı ojeler kırmızı ruj. mavi siyah sacları vardı gözlerine siyah kalem cekmiş gözleride maviydi. bütün erkeklerin gözü ondaydı. sinir oldummmklava: bende esim o duruma düşmesin diye gayet hanım hanımcık giyindim fazla dikkat cekmemek için. :umursamaz:
canım nişanlım eve gelecek. dağıtım iznini kullanacak 7gün.
ben yerinde olsaydım kesin orda sinirden çatlardım. ne arsız insanlar var yahu. akrabaları bişey dememiş mi o kıza hayretklava:
günaydın canım hihoyyyt
bende sinir oldum
okadar erken arasında,bakacaklarını bildiği halde giyiyor
kesin bende sinir olurdum :dilcikar:
yuh yani erkek milleti iştekız erkek arkadasının yanına gelmiş. aralarında ciddi biseyde yok galiba. oglanı kafaya almaya calsıyor gibiydi. ertesi gün cocugun annesi ve teyzesi geldi yine bizim önümüzdeki bankta oturdular. cocuk kızdan bahsetti. annesi ve teyzesi yakısmaz bize dedi. cocuk ne dese beyenirsiniz. içi güzel olması önemli değil dıs güzellik önemli dediklava:
tahmin edebiliyorum canımüstelik transparan ama fileli sekilde. tam o tip işi. esim bile göz ucuyla bi kac kez baktı. fıttırdımmmklava:
canım hoşgeldin aramızaselam kıslar eşim gitti askere yeni katılıyorum aranıza 12 ağustosta gitti ve ben 12 haftalık hamileyim bebişimle birlikte bekliyoruz onu ve çooookkk özledik daha bugün 21. günü bitireceğiz bize çok çok sabır dileyin olurmu
selam kıslar eşim gitti askere yeni katılıyorum aranıza 12 ağustosta gitti ve ben 12 haftalık hamileyim bebişimle birlikte bekliyoruz onu ve çooookkk özledik daha bugün 21. günü bitireceğiz bize çok çok sabır dileyin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?