- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.121
ablamla konuştum geçen gün telefonda aman dikkat et asker adamın yanına yaklaşılmaz dio delikafadulden
çook fenayız biz çookdelikafadulden
peki asker esinin yanına yaklasılır mıkaydirigubbakcemile3ablamla konuştum geçen gün telefonda aman dikkat et asker adamın yanına yaklaşılmaz dio delikafadulden
evlendikten sonra ayrı kalınca korkulacak kadar varkaydirigubbakcemile3senem korkulcak kadar varmı:kedi:
yok de yok de benim evlilik yakın yok de:roflol:
:roflol: allah seni ne etmesin. valla telefonda özledim dio başka bişey demiyor. yani oldukça masum geliyor bana. ama içini bilemem tabi.valla bencede şaplı halinin bile performansı iyi gibi geliyo telefonda eylüle çok var haziran diye tutturmasından bellikaydirigubbakcemile3
peki asker esinin yanına yaklasılır mıkaydirigubbakcemile3
evlendikten sonra ayrı kalınca korkulacak kadar varkaydirigubbakcemile3
:roflol: allah seni ne etmesin. valla telefonda özledim dio başka bişey demiyor. yani oldukça masum geliyor bana. ama içini bilemem tabi.
:roflol: allah seni ne etmesin. valla telefonda özledim dio başka bişey demiyor. yani oldukça masum geliyor bana. ama içini bilemem tabi.
vay vay cevaplara bak be kaydirigubbakcemile3
sen hemen bir yerden şap temin et canım :roflol:
hadi ya -tatlicadiarzu-telefonlar dinlendiği için özledim diyebiliyordur sadece :jeyyar: o özledimin içinde kimbilir neler gizlidir:jeyyar:
bencede şekerim aklın yolu birkaydirigubbakcemile3telefonlar dinlendiği için özledim diyebiliyordur sadece :jeyyar: o özledimin içinde kimbilir neler gizlidir:jeyyar:
bencede şekerim aklın yolu birkaydirigubbakcemile3
masum erkek yoktur iyi oynayan erkek vardır heyyt bee:roflol:
olsa alacamm kaydirigubbakcemile3 yaa kan yapsın diye keciboynuzu yediriyor bizimkiler bana. internetten baktım kuvvet macunu etkisi varmısdelikafadulden
kız dinleniyo telefonlar yoksa neler diyceklerde diyemiyolarkaydirigubbakcemile3 sen konuşurken ufkunu aç iyisimio laf açamıyo çünkü:roflol:
senem korkuyorum senem kaç yusum:roflol:
senem korkuyorum senem kaç yusum:roflol:
sifre gibi algıla onları mesela dur yazıyım;ya nasıl ufkunu açıcam anlamadım ki :uhm:
:roflol: hemcinslerim için masumum durun kılzar
konu değiştiriyorum izninizle kızlar. bişey sorcam size. beden ölçülerimiz hemen hemen aynı çünkü. şu uzun elbiselerden aldınız mı hiç? ben denemedim bile. ama nişanlım gelince alsam mı diyorum??
sifre gibi algıla onları mesela dur yazıyım;
bugün naptın=üstünde ne var
seni çok özledim=sen gelince görürsün
evlenelim=....lim artık yahu
gözümde tütüyosun=ah bi öpsem... çoğaltılabilir daha.:roflol:
bende haydar dümenin kkdaki şubesi gibi oldum :roflol::roflol:
konu değiştiriyorum izninizle kızlar. bişey sorcam size. beden ölçülerimiz hemen hemen aynı çünkü. şu uzun elbiselerden aldınız mı hiç? ben denemedim bile. ama nişanlım gelince alsam mı diyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?