Ksa dnem Askerlik...

anlayamıyoruz bu erekeleri.istiyo zannediyoruz ilgilenioruz adamın yaptığına bak.ilgisiz bırakıyoruz ondan snr zaten dağılıyoruz bu ne yaa

:umursamaz:
öyle canım ilgisiz davrancan canları öyle istiyor
hayır bide nasılsın diyo,hep iyiyim diyeceksin
kötüyüm dersen ağzının payını veriyor bir güzel

allah m kavştrsn canm
bebeğini de sağsalm kucağna almayı nasip etsin ..
benm eşim aralk başı asker ve ewleneli kasımda 2 yıl olacak benm de 1 yaşnda da bir oğlm var :)

ayyy cnaım benimmmm mevlam sanada kolaylık versin sne en yapacksın evinde mi kalacaksın inşallah kısa dönem yapacaktır mirmirmirmir

valla biizmkide oruçlarını tutmuyor diye üzülüyorum ben

hosgeldin seyyar. burda hamile arkadasalrımızda var evli olarak asker beklemek bile zor gelirken hamile olmak iki kat zordur. Allah sabır versin canım

demek ki fazla düşünmekte yaramıyor kızlar. insan en yakınına sevdiğine naz yapar deniyor ama yapacaklarsa annelerine naz yapsınlar....klava:

:umursamaz:
öyle canım ilgisiz davrancan canları öyle istiyor
hayır bide nasılsın diyo,hep iyiyim diyeceksin
kötüyüm dersen ağzının payını veriyor bir güzel

bende dün hastaydım sesim kötü geliyor diye bisey sakladıgımı sanmıs. bisey oldu sen bana söylemiyorsun niye soguksun bilmem ne...

aynı şeyi bende çekiorum cnm teyzesini arıo baya uzun konusuo o gun beni 1 dk bile aramıo

yok kız nerden tanıcam. Sadece merak ettim yaşın genç nasıl oldu da böyle bi dönemde atanadın diye merak ettim.Ben atanamıyorum dakötükedihüso

özelden yazdım canım atanma hikayemi şutarafagitti

aynı şeyi bende çekiorum cnm teyzesini arıo baya uzun konusuo o gun beni 1 dk bile aramıo

az kaldı senin galiba. dönünce halledersin sen sorunları

yuhh ben olsam kızı biköşede sıkıştırır döverdim:mymeka: aşifte çok erkekler napsın!!

Arkadaşlar merhaba biraz izin yaptım yoktum buralarda neler yaptınız yavaş da olsa zaman geçiyor değil mia.s

oyoyoy aynı dertler bendede var

sanırım hepimzin derdi aynı. Erkeklerin hepsi aynı model sadece birbirlerinden ayrılması için Allah farklı yüzler vermiş

yuhh ben olsam kızı biköşede sıkıştırır döverdim:mymeka: aşifte çok erkekler napsın!!

içimden gelmedi deilkötükedihüso

Arkadaşlar merhaba biraz izin yaptım yoktum buralarda neler yaptınız yavaş da olsa zaman geçiyor değil mia.s

hosgeldin deniz. senin kac gün kaldı?

Seninle aynı senemcim bekliyoruz bir de 2 basamaklılara düşse daha da güzel olacakyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…