Ksa dnem Askerlik...

canım hakkınızda hayırlısı buymuş demek
burda bir arkadaş vardı
onun eşide hakkaride

hihoyyyt bugün sabah nişanlım mesaj gönderdi. nasıl sevindim anlatamam. hihoyyyt
ankesörlü telefondan gönderdi

cnm hakkınızda hayırlısı benmkide şırnakta ilk duyduğumda aynen senin gibi oldum hatırlamak bile istemiorum ağlamaktan deli olmuştum ama şimdi alıştım sadece dua etmeyi ögrendim her saniye sende devamlı dua et allah sana bağışlasın eşini cnm.kısa dönemmiydi?

nasıl msj? Alla alla baya cahilmişim

nasıl gönderdi canım :bbo:

ben esimin msjlarınıda özledim. eski msjları okuyup duruyorum. megersem ne degerliymiş mafoldumben

biz normalde çok mesaj göndermezdik birbirimize ama insan bunu bile özlüyormuş.
bugün doğumgünüm dün yazmıştım ilk doğumgününde ayrıyız diye. o da böle bişey yapmış. kızlar ankesörlü telefondan göndermiş ama özel bir ankesörlü telefon mu yani ayrı bir mesaj yazma bölümü mü var onu bilmiyorum. ama gün içinde arar beni sorarım. bu mesajı hiç silmeyeceğim okadar özel geldi ki bana. :asigim:

ben esimin msjlarınıda özledim. eski msjları okuyup duruyorum. megersem ne degerliymiş mafoldumben

bende eski mesajları silemedim ne yazıkki
sürekli onları okuyorum
resimlerine bakıyorum
düğün resimlerimize bakıyorum :çok üzgünüm:

dün akşam ilk aradığımda düştü telefon.şsaşırdım.malesef iftara gitmiş herkes görüştürmediler yine konuşamadımlaelaelaelaelae

canım ne romantik opuyorumnanaktan
bizimde evlilik yıldönümümüz ayrı geçecek
ama olsun yeterki biran önce gelsinler :Saruboceq:

bugün içim cok sıkılıyorrr:umursamaz:
bana da ara ara geliyorlar
bugünde bitse eve gitsem diye saate bakıyorum :gitme:

dün akşam ilk aradığımda düştü telefon.şsaşırdım.malesef iftara gitmiş herkes görüştürmediler yine konuşamadımlaelaelaelaelae
canım düşürdüğün zaman zaten ya iştimada oluyorlar ya eğitimde :bbo:

CANIMMMM İYİKİ DOGDUNNNNNopuyorumnanaktana.s.

doğumgünün kutlu olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…