Ksa dnem Askerlik...

:roflol::roflol::roflol: deniz dümen :roflol::roflol: biririylede uyumlu oldu. sahne ismin :roflol:

bende resimler görünmüyor :sinifsinif:
ama neyi anlattıgını anladım galiba kiloş, fırfırlı renkli mi?

hımmm evet bu sene cok modaydı. ama bence ona jest yapıp sevdiği model ve renkte birseyler bak. ben simdi saksı mavisi bir kıyafet bakıyorum zemuszemus

bende o gelene kadar yeni bikaç bişey alıcam şaçımı filanda değiştircem 5 ay görüşemiycez biz hiç çok şaşırsın istiyorumopuyorumnanaktan

hımmm evet bu sene cok modaydı. ama bence ona jest yapıp sevdiği model ve renkte birseyler bak. ben simdi saksı mavisi bir kıyafet bakıyorum zemuszemus

bana beyazı siyahı maviyi bir de sarıyı çok yakıştırıyor. o gelmeden alacağım ama ne alacağıma karar veremedim ki

kızlar size fotomu göndereyim de siz karar verin bari. benim kiloya bu elbiseler gider mi die??
ama alıntı yapmayın da sileyim hemen

ben de aynen böle bişeyden bahsediyorum canım. aslında almak istiyorum ama zayıf olunca çekindim biraz almaya iice çiroz olmayayım bu elbisenin için de kaydirigubbakcemile3

bende zayıfım canım, benim aldığımın askıları kalın bide üstü kalıp gibi oturuyo oyüzden fena durmuyo ama alırken denediklerimin bazıları çok çirkin olmuştu emanet gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…