- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.101
bak bu cok mantıklı.yerimseniben
bizimki eskisine göre biraz daha durgun. Ama yemin törenini iple cekiyor. 2gün birlikte olacaz:icecream: :jeyyar:
Ama sap olma olasılıgı yüksek gibi cünkü geldiğimden beri hiç birsey yapmak canım istemedi diyo:kedi:
vaayyy :jeyyar: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 ben nişanlıyım daha benim için hava hoş ya kaydirigubbakcemile3
diyorumya kiloyla yedirsinler umrumda değil mutlu olurum hatta:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: bizimkilerin evlenince böyle bi özlemi olmayacak tüh ya:roflol:vaayyy :jeyyar: :roflol:
Ama sap olma olasılıgı yüksek gibi cünkü geldiğimden beri hiç birsey yapmak canım istemedi diyo:kedi:
:roflol: bizimkilerin evlenince böyle bi özlemi olmayacak tüh ya:roflol:
öhöm:roflol: benimkine sordugumdada üstü kapalı onu ima etti ben farkediyorum var dedi:roflol:
öhöm:roflol: benimkine sordugumdada üstü kapalı onu ima etti ben farkediyorum var dedi:roflol:
evet ya ben de buna üzülüyorum işte. neyse biz de başım ağrıyor deriz birkaç hafta :roflol:
bizde arada yemeğine atarız sonra gel keyfim gel:roflol:
bizde arada yemeğine atarız sonra gel keyfim gel:roflol:
bizimki sehir dısına görevlere cok gidiyor. aslında gitmeden güzel bi saplamak lazım kafasını kaldırmak bile istemesin
ben niye dert ediyorsam :) zaten benim eşim polis. yoğun çalışıyor zaten mafoldumben
o benim yemeğime şap koyarmış delikafadulden
evet süper fikir mesela annenin evine 2-3 günlüğüne gitmeler fılan olursa
-ay aşkım sana yemek yaptım dolabada koydum ımm nefis hepsini bitir ben gelene kadar tamammı
nihaha:roflol:
ha haa bu gidişle bizimkide beni saplayabilir kaydirigubbakcemile3
ben niye dert ediyorsam :) zaten benim eşim polis. yoğun çalışıyor zaten mafoldumben
o benim yemeğime şap koyarmış delikafadulden
evet süper fikir mesela annenin evine 2-3 günlüğüne gitmeler fılan olursa
-ay aşkım sana yemek yaptım dolabada koydum ımm nefis hepsini bitir ben gelene kadar tamammı
nihaha:roflol:
ablamla konuştum geçen gün telefonda aman dikkat et asker adamın yanına yaklaşılmaz dio delikafaduldenerkekler bence affetmez isterse fizandan gelsin taş taşısın:roflol: ben bide çok korkuyorum laf aramızda. ayvayı yedim
mantıyı cok sever 2-3 tabak yer. sarımsaklı saplı mantı :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?