Ksa dnem Askerlik...

valla bencede şaplı halinin bile performansı iyi gibi geliyo telefonda eylüle çok var haziran diye tutturmasından bellikaydirigubbakcemile3
:roflol: allah seni ne etmesin. valla telefonda özledim dio başka bişey demiyor. yani oldukça masum geliyor bana. ama içini bilemem tabi.

:roflol: allah seni ne etmesin. valla telefonda özledim dio başka bişey demiyor. yani oldukça masum geliyor bana. ama içini bilemem tabi.

telefonlar dinlendiği için özledim diyebiliyordur sadece :jeyyar: o özledimin içinde kimbilir neler gizlidir:jeyyar:

kız dinleniyo telefonlar yoksa neler diyceklerde diyemiyolarkaydirigubbakcemile3 sen konuşurken ufkunu aç iyisimio laf açamıyo çünkü:roflol:

ya ben mesir macunu çok severim babamda alırdı bana hep küçükken, geçenlerde bimarkette gördüm canım cekmişti almıştım bütüngün dalga geçmişti benle yolda yürürken ayağım taşa takılsa sakin ol burcu diyodu sinir etti benikaydirigubbakcemile3 çok özledim ya of

konu değiştiriyorum izninizle kızlar. bişey sorcam size. beden ölçülerimiz hemen hemen aynı çünkü. şu uzun elbiselerden aldınız mı hiç? ben denemedim bile. ama nişanlım gelince alsam mı diyorum??

ya nasıl ufkunu açıcam anlamadım ki :uhm:
sifre gibi algıla onları mesela dur yazıyım;
bugün naptın=üstünde ne var
seni çok özledim=sen gelince görürsün
evlenelim=....lim artık yahu
gözümde tütüyosun=ah bi öpsem... çoğaltılabilir daha.:roflol:
bende haydar dümenin kkdaki şubesi gibi oldum :roflol::roflol:

:roflol: hemcinslerim için masumum durun kılzar

ozaman dişe diş kana kan bende mesire devam:roflol:

hangi elbiselerden canım ben anlamadım.
bende yemin merasiminde ne giysem diye düşünüyorum. havada biraz soguyabilir

süpersin ya. öldüm burda gülmekten. peki bu şifrelerden nişanlının da haberi var mı?

şu kumaşı karışık renkli olan uçuşan elbiselerdenmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…