Ksa dnem Askerlik...

:roflol: :roflol: şap mı :roflol: annesine diyeyim de bari cuma günü yemeğe şap atsın :roflol:

ben inanmıyodum ama varmış gerçektende şap. yoksa ortalık karışır diyolar=)))
çaylarında varmış özellikle kovaya kepçeyi daldırıp bardaklara boşaltıyolarmış çayı:roflol:
bide çaylar kendinden şekerliymiş:roflol:

kızlar sülüs ne demek indirdim programı. eğer çalışırsa link göndereceğim size. ama sülüs tarihi istiyor?? ne yazacağım oraya ben

bende bari aradıgında cilve yapıyım ahahaha
buarada bnmkide gelmeyin diodu ama babası duramadı gidio vallaaa

keşke gidilcek gibi olsa dünlemem giderdim bende. yolda mayın filan patlar diye korkuyomuş aileler gelirsenizde bişey olursa vicdan azabından ölürüm diyo onlarda güvenlikli konvoyla girip çıkabiliyolarmış. çok isterdim 20 saat uzaklıkta olsun ama gidip gelebileyim...

kızlar sülüs ne demek indirdim programı. eğer çalışırsa link göndereceğim size. ama sülüs tarihi istiyor?? ne yazacağım oraya ben

''askerlikte de karşımıza çıkar bu sülüs, sülüs kağıdı şeklinde. askerlik şubesinden alınır ilk olarak. 3 bölümden oluşmuştur. 1nci bölüm hemen orada, şubede doldurulur; 2nci bölüm acemilik bittiğinde; 3ncü ve son bölümümüz ise terhis olurken, yani tezkereyi alırken, yani askerliği bitirdiğimizde. burada da bir üçlü durum sözkonusu yani''

yazıyo nette..

aynı şey için istemi timuçinde ama babası dinlemio allaha emanetler artık

Biz bu konuyu daha bugün konuştuk.Geçen gün cinsellik eğitimi varmış orada anlatmışlar psikolojik diye.Şap koymuyolarmış. Bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi çözemedim vallakafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 bi de düşünsenize nöbetçi olan komutanlar falan da onlarla aynı yerde aynı şeylerden yeyip içiyor.o zaman yazık onlara :roflol:

kızlar askerim bugün çok mutluydu. çünkü lahmacun çıkmış yemekte :) gidiyoruz diye daha da ii oldu yemekler dio

evet ya bir de o var değil mi? acaba komutanlara farklı bir yemek mi veriliyor ki? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…