Ksa dnem Askerlik...

off ya arıyorum arıyorum içtimada diyorlar. klava:
bugün maraş dondurması aldım yerken ağladım :çok üzgünüm: 1kilo dondurmayı yarım saat sürmeden bitirirdik sonunda da kaşık savaşı yapardık :))

Arkadaşlar merhaba biraz izin yaptım yoktum buralarda neler yaptınız yavaş da olsa zaman geçiyor değil mia.s
hoşgeldin canım aynı herşey hergünümüz telefon beklemekle geçiyo ararsa çocuklar gibi seviniyoruz aramazsa oturup ağlıyoruz nekadar aciziz aslında demi...

kıyamam=)
bende onla yediğim hiçbişeyi yiyemıyorum boğazımda düğümleniyo lokmalarım.gelsin hergün pizza yapcam cok severdi hergün yenmez diye yapmazdım ama giderken yola koydum içimde kalcaktı yoksa.. elazıg otobüsü kokmuslardır sucuk sucuk=)))

1saattir arıyorum sürekli meşgul acaba açık mı bırakıyorlr tlfnu belli bir saatten sonra mafoldumben

oraya giden otobüsler zaten leş gibi kokuyor merak etme. yolda lahmacun kebap ne varsa yiyorlar

1saattir arıyorum sürekli meşgul acaba açık mı bırakıyorlr tlfnu belli bir saatten sonra mafoldumben

Açık bıraktıklarını sanmıyorum ama yoğunluk çok oluyo canım benim eşim çaldırır ben onu ararım o telefonun başındayken bile meşgul çalıyo onlar aramasa dışarıdan arıyolar bizim gibi doğal olarakta düşmüyo malesef

offf ya görüşemedim. uykulu bir asker açtı telefonu uyudular dedi mafoldumben
2defa görüştük sadece. çok sinir oldum ya

tavuk gibi erkenden yatmış zaten görüşemedim. arayacağım diye de not bırakmıştım. yarın ii bir kaprisi haketti. 1saattir elimdeydi tlf,parmaklarım ağrımıştı. koca tavuk ne olacak :mymeka:

katılıyorum bizde deöyle oluyor esim caqrı yapar ben ararım

şehit olan uzman çavuş meğer istifa dilekçesi vermiş şehit olmadan önce ve kabul edilmiş. bu son operasyonun, şehit olmazsan eğer bundan sonra operasyona çıkmayacaksın ve ekim ayında ilişiğin kesilecek demişler. eşi de ailesi de bölge çok tehlkili olduğu için istifa et demişler o da istifa etmiş. ama eve cenazesi gelmiş.

tavuk gibi erkenden yatmış zaten görüşemedim. arayacağım diye de not bırakmıştım. yarın ii bir kaprisi haketti. 1saattir elimdeydi tlf,parmaklarım ağrımıştı. koca tavuk ne olacak :mymeka:

çok yoruluyolar canım ne yapsın dayanamamıştır. nişanlım 11bucukta aradı yeni bitmiş eğitimleri telefondada sıra varmış çok iyigeceler dedi kapattı 1kez konustuk bugün oda bukadar.

Ne zaman olmus bu yaa ??

Hakkarı de kı 4 sehtten baskamı bu yenımı ??

Allah yardım etsın yaa, yakınlarına sabır versın cok zor coookkkk....

Allahım bızı sevdıklerımızın yoklugu ıle sınama ne olur...

çok yoruluyolar canım ne yapsın dayanamamıştır. nişanlım 11bucukta aradı yeni bitmiş eğitimleri telefondada sıra varmış çok iyigeceler dedi kapattı 1kez konustuk bugün oda bukadar.

görüşeceğimiz gün yaklaştı ama ben de acayip bir sinir ve alınganlık var anlamadım gitti. yarın benim doğumgünüm bugün şey dedi sana hediye almayı isterdim ama burdan çıkammıyorum, cuma günü de kapının önünden bineceğim otobüse o yüzden cuma günü de alamam dedi. bunda kızacak ya da alınacak bişey yoksa aslında biliyorum ama nedense moralim bozuldu işte. bizdeki de şans işte daha ilk doğumgünümdü ama askerde

canım hatlarda bazen sorunda oluyor. bizde de esim caldırır ben ararım. hemen aramama ragmen telefon cogu zaman mesgul calıyor. bende beni caldırıp hemen kimi aradı diye kızardım megersem düşmüyormus.

demek ki içlerine dogmus. insanın kaderinde yazılmıssa ne yapsan fayda yok. Ailesine Allah sabır versin

burcucum sizinde mi gece egitimleri basladı. esimde gece ararım dedi ama arayamadı bende hasta oldugum halde yatamadım arar diye. simdide uyku tutmadı

üzülme canım ilerde daha cokkkk dogumgünü kutlarsınız. Cocukda haklı. bu seferlik böyle olsun.

yemin törenine gidemicekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…