Ksa dnem Askerlik...

Hoşgeldin canım aramıza,benimde 12 ağustos gidenlerden kısa mı uzun mu çıktı senin bebiş hayırlı olsun ne güzel ondan bir parçayla bekliyeceksin.:1hug:

canım kısa dönem çanakkale gelibolu evet ondan bi parça ve ilk hamileliğim onsuz gçmesi biraz zor oluyor ama herşeyde vardırya bir hayır hamileliim sayesinde zaman daha farklı 1 yıllık evliyiz ve 5 ay nişan 2 ay tanışma dönemini dahil ayrı kaldığımız süre hiç 24 saati geçmemişti şimdi 20 tane 24 saat geçirdik

keşke ben de böyle bişey yapabilsem ama okul ve kurslar haricinde hiçbişeye izin yok ama ben çok seviyorum nişanlımı buyüzden de hiç dert etmiyorum bu kısıtlamalarını opuyorumnanaktan

keşke ben de böyle bişey yapabilsem ama okul ve kurslar haricinde hiçbişeye izin yok ama ben çok seviyorum nişanlımı buyüzden de hiç dert etmiyorum bu kısıtlamalarını opuyorumnanaktan

her erkekte mutlaka bi takım kısıtlamalar oluyor ama aranızı bozmadan uygun zamnalarda bazı etkinliklerden kendini alıkoyma ki yavaş yavaş bazı şeylere alışsın çünki evliliğin ilk yıllarında bu ksııtlamalar atıyor ve sonunda bunalan taraf olup patlama yaşayabiliyorsun mink bir dost tavsiyesi olarak dşün sakın yanlış anlama tatlı tatlı sorun haline getirmeden alıştır seni dışrıda kısıtlamsın ilerde sen zorlanırsın cnm tecrbeli olarak söylüyorum : :icecream:

[B]Kısıtlamamı var hımm anladım eğerki dert etmiyorsan bu haliyle seviyosan ne mutlu sana canımm:1hug:
Bende çalışıyorum işten sonra spora gidiyim etkinliklere katılıyım sırf zaman geçsin ve banada faydalı olursa,artı sevgilimin hoşuna gidiyo ben askerdeyim diye rahibe gibi manastıra çekilmesırnaşık şey bişeylerle meşgul ol üzersin yoksa diyo, o buradayken ne kadar renkliydi hayat ama şimdi yok ve renklerimde gitti onunla siyah beyaz yaşıyorum aslında meğer ne çok severmişim ben onusenağlamasenağlama[/B]

kiminle kalıyorsun peki eşin yokken. hepimizden daha zordur senin için bu ayrılık. hamilesin çünkü.
darısı kurnaz'ın başına. ben aklıma geldikçe dua ediyorum valla onun için :Saruboceq:

kiminle kalıyorsun peki eşin yokken. hepimizden daha zordur senin için bu ayrılık. hamilesin çünkü.
darısı kurnaz'ın başına. ben aklıma geldikçe dua ediyorum valla onun için :Saruboceq:

canım ben bu konuda biraz şanslıyım bir devlet kurumunda çalışıyorum annemler üst katta lojmandalar bende alt katta çalışıyorum evimi kapattım ve annemelre taşındım bu beş aylık dönemi ve hamileliimin zor anlarını ailemin desteği ile atlatıyorum tabi işimin yakın olamsı öğle aralarında evimde dinlenebiliyor olmam ayrı bir lğks oldu benim için hani vardır ya babam saolsun delikafadulden:roflol::roflol:

niye yanlış anlayayım canım tam tersine sevindim.
tavsiyelerin aklımın bir köşesinde olacak canım teşekkürler a.s.

evet canım şimdilik benim için pek sorun olmuyor. nişanlımla ikimiz de aynı ilçede çalışıyoruz ve burda yapacak pek birşey yok aslında. ama ile gitme imkanım var. ama işte ona da izin çıkmaz. neyse artık geldiğinde beraber yaparız bişeyler. :))

ona çok sinirliyim.az önce konuştuk .keşke açmasaymısım.adam ordanda yetio ya
:teselli: boşver diyebiliyorsan de canım.

şanslıymışsın canım cidden. eee okadar da olsun ama değil mi sonuçta hamile hamile asker yolu gözlüyorsun

allah m kavştrsn canm
bebeğini de sağsalm kucağna almayı nasip etsin ..
benm eşim aralk başı asker ve ewleneli kasımda 2 yıl olacak benm de 1 yaşnda da bir oğlm var :)

[

Ne oldu canım hayırdır paylaşmak istermisin,sakin ol birazz

bi tavır kendini çekme soğuk konuşmalar sürekli sitem..sanki ben gönderdim onu askere .kiminle konuşsam aa iyiymiş dün konuştuk neşesi yerinde fln diyo.kayınvalidemde çok iyiyymiş dio.adam ben le konuşunca sürekli şikayet naz niyaz aa yeter ama .ben zaten üzülüyorum birde o tuzu biberi oluyo.beni rahatlatacak 1 gün bile güzel konuşarak kapamadı teli ya.dün örneğin vakit yokmuş aramadı beni.öğreniyorum ki başkalarını aramış.ee şimdi bu ne yani,,,,

nazı sana geçiyordur sadece diyeceğim ama haklı olarak bana bile kızabilirsin.
birsüre sonra aklı başına gelir inşallah ya da o süreyi beklemeden sen ona bu durumu izah etsen nasıl bir tepki verir ki?

klava:
gelde sinirlenme bu işe işte:umursamaz:
bende eşime diyorum ki bak aşkım zorlanırsan oruç tutma sonuçta sen askersin
eğitim,sıcak vs.rahatsızlanırsın
beni bir azarladı nerden çıkartıyorsun
askeriz diye oruç tutmayacakmıyız diye
ben onu düşünüyorum,oda beni bir güzel azarlıyor :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…