Ksa dnem Askerlik...

bak bu cok mantıklı.yerimseniben
bizimki eskisine göre biraz daha durgun. Ama yemin törenini iple cekiyor. 2gün birlikte olacaz:icecream: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 ben nişanlıyım daha benim için hava hoş ya kaydirigubbakcemile3
diyorumya kiloyla yedirsinler umrumda değil mutlu olurum hatta:roflol:

İnşallah geçer kızlar hoş geçip geçmediğini anlamam için daha çok zaman var ya neyse.
İzin kullanmıcak törenden sonra cumartesi günü ben gidiyorum ama askeriyede de anlama olasılığım sıfır-tatlicadiarzu- neyse bi gelsin de isterse 1 hafta geçmesin

vaayyy :jeyyar: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 ben nişanlıyım daha benim için hava hoş ya kaydirigubbakcemile3
diyorumya kiloyla yedirsinler umrumda değil mutlu olurum hatta:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bana kalsa yemin töreninden sonraa hem caylarına, hem yemeklerine hemde sigara içine yerlestirip versinler :jeyyar: ben gidemediğimde gözüm arkamda kalmazsırnaşık şey

vaayyy :jeyyar: :roflol:
:roflol: bizimkilerin evlenince böyle bi özlemi olmayacak tüh ya:roflol:

Ama sap olma olasılıgı yüksek gibi cünkü geldiğimden beri hiç birsey yapmak canım istemedi diyo:kedi:

öhöm:roflol: benimkine sordugumdada üstü kapalı onu ima etti ben farkediyorum var dedi:roflol:

öhöm:roflol: benimkine sordugumdada üstü kapalı onu ima etti ben farkediyorum var dedi:roflol:

ha haaa delikafadulden yazık nasıl bş duygudur onlar için bir erkegin 20 gün masum masum oturması.... :lepi: :dance:

evet ya ben de buna üzülüyorum işte. neyse biz de başım ağrıyor deriz birkaç hafta :roflol:

Ya kesin benimki beni kandırıyo o da ben farkediyorum yok diyo.
İşe bak ya millet olmasa bile var der karısının sevgilisinin içi rahat etsin diye benimki de tutturuyo var diye.Cins midir nedir:mymeka:

bizimki sehir dısına görevlere cok gidiyor. aslında gitmeden güzel bi saplamak lazım kafasını kaldırmak bile istemesin

evet süper fikir mesela annenin evine 2-3 günlüğüne gitmeler fılan olursa
-ay aşkım sana yemek yaptım dolabada koydum ımm nefis hepsini bitir ben gelene kadar tamammı

nihaha:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…