- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.061
:roflol: :roflol: şap mı :roflol: annesine diyeyim de bari cuma günü yemeğe şap atsın :roflol:
bende bari aradıgında cilve yapıyım ahahaha
buarada bnmkide gelmeyin diodu ama babası duramadı gidio vallaaa
kızlar sülüs ne demek indirdim programı. eğer çalışırsa link göndereceğim size. ama sülüs tarihi istiyor?? ne yazacağım oraya ben
Asker Şafak Programı 1.2.3 programı, Asker Şafak Programı 1.2.3 indir, Asker Şafak Programı 1.2.3 download, Asker Şafak Programı 1.2.3 yükleMultimedia
kızlar link bu şafak programında. bir de siz baksanıza. nereye ne yazacağız
Onutek Teskere 2003 indir - İndirnet.org
bir de bu var canım. sanki burdaki daha kapsamlı. saat falan hesabı bile yapıyor
keşke gidilcek gibi olsa dünlemem giderdim bende. yolda mayın filan patlar diye korkuyomuş aileler gelirsenizde bişey olursa vicdan azabından ölürüm diyo onlarda güvenlikli konvoyla girip çıkabiliyolarmış. çok isterdim 20 saat uzaklıkta olsun ama gidip gelebileyim...
Onutek Teskere 2003 indir - İndirnet.org
bir de bu var canım. sanki burdaki daha kapsamlı. saat falan hesabı bile yapıyor
ya bundada sülüse 12 ağustos izin gününe 30 yazınca 13 şafak diyo. izin gününe ne yazmamız lazım acaba
izin günleri kaçtı canım ya?ne izniii
indirdikte sülüsle izin günlerini ben yanlış yazıyorum heralde az hesaplıyoya kızlar cok guzel seyler bulmussunuz bunları ındırebıldınız mı sız ?
izin günleri kaçtı canım ya?
indirdikte sülüsle izin günlerini ben yanlış yazıyorum heralde az hesaplıyo
canım ben ikinci göderdiğimi indirdim. o galiba daha doğru :uhm: ama kaç ay yazacağız biz oaraya askerlik süresi için? 5 mi 6 mı?
onu kendıne gore ayarlıcaksın canım askerın ızın kullanacak sa 6 aydan, kullanmayacak sa 5 ay 5 gunden hesaplayacaksın..
canım ben ikinci göderdiğimi indirdim. o galiba daha doğru :uhm: ama kaç ay yazacağız biz oaraya askerlik süresi için? 5 mi 6 mı?
ben inanmıyodum ama varmış gerçektende şap. yoksa ortalık karışır diyolar=)))
çaylarında varmış özellikle kovaya kepçeyi daldırıp bardaklara boşaltıyolarmış çayı:roflol:
bide çaylar kendinden şekerliymiş:roflol:
Biz bu konuyu daha bugün konuştuk.Geçen gün cinsellik eğitimi varmış orada anlatmışlar psikolojik diye.Şap koymuyolarmış. Bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi çözemedim vallakafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 bi de düşünsenize nöbetçi olan komutanlar falan da onlarla aynı yerde aynı şeylerden yeyip içiyor.o zaman yazık onlara :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?