Ksa dnem Askerlik...

günaydn kızlar güzel haberler alacağnz bir gün olsn ...
senem o ne yaa gıcık olrdm bende olsammm manyak mı ne

kızlar bugün okulda toplantı vardı gittim. ve neler geldi başımıza :roflol:
güler misin ağlar mısın dedirtecek bişey.
bizim okula yeni bir matematik öğretmeni atanmış. adam vandan geldi hataylıymış. buraya kadar herşey normal. ama adam ŞıFOREN. adamın raporu bile var ve görev yapıyor düşenebiliyor musunuz. adama müdür yardımcısı adını söyledi adam HATIRLAMIYORUM dedi :roflol: müdür yardımcısı önce şaka yaptığını zannetti ve güldü. ne gülüyorsun beee diye çıkıştı bizim mdr yrdmcısına :) adam gitti biz de eski okulunu aradık. sorduk adamı nasıl diye. eski müdürü şey dedi; eğer kızdırmazsanız saldırgan olmaz aksi taktirde saldırgan olabilir dedi :1shok: adam evliymiş ama boşanmış. karısı hastalığı geçer diye beklemiş ama en son oğluna,3-4 yaşlarındaymış galiba oğlu, ve karısına bıçakla saldırınca eşi de boşanmış artık adamdan.
allahım ya bu sene bu adamla nasıl geçecek. cidden korkuyorum

ya nasıl bole bir insan gorev yapar ki millet çocğunu sokaktan toplamıyor malesef karısı bile çekememiş adamı şikayetçi olun hayret ya bu da neyin nesi

o da kendini adam yerine koyuyordur şimdi. böyleleri tam sopalık vallahi klava:

hoşgeldin canım a.s. bir de bebişimiz olacak yaşasın
günaydn kızlar güzel haberler alacağnz bir gün olsn ...
senem o ne yaa gıcık olrdm bende olsammm manyak mı ne

günaydın canım. benimkisi bugün kıskançlığa başladı bugün okullar açıldı ya sengözlerimebaksanab

şizofren bir insana nasıl çocuk emanet ediyorlar anlamadım
bide matematik mi anlatacak
çocukların ruh sağlığını bozmassa,bişey yapmassa iyi :umursamaz:

ya nasıl bole bir insan gorev yapar ki millet çocğunu sokaktan toplamıyor malesef karısı bile çekememiş adamı şikayetçi olun hayret ya bu da neyin nesi

adam kaç yıldır öğretmenlik yapıyormuş. şaştım kaldım doğrusu. bugün müdür kaymakama gitti bakalım prosedür nedir diye konuşacak. saldırganlaşabiliyormuş bir de. bir kere daha şaştım kaldım bugün

ben de çook şaşırdım. çocuklardan önce biz korktuk doğrusu. onlar görse ne yaparlar bilemiyorum artık. inşallah kaymakam halleder bu işi de hepimiz rahata ereriz.

hayret bir olay :1shok: nasıl eğitim vermesine izn verebiliyorlar bunun :1shok: gerçi burası türkiye herşey olur :roflol:

merhabalar kızlar zemuszemus nasılsınız bakim
iiyiz canım sen nasılsın hihoyyyt

hayret bir olay :1shok: nasıl eğitim vermesine izn verebiliyorlar bunun :1shok: gerçi burası türkiye herşey olur :roflol:
ben de şok oldum inan. torpil işi var gibi ama bakalım.

ne insanlara kaldık eğitimden hükümete,hükümetten askeriyeye kadar .....
hiç sorma canım.
merhaba kızlar nasılsınız şafakk bugün 16 :))))))))) devirdik şafağıııı darısı bekleyenlere...

amin canım. az kalmış senin de ne güzel

geçicek kızlar,sabır..tören şafak 9 şafak 137 sıkıldımmm herşeyden.sensiz tadı tuzu kalmadı:çok üzgünüm:

Geçer de nasıl geçer bilemiyorum daha yolun başında zorladı neyse yapıcak bişey yok sabırla bekliycez mesela benim o buradayken katılamadığım etkinlikler vardı onları gerçekleştirmeyi düşünüyorum hem vakit geçmiş olur banada faydası olur:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…