- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.001
üzülme canım ilerde daha cokkkk dogumgünü kutlarsınız. Cocukda haklı. bu seferlik böyle olsun.
yemin törenine gidemicekmisin?
aynen öyle canım. bazen ne kadar kaçmak istesek de alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıyoruz.demek ki içlerine dogmus. insanın kaderinde yazılmıssa ne yapsan fayda yok. Ailesine Allah sabır versin
yemin törenine gelme dedi. eskilere sormuş aileyle sadece 5-10 dk görüşebilirsiniz demişler. o da yolu çekme boşuna ben eve geleceğim sen oraya gelirsin dedi. yani kayınvalidemin evinde bekleyeceğim. orda herkesin ailesi bulunurken kendini yalnız hissedersin geleyim istersen ben dedim ama gerek yok dedi.
canım telefonlar sürekli meşgul oluyor,ben aralıksız aryorum bazen yarımsaati 45 dakikayı buluyor düşürmek,birde saat 10 dan sonra aramak yasakmış,eşim söylemişti.en azından onların birliği öyleymiş,1saattir arıyorum sürekli meşgul acaba açık mı bırakıyorlr tlfnu belli bir saatten sonra mafoldumben
canım günaydın az kaldı ne güzel :lepi:şafakk sıkıştırıyor kızlarrr:lepi: şafakkk 15 bugünakannehirkaydirigubbakcemile2
canım günaydın az kaldı ne güzel :lepi:
evet canım şafak bitti nerdeyse tabi bende bittim ama güçlü olmak lazım :gitme: sizler daha güçlü durun :1hug:
şafak 13
şafakk sıkıştırıyor kızlarrr:lepi: şafakkk 15 bugünakannehirkaydirigubbakcemile2
günaydnnn kızlar
yaa neden ki canmm
:)) geyik sohbetlerine de katılblrsn canm burada kimse olmadğnda kafan dağlr
Kızlar az önce eşim aradı. Hakkari merkezdeydi önceden de yazmıştım. Orada kalır diye ümit ediyordum ama bu sabah kura çekmişler. Yüksekova jandara ilçe komutanlığı karargah çıkmış. Belli etmemeye çalışsam da konuşurken boğazım düğüm düğüm oldu. Oralar da askeri olanınız var mı? Gerçi diğer arkadaşlarının bazıları sınır karakollarına çıkmış. Gariplerim arayıp haber bile verememişler ailelerine üzülmesinler diye. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım sen bütün askerlerimizi koru, esirge kötülere fırsat verme yarabbim. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Alnımıza yazılanı göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?