Ksa dnem Askerlik...

bizimki sap falan yok komutanlarda bizle yiyip içiyor diyo.

bizimki sap falan yok komutanlarda bizle yiyip içiyor diyo.

iyide kızlar orda her türlü insan var yani sapığıda askere çağırıyolar allah korusun napcağı belli olmazki onların! ben yurtta kaldım 4 sene yemek şirketleri&catering yemeklerini denetlemek zorunda laboratuvarlar, yatılı yerlerde konulur ama yurtlarda azdır dozajı.

evet ya bir de o var değil mi? acaba komutanlara farklı bir yemek mi veriliyor ki? :uhm:

Ben internette okumuştum nöbetçi komutanlar falan askerlerle aynı yerde aynı yemeklerden yiyorlarmış. Düşünsene kimse bile bile kabul etmez böyle bir şeyi.Bi de dedim ya onlara açık açık söylemişler şap yok diye.ya da yerine göre değişiyo artık kafam karıştı ya:uhm:

Valla bu söylediklerinizin hepsini ben de söyledim ama adam inatla yok diyo ya da beni kandırıyo:mymeka:
Bu arada ben yatılı okulda okudum lisede bize koyuyoruz diyorlardı ama sanmıyorum okul sapık doluydu.Ya da az koyuyorlardı.Tabi bizim hormonları bozmaya yetti

benim nişanlım var çok briz belli dedi=))))
anlıyolardır onlar=)) bide belki gittikleri yere görede değişir kızlar. ya askeriyedede koymazlarsa nerde koycaklar hem allahaskınakaydirigubbakcemile3

ben lisedeyken yatılı okudum. yemekhanede görmüştüm şap. ebruli yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam resim dersinde. öğretmen beni yemekhaneye gönderdi şap aldırmak için :) limontuzu vardır bilirsiniz belki onun gibi bişeydi ama taneler daha büyüktü :) çoğu kişide sakal bıyık çıkmıştı :roflol:

aynen canım. eger sap olsa komutanlar yemez. adamlar ömürleri boyunca orda. bunlar hiç mi esleriyle birlikte olmuyor

benim nişanlım var çok briz belli dedi=))))
anlıyolardır onlar=)) bide belki gittikleri yere görede değişir kızlar. ya askeriyedede koymazlarsa nerde koycaklar hem allahaskınakaydirigubbakcemile3
ben yarın enişteme soracağım kızlar çok merak ettim cidden. keşke bol bol koysalar yemeklerine ne güzel olur valla.
şapla içimiz rahat :roflol:

Benim hormonların neden bu hale geldiğini niye bi dolu sakalım olduğunu şimdi daha iyi anlıyorummafoldumben

aynen canım. eger sap olsa komutanlar yemez. adamlar ömürleri boyunca orda. bunlar hiç mi esleriyle birlikte olmuyor

bazen tuza karıştırıyolar tuzlukların içinde oluyo belki komutanların masalarında şapsız tuz vardır. yurttaki tuzlarımız bigarip kokardı bizim bide sarımtırak tanecikler vardı=)))

bazen tuza karıştırıyolar tuzlukların içinde oluyo belki komutanların masalarında şapsız tuz vardır. yurttaki tuzlarımız bigarip kokardı bizim bide sarımtırak tanecikler vardı=)))

bak bu cok mantıklı.yerimseniben
bizimki eskisine göre biraz daha durgun. Ama yemin törenini iple cekiyor. 2gün birlikte olacaz:icecream: :jeyyar:

Benim hormonların neden bu hale geldiğini niye bi dolu sakalım olduğunu şimdi daha iyi anlıyorummafoldumben
:teselli: hem adet düzeninde hem de kıllanma honusunda biz de çok sorun yaşamıştık valla canım

akıllıcaaaa. zeki kızsın valla kaydirigubbakcemile5
Tatlım bence evlileri de düşün. Yazık değil mi bize yaakaydirigubbakcemile3
geçer canım yaaa etkisi kaydirigubbakcemile3
o gelene kadar geçer etkisi kız:roflol: boşver bolkepçe koysunlar ben memnunumkaydirigubbakcemile3
:jeyyar: bence de.

Ama sap olma olasılıgı yüksek gibi cünkü geldiğimden beri hiç birsey yapmak canım istemedi diyo:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…