- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.021
günaydın canlarım şafak 13 olarak darısı hepinizin başına diyorum. allah yardımcınız olsu...
canım hakkınızda hayırlısı buymuş demekKızlar az önce eşim aradı. Hakkari merkezdeydi önceden de yazmıştım. Orada kalır diye ümit ediyordum ama bu sabah kura çekmişler. Yüksekova jandara ilçe komutanlığı karargah çıkmış. Belli etmemeye çalışsam da konuşurken boğazım düğüm düğüm oldu. Oralar da askeri olanınız var mı? Gerçi diğer arkadaşlarının bazıları sınır karakollarına çıkmış. Gariplerim arayıp haber bile verememişler ailelerine üzülmesinler diye. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım sen bütün askerlerimizi koru, esirge kötülere fırsat verme yarabbim. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Alnımıza yazılanı göreceğiz.
kızlar rabbim tüm askerlerimizi korusun...
.......şafak 13 :) başka yok bittiii:)
şafak 14 ankaraaaaaaa
hihoyyyt bugün sabah nişanlım mesaj gönderdi. nasıl sevindim anlatamam. hihoyyyt
ankesörlü telefondan gönderdi
Kızlar az önce eşim aradı. Hakkari merkezdeydi önceden de yazmıştım. Orada kalır diye ümit ediyordum ama bu sabah kura çekmişler. Yüksekova jandara ilçe komutanlığı karargah çıkmış. Belli etmemeye çalışsam da konuşurken boğazım düğüm düğüm oldu. Oralar da askeri olanınız var mı? Gerçi diğer arkadaşlarının bazıları sınır karakollarına çıkmış. Gariplerim arayıp haber bile verememişler ailelerine üzülmesinler diye. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım sen bütün askerlerimizi koru, esirge kötülere fırsat verme yarabbim. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Alnımıza yazılanı göreceğiz.
nasıl gönderdi canım :bbo:hihoyyyt bugün sabah nişanlım mesaj gönderdi. nasıl sevindim anlatamam. hihoyyyt
ankesörlü telefondan gönderdi
nasıl gönderdi canım :bbo:
nasıl msj? Alla alla baya cahilmişim
nasıl gönderdi canım :bbo:
ben esimin msjlarınıda özledim. eski msjları okuyup duruyorum. megersem ne degerliymiş mafoldumben
ben esimin msjlarınıda özledim. eski msjları okuyup duruyorum. megersem ne degerliymiş mafoldumben
bende eski mesajları silemedim ne yazıkki
sürekli onları okuyorum
resimlerine bakıyorum
düğün resimlerimize bakıyorum :çok üzgünüm:
canım ne romantik opuyorumnanaktanbiz normalde çok mesaj göndermezdik birbirimize ama insan bunu bile özlüyormuş.
bugün doğumgünüm dün yazmıştım ilk doğumgününde ayrıyız diye. o da böle bişey yapmış. kızlar ankesörlü telefondan göndermiş ama özel bir ankesörlü telefon mu yani ayrı bir mesaj yazma bölümü mü var onu bilmiyorum. ama gün içinde arar beni sorarım. bu mesajı hiç silmeyeceğim okadar özel geldi ki bana. :asigim:
bana da ara ara geliyorlarbugün içim cok sıkılıyorrr:umursamaz:
canım düşürdüğün zaman zaten ya iştimada oluyorlar ya eğitimde :bbo:dün akşam ilk aradığımda düştü telefon.şsaşırdım.malesef iftara gitmiş herkes görüştürmediler yine konuşamadımlaelaelaelaelae
biz normalde çok mesaj göndermezdik birbirimize ama insan bunu bile özlüyormuş.
bugün doğumgünüm dün yazmıştım ilk doğumgününde ayrıyız diye. o da böle bişey yapmış. kızlar ankesörlü telefondan göndermiş ama özel bir ankesörlü telefon mu yani ayrı bir mesaj yazma bölümü mü var onu bilmiyorum. ama gün içinde arar beni sorarım. bu mesajı hiç silmeyeceğim okadar özel geldi ki bana. :asigim:
bana da ara ara geliyorlar
bugünde bitse eve gitsem diye saate bakıyorum :gitme:
biz normalde çok mesaj göndermezdik birbirimize ama insan bunu bile özlüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?