Ksa dnem Askerlik...

dün akşam ilk aradığımda düştü telefon.şsaşırdım.malesef iftara gitmiş herkes görüştürmediler yine konuşamadımlaelaelaelaelae

ben zaten bir türlü düşüremiyorum. bu arayıp konusanlar telefonun basından hiç kalkmıyor galiba...:sm_confused:

a.s.canım doğum günün kutlu olsun sen üzülmeee geell ben sana şööyle bi çilekli kocaman pasta yapıyımda kutlayalım cokacimcoookcokacimcoook
nice yıllaraAaAaAaAaAAAAA:1hug:

ya benim aşkım ben doktordayken aramış ama benim telefonum kapalıydı nası üzüldüm yaaaa aklı bende kalmıştır içim ezildi of ya

burcucummmm hosgeldinnn özlemişim seni:1hug:
bende ösledimm:1hug:
dün ders çalıştım canım giremedim oyüzden ee siz naptınız nevar neyok anlatın bakiim

biliorum o acıyı....bnmki dün aramadııı

arar daha canım erken.
bunu 2. yapışım benim çok üzdüm kesin yine ya!
yarın bizim 42. ayımız ama o yanımda değil...
dün konuşurken bana eylülü beklemeyelim evlenelim yaza dedi
noluyo anlamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben zaten bir türlü düşüremiyorum. bu arayıp konusanlar telefonun basından hiç kalkmıyor galiba...:sm_confused:

ilk arayışımda 5 sn sonra tel açılınca yanlış numara çevirdim sandımkaydirigubbakcemile3 ama hiçbiişe yaramadı bende şans olsa -tatlicadiarzu-

ilk arayışımda 5 sn sonra tel açılınca yanlış numara çevirdim sandımkaydirigubbakcemile3 ama hiçbiişe yaramadı bende şans olsa -tatlicadiarzu-

sırnaşık şey

bende ösledimm:1hug:
dün ders çalıştım canım giremedim oyüzden ee siz naptınız nevar neyok anlatın bakiim

bizim aynıı 1 günü daha gecirdikk canım

canım ne romantik opuyorumnanaktan
bizimde evlilik yıldönümümüz ayrı geçecek
ama olsun yeterki biran önce gelsinler :Saruboceq:

CANIMMMM İYİKİ DOGDUNNNNNopuyorumnanaktana.s.

doğumgünün kutlu olsun cnm

a.s.canım doğum günün kutlu olsun sen üzülmeee geell ben sana şööyle bi çilekli kocaman pasta yapıyımda kutlayalım cokacimcoookcokacimcoook
nice yıllaraAaAaAaAaAAAAA:1hug:

opuyorumnanaktan çook teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

yaaa benmkide hemen evlenelim dioda bunlara noluo orda anlamadım ablam dioki sen daha dur bi dönsün hemen evlenmek isticek dioooo:)

orda sizi düşünmekten başka bişi düşünemezler ki.evliliğe gelince hemen üstünüze atlarlar.bu seferde siz ağırdan alın.onlar yalvarsın.daha kıymetli olursunuzkaydirigubbakcemile3

benim nişanlım iice çıldırdı kızlar. hiç izin kullanmam diye yola çıkmıştı. şimdi izin kullanacak. bir de kurban bayramında da kullanacağım diyor. beraber istanbula gideceğiz zemuszemus

orda sizi düşünmekten başka bişi düşünemezler ki.evliliğe gelince hemen üstünüze atlarlar.bu seferde siz ağırdan alın.onlar yalvarsın.daha kıymetli olursunuzkaydirigubbakcemile3
işime gelir valla azcık eziyet ediyimde aşkı depreşsin hahakaydirigubbakcemile3

yaaa benmkide hemen evlenelim dioda bunlara noluo orda anlamadım ablam dioki sen daha dur bi dönsün hemen evlenmek isticek dioooo:)
zaten ben aayy olmaaaz kışı bekleyeliim dedim azcıkta cilve yaptım gelirsem gösteririm sana kışı dedi:roflol: bence orda bunlara şapı az veriyolar:roflol:

sırnaşık şey
bizim aynıı 1 günü daha gecirdikk canım

bende alıştım sanki yokluğuna ya. yemin törenine aileside gidemiyo bende. çok üzülüyorum boynu eğik kalcak diye ama sakın gelmeyin kimseninki gelmiycek diyo.
zaten ulaşım berbat 3günümüz yolda geçer eminim

buarada kızlar aklıma geldi, bugün mesajlardan konuşmuşsunuzda. nişanlıma benim kendi numaramın webmesaj şifresini verdim o internete girip bana mesaj atabiliyo.

bende bari aradıgında cilve yapıyım ahahaha
buarada bnmkide gelmeyin diodu ama babası duramadı gidio vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…