- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.961
allah m kavştrsn canm
bebeğini de sağsalm kucağna almayı nasip etsin ..
benm eşim aralk başı asker ve ewleneli kasımda 2 yıl olacak benm de 1 yaşnda da bir oğlm var :)
klava:
gelde sinirlenme bu işe işte:umursamaz:
bende eşime diyorum ki bak aşkım zorlanırsan oruç tutma sonuçta sen askersin
eğitim,sıcak vs.rahatsızlanırsın
beni bir azarladı nerden çıkartıyorsun
askeriz diye oruç tutmayacakmıyız diye
ben onu düşünüyorum,oda beni bir güzel azarlıyor :çok üzgünüm:
selam kıslar eşim gitti askere yeni katılıyorum aranıza 12 ağustosta gitti ve ben 12 haftalık hamileyim bebişimle birlikte bekliyoruz onu ve çooookkk özledik daha bugün 21. günü bitireceğiz bize çok çok sabır dileyin olurmu
günaydın kızlarrr...senemcim çok haklısın fittırmakta.ben delirmekle kalmaz birde kavga eder gelirdim.okadar zmn sen beni görme,gelmişim ayağına dön birde göz ucuyla başkasına bak.sinirden patlardım..kötükedihüsoklava:
yuh yani erkek milleti işte
tek kelimeyle iğrenç buluyorum :dilcikar:
tahmin edebiliyorum canım
ya bide normal zamanda o tip bir kıyafet dıkkat çekerken
bir sürü erkeğin olduğu bir yere bu şekilde giyinip gitmek,ne maksatla yani QUOTE]
evet canlarım umarım yemin töreninde o tipler olmaz
bi tavır kendini çekme soğuk konuşmalar sürekli sitem..sanki ben gönderdim onu askere .kiminle konuşsam aa iyiymiş dün konuştuk neşesi yerinde fln diyo.kayınvalidemde çok iyiyymiş dio.adam ben le konuşunca sürekli şikayet naz niyaz aa yeter ama .ben zaten üzülüyorum birde o tuzu biberi oluyo.beni rahatlatacak 1 gün bile güzel konuşarak kapamadı teli ya.dün örneğin vakit yokmuş aramadı beni.öğreniyorum ki başkalarını aramış.ee şimdi bu ne yani,,,,
klava:
gelde sinirlenme bu işe işte:umursamaz:
bende eşime diyorum ki bak aşkım zorlanırsan oruç tutma sonuçta sen askersin
eğitim,sıcak vs.rahatsızlanırsın
beni bir azarladı nerden çıkartıyorsun
askeriz diye oruç tutmayacakmıyız diye
ben onu düşünüyorum,oda beni bir güzel azarlıyor :çok üzgünüm:
:umursamaz:
öyle canım ilgisiz davrancan canları öyle istiyor
hayır bide nasılsın diyo,hep iyiyim diyeceksin
kötüyüm dersen ağzının payını veriyor bir güzel
kız yoksa tanıdın mı beni? :roflol:
bi tavır kendini çekme soğuk konuşmalar sürekli sitem..sanki ben gönderdim onu askere .kiminle konuşsam aa iyiymiş dün konuştuk neşesi yerinde fln diyo.kayınvalidemde çok iyiyymiş dio.adam ben le konuşunca sürekli şikayet naz niyaz aa yeter ama .ben zaten üzülüyorum birde o tuzu biberi oluyo.beni rahatlatacak 1 gün bile güzel konuşarak kapamadı teli ya.dün örneğin vakit yokmuş aramadı beni.öğreniyorum ki başkalarını aramış.ee şimdi bu ne yani,,,,
yok kız nerden tanıcam. Sadece merak ettim yaşın genç nasıl oldu da böyle bi dönemde atanadın diye merak ettim.Ben atanamıyorum dakötükedihüso
aynı şeyi bende çekiorum cnm teyzesini arıo baya uzun konusuo o gun beni 1 dk bile aramıo
aynı şeyi bende çekiorum cnm teyzesini arıo baya uzun konusuo o gun beni 1 dk bile aramıo
günaydınnnn
kızlar askeriyeye dekolte giyilmez kısa giyilmez denir ya ben ziyarete gittimgimde bir kız geldi resmen dikkat cekmek için giyinmiş. arkası ve göbegi transparan kolsuz bir bluz dar mavi kot ve ince topuklu ayakkabı. kırmızı ojeler kırmızı ruj. mavi siyah sacları vardı gözlerine siyah kalem cekmiş gözleride maviydi. bütün erkeklerin gözü ondaydı. sinir oldummmklava: bende esim o duruma düşmesin diye gayet hanım hanımcık giyindim fazla dikkat cekmemek için. :umursamaz:
yuhh ben olsam kızı biköşede sıkıştırır döverdim:mymeka: aşifte çok erkekler napsın!!
oyoyoy aynı dertler bendede var
yuhh ben olsam kızı biköşede sıkıştırır döverdim:mymeka: aşifte çok erkekler napsın!!
Arkadaşlar merhaba biraz izin yaptım yoktum buralarda neler yaptınız yavaş da olsa zaman geçiyor değil mia.s
hoşgeldin. birara sanki zaman dah hızlı geçiyormuş gibi geldi ama şimdi durdu sanki geçmek bilmiyor. mafoldumbenArkadaşlar merhaba biraz izin yaptım yoktum buralarda neler yaptınız yavaş da olsa zaman geçiyor değil mia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?