- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.041
dün akşam ilk aradığımda düştü telefon.şsaşırdım.malesef iftara gitmiş herkes görüştürmediler yine konuşamadımlaelaelaelaelae
görüşeceğimiz gün yaklaştı ama ben de acayip bir sinir ve alınganlık var anlamadım gitti. yarın benim doğumgünüm bugün şey dedi sana hediye almayı isterdim ama burdan çıkammıyorum, cuma günü de kapının önünden bineceğim otobüse o yüzden cuma günü de alamam dedi. bunda kızacak ya da alınacak bişey yoksa aslında biliyorum ama nedense moralim bozuldu işte. bizdeki de şans işte daha ilk doğumgünümdü ama askerde
ya benim aşkım ben doktordayken aramış ama benim telefonum kapalıydı nası üzüldüm yaaaa aklı bende kalmıştır içim ezildi of ya
bende ösledimm:1hug:burcucummmm hosgeldinnn özlemişim seni:1hug:
biliorum o acıyı....bnmki dün aramadııı
ben zaten bir türlü düşüremiyorum. bu arayıp konusanlar telefonun basından hiç kalkmıyor galiba...:sm_confused:
ilk arayışımda 5 sn sonra tel açılınca yanlış numara çevirdim sandımkaydirigubbakcemile3 ama hiçbiişe yaramadı bende şans olsa -tatlicadiarzu-
bende ösledimm:1hug:
dün ders çalıştım canım giremedim oyüzden ee siz naptınız nevar neyok anlatın bakiim
canım ne romantik opuyorumnanaktan
bizimde evlilik yıldönümümüz ayrı geçecek
ama olsun yeterki biran önce gelsinler :Saruboceq:
CANIMMMM İYİKİ DOGDUNNNNNopuyorumnanaktana.s.
doğumgünün kutlu olsun cnm
a.s.canım doğum günün kutlu olsun sen üzülmeee geell ben sana şööyle bi çilekli kocaman pasta yapıyımda kutlayalım cokacimcoookcokacimcoook
nice yıllaraAaAaAaAaAAAAA:1hug:
arar daha canım erken.
bunu 2. yapışım benim çok üzdüm kesin yine ya!
yarın bizim 42. ayımız ama o yanımda değil...
dün konuşurken bana eylülü beklemeyelim evlenelim yaza dedi
noluyo anlamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yusum doğumgünün kutlu olsun cnm nice yeni yaşlara inş eşinle birlikte.....yerimseniben
işime gelir valla azcık eziyet ediyimde aşkı depreşsin hahakaydirigubbakcemile3orda sizi düşünmekten başka bişi düşünemezler ki.evliliğe gelince hemen üstünüze atlarlar.bu seferde siz ağırdan alın.onlar yalvarsın.daha kıymetli olursunuzkaydirigubbakcemile3
zaten ben aayy olmaaaz kışı bekleyeliim dedim azcıkta cilve yaptım gelirsem gösteririm sana kışı dedi:roflol: bence orda bunlara şapı az veriyolar:roflol:yaaa benmkide hemen evlenelim dioda bunlara noluo orda anlamadım ablam dioki sen daha dur bi dönsün hemen evlenmek isticek dioooo:)
sırnaşık şey
bizim aynıı 1 günü daha gecirdikk canım
zaten ben aayy olmaaaz kışı bekleyeliim dedim azcıkta cilve yaptım gelirsem gösteririm sana kışı dedi:roflol: bence orda bunlara şapı az veriyolar:roflol:
işime gelir valla azcık eziyet ediyimde aşkı depreşsin hahakaydirigubbakcemile3
zaten ben aayy olmaaaz kışı bekleyeliim dedim azcıkta cilve yaptım gelirsem gösteririm sana kışı dedi:roflol: bence orda bunlara şapı az veriyolar:roflol:
bende alıştım sanki yokluğuna ya. yemin törenine aileside gidemiyo bende. çok üzülüyorum boynu eğik kalcak diye ama sakın gelmeyin kimseninki gelmiycek diyo.
zaten ulaşım berbat 3günümüz yolda geçer eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?