- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.921
o da kendini adam yerine koyuyordur şimdi. böyleleri tam sopalık vallahikız erkek arkadasının yanına gelmiş. aralarında ciddi biseyde yok galiba. oglanı kafaya almaya calsıyor gibiydi. ertesi gün cocugun annesi ve teyzesi geldi yine bizim önümüzdeki bankta oturdular. cocuk kızdan bahsetti. annesi ve teyzesi yakısmaz bize dedi. cocuk ne dese beyenirsiniz. içi güzel olması önemli değil dıs güzellik önemli dediklava:
selam kıslar eşim gitti askere yeni katılıyorum aranıza 12 ağustosta gitti ve ben 12 haftalık hamileyim bebişimle birlikte bekliyoruz onu ve çooookkk özledik daha bugün 21. günü bitireceğiz bize çok çok sabır dileyin olurmu
günaydn kızlar güzel haberler alacağnz bir gün olsn ...
senem o ne yaa gıcık olrdm bende olsammm manyak mı ne
şizofren bir insana nasıl çocuk emanet ediyorlar anlamadımkızlar bugün okulda toplantı vardı gittim. ve neler geldi başımıza :roflol:
güler misin ağlar mısın dedirtecek bişey.
bizim okula yeni bir matematik öğretmeni atanmış. adam vandan geldi hataylıymış. buraya kadar herşey normal. ama adam ŞİFOREN. adamın raporu bile var ve görev yapıyor düşenebiliyor musunuz. adama müdür yardımcısı adını söyledi adam HATIRLAMIYORUM dedi :roflol: müdür yardımcısı önce şaka yaptığını zannetti ve güldü. ne gülüyorsun beee diye çıkıştı bizim mdr yrdmcısına :) adam gitti biz de eski okulunu aradık. sorduk adamı nasıl diye. eski müdürü şey dedi; eğer kızdırmazsanız saldırgan olmaz aksi taktirde saldırgan olabilir dedi :1shok: adam evliymiş ama boşanmış. karısı hastalığı geçer diye beklemiş ama en son oğluna,3-4 yaşlarındaymış galiba oğlu, ve karısına bıçakla saldırınca eşi de boşanmış artık adamdan.
allahım ya bu sene bu adamla nasıl geçecek. cidden korkuyorum
ya nasıl bole bir insan gorev yapar ki millet çocğunu sokaktan toplamıyor malesef karısı bile çekememiş adamı şikayetçi olun hayret ya bu da neyin nesi
ben de çook şaşırdım. çocuklardan önce biz korktuk doğrusu. onlar görse ne yaparlar bilemiyorum artık. inşallah kaymakam halleder bu işi de hepimiz rahata ereriz.şizofren bir insana nasıl çocuk emanet ediyorlar anlamadım
bide matematik mi anlatacak
çocukların ruh sağlığını bozmassa,bişey yapmassa iyi :umursamaz:
şizofren bir insana nasıl çocuk emanet ediyorlar anlamadım
bide matematik mi anlatacak
çocukların ruh sağlığını bozmassa,bişey yapmassa iyi :umursamaz:
şafak 36 tekirdağ/ merkez :gitme: hadi şafak bitlmaz:
Günaydın hoşgeldin şafak bitmiş neredeyse senin ne güzel alkisalkisalkis
merhaba kızlar nasılsınız şafakk bugün 16 :))))))))) devirdik şafağıııı darısı bekleyenlere...
iiyiz canım sen nasılsın hihoyyytmerhabalar kızlar zemuszemus nasılsınız bakim
ben de şok oldum inan. torpil işi var gibi ama bakalım.hayret bir olay :1shok: nasıl eğitim vermesine izn verebiliyorlar bunun :1shok: gerçi burası türkiye herşey olur :roflol:
hiç sorma canım.ne insanlara kaldık eğitimden hükümete,hükümetten askeriyeye kadar .....
merhaba kızlar nasılsınız şafakk bugün 16 :))))))))) devirdik şafağıııı darısı bekleyenlere...
aminnnnnn qecermi ki o qünler
tabiki geçecek canım kaçınılmaz olacak kavuşmakopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?